Back to Question Center
0

Sta niet toe dat iemand uw computer-apparaat manipuleert! - Stop Botnets met Semalt

1 answers:

Een robotnetwerk of botnet is de groep zombiecomputers of bots die wordt bestuurd door spammers en die meerdere apparaten manipuleert. Botnets zijn waarschijnlijk legitieme netwerken van computerapparatuur die dezelfde programma's verwerken of de groep computers die is geïnfecteerd met virussen en malware. Als het eenmaal op uw computer is geïnstalleerd, meestal zonder medeweten van de gebruikers, wordt uw computer in een mum van tijd een zombie, drone of computer. Het zal niet goed werken en zal de besturing van de botcontrollers niet weerstaan. Frank Abagnale, de Semalt Customer Success Manager, legt uit dat in dergelijke omstandigheden de anti-malwareprogramma's of antivirussoftware zo snel mogelijk moeten worden ingeschakeld.

Botnetgrootte

De botnets variëren in complexiteit en grootte, sommige zijn groot en de andere klein. De grote botnets hebben duizenden individuele zombies en de kleine botnets kunnen maar een paar honderden drones of zombies hebben. Botnets werden voor het eerst ontdekt in juli 2010, toen de FBI een jonge Sloveen arresteerde. Hij kreeg de schuld voor het verspreiden van kwaadaardige dingen naar duizenden computerapparaten. Gemiddeld waren 12 miljoen computers besmet met de botnets. Er zijn verschillende soorten kwaadwillende bots, sommige kunnen computerapparaten op dezelfde manier infecteren als virussen of malware.

Botnets worden op verschillende manieren gebruikt, waarvan sommige hieronder worden beschreven:

Denial of Service Attacks:

Botnets worden gebruikt om aanvallen uit te voeren op een bepaald computerapparaat of netwerk en services te verstoren door de verbindingen te kapen. Bovendien verbruiken ze de bandbreedte van uw netwerk en overbelasten ze de systeembronnen. De Denial of Service Attacks (DoS) wordt vaak gebruikt om de site van een concurrent te vernietigen.

Spam- en verkeersbewaking:

Het botnet wordt ook gebruikt om het TCP / IP-protocol van een computerapparaat te infecteren en past zijn specifieke toepassingen daarop toe. Botnets worden veel gebruikt in conjugatie met verschillende zombies en virussen en oogsten de e-mailadressen. Ze sturen een groot aantal spamgegevens en phishing-e-mails naar de slachtoffers. Meestal worden zombies en bots gebruikt om de gebruikersnaam en het wachtwoord van een gebruiker te misleiden, zodat het botnet zijn functies kan besturen en misbruiken.

Keylogging

De coderingsprogramma's in uw computers zijn ontworpen om bots te detecteren en te voorkomen dat zij enige vorm van informatie verzamelen. Het is heel jammer dat de botnets zijn aangepast om de beveiliging te ondermijnen en dat ze keylogger-programma's installeren op de geïnfecteerde machines. Keyloggers helpen bots om de programma's van een computer te besturen en te filteren, die vervolgens worden gebruikt om iemands PayPal-ID of creditcardgegevens te kapen.

Misstanden van betalen per klik:

Botnets worden ook gebruikt voor de verspreiding en verspreiding van verschillende soorten virussen en botnets in een netwerk. Ze vangen de gebruikers op in kwaadwillende activiteiten en voeren hun computerapparatuur en e-mail-ID's uit. Als u op een betaal-per-klik-systeem klikt, hebben botnets toegang tot uw financiële gegevens. Zombies worden veel gebruikt om de informatie van een gebruiker te manipuleren om wat geld te verdienen met zijn pay-per-click-systemen Source .

November 29, 2017