Back to Question Center
0

Semalt Expert uit Islamabad legt uit wat spam-blocker is

1 answers:

Een spamblocker is een effectief hulpmiddel om ongewenste e-mails te verwerken. Dit anti-spamprogramma verschilt van de veelgebruikte spamfilterprogramma's en blokkeert de meerderheid van spam binnen enkele seconden. Door een spamblocker te gebruiken, kunt u gemakkelijk voorkomen dat u nutteloze e-mail ontvangt. De spamblocker voorkomt dat 85% van de ongewenste e-mails de inbox bereikt, inclusief virussen en zinloze berichten. Sommige spamblockers kunnen zelfs 99% van de spam binnen seconden verwijderen.

Sohail Sadiq, een vooraanstaand expert van Semalt, vertelt hier hoe spamblockers werken.

De spambloksoftware en -hulpmiddelen functioneren via e-mailaccounts van de e-mailserver en inspecteren de accounts op spam-e-mails. Spamblockers verwijderen zowel virussen als verdachte e-mails en helpen u bij het verwijderen van de afbeeldingen en inhoud voor volwassenen. Bovendien worden de berichten die als onzeker worden beschouwd gemakkelijk in quarantaine geplaatst, waaronder bulknieuwsbrieven en promotionele e-mails. Het neemt onmiddellijke acties door het verwijderen van de e-mails, en deze acties worden opgeslagen om adaptieve filterregels te creëren.

Welke functies moet u zoeken in een spamblocker?

Als het gaat om het selecteren van de spamblockers, moet u altijd op zoek naar het programma dat beter compatibel is met uw e-mailservice dan andere vergelijkbare software. U moet ook rekening houden met factoren zoals het gemak van de installatie, niveaus van blokkering die worden geboden en de kosten van de spamblokprogramma's.

Het verschil tussen een spamfilter en een spamblocker

Een spamfilter kan e-mails die als spam zijn gemarkeerd in specifieke mappen ordenen, terwijl een spamblocker kan voorkomen dat u nutteloze berichten en afbeeldingen ontvangt. Het betekent dat u geen tijd hoeft te besteden aan het verwijderen van de verdachte e-mail, omdat ze automatisch worden verwijderd met de spamblockers. Dat is de reden waarom het meestal de voorkeur geniet van webmasters en zakenmensen die helemaal niet met spammers willen omgaan.

Voordelen van het installeren van een spam blocker

Een spamblocker is eenvoudig te installeren en u hoeft de instellingen niet steeds opnieuw te veranderen. Bovendien kunt u hiermee de bestaande e-mailadressen permanent opslaan. Omdat het spam verwijdert, bespaart de spamblocker uw tijd en voorkomt het het behandelen van ongewenste e-mails. U kunt ook het risico van virussen verminderen en succes behalen als zakenman.

Wat is de prijs van een spamblocker?

De spamblockers vereisen meestal maandelijkse vergoedingen. De kosten zijn afhankelijk van het beveiligingsniveau, de functies en eigenschappen. Gemiddeld kost een spamblocker iets van $ 3,00 tot $ 25 per maand. Veel softwarehuizen bieden gratis proefversies waarmee gebruikers gratis spamblockers met beperkte functies en opties kunnen downloaden. Je kunt vijftien tot dertig dagen een gratis spamblocker gebruiken, waarna je een vergoeding moet betalen.

Waar moet ik op letten bij een spamblocker?

De beste spamblockers kunnen door de gebruikers worden aangepast. Een van de belangrijkste functies is de mogelijkheid om spam-e-mails te voorkomen en te blokkeren. Als je een spamblocker hebt gekozen die belooft de ongewenste e-mails te blokkeren, heb je de juiste keuze gemaakt. Zorg ervoor dat het voldoet aan uw vereisten en past bij de toepassingen en services die u gebruikt Source .

November 29, 2017