Back to Question Center
0

Semalt: pop-ups blokkeren met advertentieblokkering

1 answers:

Pop-upadvertenties bestaan al sinds het begin van World Wide Web. Lisa Mitchell, de expert Semalt, legt uit dat ze, net als de banneradvertenties, een gemakkelijke manier zijn voor adverteerders om hun producten en diensten op het internet te promoten of te promoten. Hoewel sommige pop-ups nuttig en nuttig zijn, kunnen een groot aantal pop-ups uw site beschadigen.

Wat is een pop-upadvertentie?

Laten we eerst eens verduidelijken wat een pop-up is. Pop-ups zijn de tabbladen, vensters en vakken die zichzelf automatisch openen en blijven daar totdat we iets doen om ze gesloten te krijgen. De primaire variant van pop-ups is een pop-under, het venster dat achter onze webbrowsers wordt geopend. Het klopt dat niet alle pop-ups vergelijkbaar zijn in functies en eigenschappen. Sommigen van hen zijn nuttig en vragen niet om de gebruikersnamen en wachtwoorden in te voeren, terwijl de andere pop-ups vervelend en schadelijk zijn omdat ze verzoeken naar de gebruikers sturen en hen dringend vragen zich te abonneren op de nieuwsbrieven. Een voorbeeld van de scareware pop-up is malwaretips.com.

Pop-upadvertenties blokkeren

Er zijn drie manieren om een pop-up in de tracks te blokkeren: de instellingen van uw browser, advertentieblokkers zoals AdBlock en speciale pop-upblokkers.

1..Pop-upblokkering in uw webbrowser

De webbrowsers hebben hun eigen standaard pop-upblokkering. Google Chrome, Firefox, Internet Explorer en alle andere browsers behandelen de pop-upadvertenties anders en laten ze niet allemaal selecteren om de pop-ups op een website te blokkeren of niet.

2. De specifieke pop-upadvertentieblokkering:

Zoals de naam al doet vermoeden, zullen de pop-upblokkers zich concentreren op het blokkeren van alle pop-upadvertenties, ongeacht of deze nuttig voor u zijn of niet. In tegenstelling tot de ad blockers blokkeren de pop-up blockers geen ander soort advertenties. Om meer over hen te weten, hoeft u alleen maar te typen "meest bekende pop-up blockers voor Chrome," "populaire en meest handige pop-up blockers voor Firefox," en "beste en meest nuttige pop-up blockers voor safari" in een zoekmachine. Microsoft Edge heeft geen specifieke methode om de pop-upadvertenties te blokkeren.

3. Adblockers

De pop-upadvertenties worden op dezelfde manier opgevraagd als de advertenties op de pagina; de adblockers kunnen ze standaard allemaal stoppen. Als u nog geen adblocker hebt gebruikt, raden we u aan AdBlock uit te proberen. Het is een van de beste en meest gebruikte advertentieblokkers op internet. Het blokkeert echter niet automatisch alle pop-upadvertenties. Dit komt door de verschillen tussen advertenties van derden en advertenties van derden. EasyList, een reeks filterregels en voorschriften die door elke ad blocker worden gebruikt, negeert bijvoorbeeld vaak de pop-upadvertenties van derden. Als je ze wilt controleren, moet je de filterlijst met vervelende factoren van Fanboy nakijken. AdBlock blokkeert eenvoudig de verzoeken die de pop-ups openen. Soms kunnen de aangepaste filters ook helpen de pop-ups te stoppen door de ongewenste gegevens te filteren. Een ander soort pop-ups die kunnen worden geblokkeerd door AdBlock zijn schadelijke advertenties. Terwijl adware wordt geassocieerd met de gratis streaming torrent-websites en gratis downloads van programma's, worden ook de mainstream-sites getarget.

Het klopt dat niet alle pop-upadvertenties irriterend, gevaarlijk of irritant zijn, maar u kunt nog altijd de meeste ongewenste advertenties blokkeren met de hierboven vermelde methoden Source .

November 29, 2017