Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugin voor uw site - Top advies

1 answers:

WordPress-thema's maken het voor gebruikers mogelijk om een groot aantal fantastische websites te bouwen. Het ontwerpproces maakt het kiezen van het perfecte thema echter erg moeilijk. Gelukkig is het nu mogelijk om de bibliotheek op te delen in logische categorieën van gratis of premium- en single-purpose of multipurpose-thema's.

Oliver King, een van de meest ervaren experts van Semalt, geeft in het artikel een nuttige beschrijving die u in overweging kunt nemen.

Verschillen tussen gratis en premium WordPress-thema's

WordPress helpt bij het leggen van de basis voor uw website. Een uitstekend WordPress-thema maakt het gemakkelijker om uw site aan uw wensen aan te passen. Kies eenvoudig degene die bij uw ontwerp past. Het vereist dat u eerst begrijpt welke opties beschikbaar zijn.

De voor- en nadelen van gratis WordPress-thema's

Gratis WordPress-thema's zijn ideaal voor gebruikers die nog geen budget hebben en op zoek zijn naar website-oplossingen. Gratis thema's genereren per definitie geen winst voor ontwikkelaars. Het is ontwikkelaars dus niet vrij om in sommige gevallen specifieke ondersteuning of regelmatige updates voor hun gebruikers aan te bieden. Het gevolg is dat het de website kwetsbaar maakt voor beveiligingsrisico's.

Er zijn veel gratis thema's die gebruikers voor hun websites kunnen gebruiken. Ook al zijn ze niet te koop, houd rekening met de 'koper pas op'-instelling en blijf voorzichtig met betrekking tot de thema's waarop u uw website bouwt.

De voors en tegens van premium WordPress-thema's

Het voordeel dat premium-thema's hebben boven gratis thema's, is dat ze worden geleverd met toegewijde ondersteuning. Ze leggen een eenmalige vergoeding op bij aankoop, maar dit kan veranderen afhankelijk van het aantal sites waarop de gebruiker ze wil installeren. Premiumthema's worden regelmatig bijgewerkt en zijn veiliger. Soms zijn ze opgeblazen, omdat er altijd haast is om meer functies vrij te geven, hoewel ze niet alle gebruikers ten goede komen.

Verschillen tussen individuele en multipurpose WordPress-thema's

Kiezen tussen een gratis en premium WordPress-thema is slechts een stap in de richting van een dieptepunt. Vervolgens moet u beslissen of uw website een enkel doelthema of een multifunctioneel thema nodig heeft.

Voors en tegens van WordPress-thema's voor één doel

Thematische thema's zijn gericht op een specifieke subset van een website. Het kan bijvoorbeeld een soort site zijn zoals een blog of een bepaalde branche. Ze hebben gebruikers als voordeel dat ze een 'op maat gemaakt' eindproduct leveren en vaak goedkoper zijn dan de veelzijdige thema's. Met hun beperkingen op het gebruik ervan, kunt u ondersteuning van hogere kwaliteit verwachten.

De beperkingen van het thema ondersteunen ook de flexibiliteit van de site niet. Het betekent dat als u ooit op een bepaald moment in de toekomst uw site wilt ontwikkelen, u misschien iets nieuws moet zoeken omdat het thema met één doel niet het nodige zal doen.

Voors en tegens van multifunctionele WordPress-thema's

Een multifunctioneel thema is een enkel thema met veel verschillende hulpmiddelen en functies die zijn gericht op het maximaliseren van hun marktaandeel. Deze thema's hebben een uitgebreide reeks vooraf gebouwde lay-outs en demo's en een overvloed aan functies en gebundelde WordPress-plug-ins. De combinatie maakt het mogelijk om elke website naar elke gewenste standaard te bouwen. De enige uitzonderingen zijn die sites met functionaliteit op hoog niveau. Als u een multifunctioneel thema van hoge kwaliteit selecteert, hoeft u wellicht nooit meer een ander thema te kopen. Veelzijdige thema's zijn gevoeliger voor een opgeblazen gevoel en zijn niet het beste pak om in gespecialiseerde behoeften te voorzien.

Criteria voor het kiezen van het juiste thema

1. Budget: kies een gratis thema als u geen geld te besteden heeft. Anders kunnen uitgaven voor kwaliteit u in de toekomst enorm ten goede komen.

2. Wat ben je aan het bouwen? Kies een enkel doelthema als u weet welk type website u wilt ontwikkelen, zeker bent van de vereiste functies en er zeker van bent dat deze behoeften binnenkort niet zullen veranderen. Als u op zoek bent naar ongeëvenaarde functionaliteit en flexibiliteit, dan is het veelzijdige thema uw beste keuze.

Sommige plaatsen waar u uw zoektocht naar thema's kunt starten zijn WordPress.org en ThemeForest. Gratis thema's zijn exclusief voor WordPress.org, maar u kunt ook een bezoek brengen aan ThemeIsle, HeroThemes of Nimbus Themes voor een extra premium thema-onderzoek.

Conclusie

Ondanks het probleem van een overvloed aan WordPress-thema's, komt het kiezen van de juiste keuze voor u overeen met wat past bij uw budget en vervolgens bij wat uw website nodig heeft Source .

November 29, 2017