Back to Question Center
0

Semalt: WordPress-plugins die u nodig hebt bij het creëren van goede inhoud

1 answers:

Wordpress is een standaard website met een wereldwijd gebruik. Wordpress host meer dan een kwart van 's werelds site. Voor WordPress-gebruikers zijn er meer dan 44.000 verschillende plug-ins die u kunt installeren. Wordpress-websites hebben een hoog rendement dankzij het gediversifieerde contentbeheersysteem dat zij gebruiken. Verschillende bedrijven hebben de essentie gekend van het stimuleren van hun verkopen via sites en succesvolle eCommerce-activiteiten.

Ross Barber, een toonaangevende specialist van Semalt, verzekert dat met de nieuwe methoden voor digitale marketing, inhoudcreatie een nieuwe tactiek is die mensen gebruiken om waardevolle informatie op hun blogs en website.

Contentcreatie is een essentieel aspect van elke websitebeheerder. De meeste elementen van een WordPress-website kunnen worden beheerd door het gebruik van plug-ins en dashboardverbetering. Het maken van inhoud is echter een ander aspect dat een afzonderlijke actie vereist. Google heeft aangekondigd dat relevantie van de inhoud een cruciaal aspect is dat websites om bepaalde redenen helpt bij het rangschikken. De lengte en kwaliteit van artikelen is een aspect van het maken van websites. Het is essentieel om killer-inhoud te ontwikkelen die het proces van het rangschikken van uw website kan versnellen. Er zijn verschillende WordPress-plug-ins die u kunt gebruiken om moordende inhoud te maken. Op het einde zou je moeten kunnen bepalen welke WordPress-plug-in het beste aansluit bij wat jouw website nodig heeft.

Woordstatistieken

Met deze plug-in kunt u woorden en zoekwoorddichtheid tellen. Het helpt ook om de leesbaarheidsanalyse voor uw webpagina te evalueren. Met plug-ins voor Wordstatistieken kunnen mensen die blogs en eCommerce-websites uitvoeren een linguïstisch analysemenu uitvoeren, een aspect dat de inhoudrelevantie van uw artikel bepaalt. U kunt uw website-ranking in de SERP's verhogen met behulp van deze tool. Deze robot-tool heeft informatie zoals een grafische weergave van het maandelijkse zoekwoordantwoord, de berichten die worden verbroken en de top 20 van presterende zoekwoorden. Veel mensen hebben er baat bij de kracht van hun gebruik van zoekwoorden binnen hun doelgebied te verbeteren.

PrePost SEO

Deze tool is een zoekmachineoptimalisatie (SEO) -plug-in. Het helpt bij het uitvoeren van taken zoals het controleren van dubbele inhoud, het controleren op plagiaat en het zoeken naar verbroken koppelingen. Andere webmasters gebruiken deze tool om zoekwoorddichtheid te vergelijken, evenals optimalisatieaspecten van verschillende inhoudstypen. Er is een optie om te controleren op metatags van een webpagina. Wanneer u begint met het maken van uw WordPress-website, is het duidelijk dat geen plug-in of extensie u kan helpen bij het ontwikkelen ervan. Met de plug-in PrePost SEO kunt u de kwaliteit van uw inhoud verfijnen, waardoor uw webpost relevant is voor uw doelgroep. Bovendien kunt u gebroken links in uw websiteprestaties lokaliseren.

Redactioneel kalender

Deze plug-in is de hoofdmanager van blogposts. Het is mogelijk voor mensen om al hun posities te zien en ze naar hun respectievelijke gebieden te slepen. Bij het maken van website-inhoud krijg je meer verbruikt dan je zou kunnen vergeten om de plug-in apart te zetten voor het beheren van blogpotten. Redactiekalender kan u helpen een continuïteit van nieuwe inhoud voor uw lezers te behouden. Deze plug-in heeft slepen en neerzetten functies die je kunnen helpen bij het bekijken van de status van elke pot, het bekijken van alle berichten en het beheren van berichten van andere auteurs Source .

November 29, 2017