Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Websites die u kunt maken

1 answers:

WordPress is een van de meest populaire content managementsystemen en helpt met het bouwen van professionele websites en blogs. Op basis van de recente statistieken, WordPress wordt gebruikt door meer dan zeventig procent bloggers en webmasters wereldwijd. Voordat u een site bouwt, heeft u een domeinnaam en hosting nodig. Uiteindelijk zullen alle beschikbare tools, thema's en plug-ins je een fantastische website laten ontwikkelen, gaande van persoonlijke blogs tot de beroemde online merken.

Oliver King, een vooraanstaand expert van Semalt, stelt voor om een kijkje te nemen naar de soorten websites die u met WordPress kunt maken.

1. Blog en persoonlijke site

WordPress begon zijn reis als het eenvoudige blogplatform en evolueerde naar het krachtige contentbeheersysteem. In de laatste paar jaar zijn honderden tot duizenden persoonlijke websites en blogs gebouwd met behulp van WordPress. Ze zijn meer gepolijst, volwassen en verfijnd dan ooit en je kunt veel van die blogs leren. Wordpress heeft tal van hulpmiddelen en thema's om uit te kiezen, en u kunt eenvoudig een persoonlijke blog of site ontwikkelen.

2. Bedrijfswebsite

Voor zakenmensen en merken is WordPress de beste en handigste manier om binnen enkele minuten professioneel ogende sites te ontwikkelen. Bijna alle grote merken en bedrijven gebruiken WordPress al om hun sites van stroom te voorzien, omdat het hen veel kansen geeft om hun bedrijf te laten groeien.

3. eCommerce-websites

Wordpress is een go-to-oplossing geworden en heeft geholpen bij het bouwen van e-commercesites. De geweldige plug-ins en thema's maken het u gemakkelijk om sites van uw keuze te ontwikkelen. Enkele van de beroemde plug-ins zijn WooCommerce, WPEcommerce en Easy Digital Downloads, waarmee u uw site kunt omzetten naar het volledig functionele en uitgebreide e-commerceplatform. Het helpt u ook online betalingen te accepteren, de inventaris, belastingen, verzendkosten en uw klanten onder één dak te beheren.

4. Jobboard

Als u een online jobboard wilt ontwikkelen, kunt u WordPress proberen. Sommige bekende websites zoals Problogger en Smashing Magazine gebruiken WordPress om mooie sites te ontwikkelen. Met dit contentmanagementsysteem kunnen we vacaturesites creëren waar werkgevers gemakkelijk vacatures kunnen plaatsen en professionals zich online kunnen aanmelden.

5. Bedrijvenlijst

Net als de vacatureborden, is er een grote vraag naar bedrijfsgidsen en heeft WordPress een uitgebreid assortiment plug-ins voor bedrijfsdirectory's waaruit u kunt kiezen. U kunt ook webmappen maken die niet beperkt zijn tot één bedrijf.

6. Vraag en Antwoord Website

Als u een Stack Exchange-, Quora- en Yahoo Answers-versie wilt maken, kan WordPress uw werk eenvoudiger maken. Combineer de verschillende hulpprogramma's en plug-ins van dit inhoudbeheersysteem en ga aan de slag met de bloeiende online community.

7. Niet-gepubliceerde en religieuze websites

Met WordPress kunt u snel en eenvoudig hoogwaardige non-profitorganisaties en religieuze sites maken. Het heeft een aantal specifieke plug-ins en u kunt de donatieformulieren en formulieren voor het genereren van geld eenvoudig toevoegen. Je kunt ook donaties accepteren via PayPal en dit komt allemaal door WordPress.

8. Portfolio-websites

Als u de beste plaats nodig heeft om uw portfolio te presenteren, moet u deze toevoegen aan uw WordPress-site. Dit is het enige contentbeheersysteem waarmee u prachtige fotogalerijen en fantastische schuifregelaars kunt maken, zodat de wereld uw creativiteit en talent leert kennen.

9. Kortingswebsites

Als u de aangesloten commissies van honderden tot duizenden sites wilt verdienen die speciale kortingen op hun producten en services bieden, moet u uw eigen kortingswebsite maken en aan de slag gaan. Met WordPress kunt u online kortingsbonnen toevoegen, beheren en verlopen. U kunt ook uw kortingsbonnen beoordelen en stemmen, en dit alles gebeurt via het WordPress-beheerdersdashboard.

10. Veilingwebsites

Als u op zoek bent naar een website zoals eBay waar dagelijks veilingen worden gehouden, kunt u WordPress gebruiken om uw volledig functionele veilingsite te maken. De gebruikers kunnen bieden, betalingen uitvoeren via de beveiligde opties en u zult veel verdienen van een veilingsite Source .

November 29, 2017