Back to Question Center
0

Semalt legt uit hoe je je computer kunt beschermen tegen virussen, wormen en zombies

1 answers:

Veel bedrijven met succesvolle e-commercesites lijden onder enorme verliezen wanneer ze worden aangevallen, bijvoorbeeld door zombie-virussen. Virussen zijn schadelijke computerprogramma's die veel ongewenste taken uitvoeren op de computers van het slachtoffer. Net als hacken, vallen deze zombies de kwetsbaarheden van het systeem aan. Virussen kunnen de geloofwaardigheid van een softwareleverancier schaden. Veel software-onderwerpen aan zombie-virusaanvallen hebben een slechte reputatie. De zoekmachine optimalisatie (SEO) van een website kan mislukken als het zombie virus de server aanvalt. Jason Adler, de Semalt Customer Success Manager, stelt dat het beschermen van uw computer tegen de virusaanvallen de veiligheid van een klant die uw site gebruikt, kan behouden.

In eerste instantie verspreidden virussen zich door het delen van software. Sommige scripts zouden kopieën van zichzelf maken en naar de computers van het slachtoffer gaan. Op dezelfde manier zouden deze scripts andere Trojaanse paarden uitvoeren, evenals de meeste virusaanvallen. Door de oude verwijderbare schijfopslag zouden hackers deze virussen doorgeven aan de computers van het slachtoffer. Deze zombie-virussen zouden zich dan vermenigvuldigen in de gastmachines. Met de opkomst van internet werd het verspreiden van computervirussen net zo eenvoudig als ABC. Dus worden steeds meer bedrijven die e-commercewebsites beheren geconfronteerd met hackaanvallen zoals het zombievirus.

Virussen op commercieel gebied

In sommige gevallen ervaren sites hack-aanvallen zoals de Denial of Service-aanvallen op hun servers. Dergelijke aanvallen omvatten een reeks botnets die talloze kwaadwillende acties uitvoeren..Botnets zijn zombiecomputers met een bepaald ontwerp dat een menselijke nabootsing bevat. Bijgevolg ziet de server de webbezoeken als legitiem verkeer. Er zijn ook andere methoden die mensen gebruiken om hun websites hoog op de SERP's te plaatsen. Botnets kunnen dergelijke digitale marketing -methoden in gevaar brengen en een bedrijf schade toebrengen. In de DDoS-aanval bijvoorbeeld, zetten hackers miljoenen bots in op een server waardoor deze het verkeer niet aankunnen.

Virussen op het sociale toneel

In andere gevallen worden slachtoffers geconfronteerd met kwaadwillende aanvallen waardoor de inhoud viraal wordt. De virussen worden een integraal onderdeel van de samenleving omdat sommige bedrijven ze nog steeds gebruiken om sommige van hun taken uit te voeren. In andere gevallen moedigen webmasters en computerspecialisten de gebruikers aan speciale programma's zoals antivirussoftware te installeren. Deze software helpt om verschillende aspecten van de gehele webontwikkeling te verwijderen. Ze helpen ook computers te beschermen tegen sommige van deze aanvallen. Hackers kunnen ook virussen in de server of cloud van de meeste computers injecteren. Zij kunnen de websites laten functioneren onder voorwaarden van waardevolle informatie die lekt.

Conclusie

Elk e-commercebedrijf moet werken onder een aantal specifieke veiligheidsmaatregelen. Er zijn veel vormen van kwetsbaarheden rond computers en servers. Gegevens kunnen in elk stadium van de behandeling lekken. Grote bedrijven investeren veel geld in het maken van aangepaste anti-spyware software. In andere gevallen betalen mensen voor antivirusprogramma's om deze beveiliging te verbeteren. Virussen worden echter steeds complexer. Dagelijks ontwikkelen hackers en andere specialisten exploits die de veiligheid van het gebruik van een website in gevaar brengen. Er zijn veel gratis tools die de meeste mensen kunnen gebruiken en gebruiken tegen deze personen. U kunt deze richtlijn gebruiken om computers te beschermen tegen virussen, wormen en zombies Source .

November 29, 2017