Back to Question Center
0

Semalt: Hoe WordPress-plug-ins werken

1 answers:

Het maken van een eigen WordPress-plug-in is niet zo moeilijk en het kan verschillende problemen van uw site oplossen. Kopiëren, bewerken en plakken van de codes is niet voldoende, omdat u dan moet begrijpen hoe de WordPress-plug-ins werken en hoe u ze kunt bijwerken in het functions.php-bestand. De plug-in is een veilige manier om uw site aan te passen.

Jason Adler, een topexpert van Semalt , zorgt ervoor dat het heel eenvoudig is om met uw WordPress-plug-ins te beginnen en u kunt weten hoe ze werken. Wordpress-plug-ins zijn de PHP-scripts of -codes die de lay-out, het uiterlijk en de totale laadtijd van uw site kunnen wijzigen. Ze bieden complete functionaliteit met haken en daarom is het essentieel voor elke blogger en webmaster om te begrijpen hoe de WordPress-plug-ins werken. Net zoals de thema's nodig zijn om functionaliteit toe te voegen en naar uw site te kijken, verbeteren de WordPress-plug-ins de prestaties van uw webpagina's.

1. FTP naar uw website

Het allereerste dat u moet begrijpen, is hoe de FTP werkt, en dit kan worden gedaan met behulp van een specifiek FTP-programma, zoals Coda. Als u niets weet over FTP, raden we u aan deze stap te vergeten en door te gaan naar de volgende stap.

2. Navigeer naar uw WordPress plugin-map

Zodra u via FTP toegang krijgt tot de website, gaat u naar de map WordPress-plug-ins. Deze map bevindt zich in het gedeelte / wp-content / plugins en is eenvoudig te vinden.

3. Maak de nieuwe mappen voor een plug-in

Voor elke plug-in die u maakt, is het belangrijk om een afzonderlijke map te maken. Dit is eenvoudig te maken en u hoeft alleen maar naar het WordPress-dashboard te gaan en de naam van uw map in te voeren. Het is niet nodig om streepjes, spaties, termen of andere soortgelijke woorden in te voegen die moeilijk te raden zijn.

4. Maak het primaire PHP-bestand voor de WordPress-plug-in

In de volgende stap zou u het primaire bestand moeten aanmaken, dat moet het PHP-bestand zijn in de map van uw WordPress-plug-in. Zorg ervoor dat u een juiste naam aan dit bestand hebt gegeven, zoals my-only-plugin.php. Vergeet niet om het bestand te bewerken en de instellingen op te slaan voordat je het venster sluit.

5. De informatie van de plug-in instellen

De laatste en een van de belangrijkste stappen is het kopiëren en plakken van uw plug-ins in het hoofdbestand. U moet ervoor zorgen dat u de volgende code in het bestand heeft gebruikt en de instellingen hebt opgeslagen.


/ **

Naam van de plug-in: My Only Plugin

Plug-in URI: https://www.abcmywebsite.com/my-only-plugin

Beschrijving: Het is mijn allereerste WordPress-plug-in en ik ben blij dat ik deze heb gemaakt.

Versie: 2.0

Auteur: Mijn naam

URI van de auteur: https://www.abc.mywebsite.com

* /

Deze code is de PHP-opmerking, die niet direct in de admin-sectie van WordPress zichtbaar zal zijn. WordPress gebruikt deze code en relevante gegevens echter wel om de naam van uw plug-in uit te voeren en u te helpen profiteren van andere plug-ins. U moet de informatie volledig begrijpen en de bovengenoemde code onthouden als u wilt weten hoe de WordPress-plug-ins werken en hun meerdere functies dagelijks uitvoeren Source .

November 29, 2017