Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hoe zich te ontdoen van Trojan Botnet

1 answers:

Het Trojan-botnet verspreidt zich wanneer uw beveiligingsmaatregelen niet authentiek en betrouwbaar zijn. Gebruikers die redelijk goed zijn, kunnen bijlagen ontvangen van onbekende afzenders, die zich voordoen alsof ze onschuldig zijn en willen dat u betrokken raakt bij sommige online transacties. Hiervoor vragen ze je om op bepaalde links te klikken, die niet veilig zijn. De Trojaanse infecties verspreiden zich meestal via deze verdachte bijlagen of links. Ze bevatten botagenten die op je systeem worden geïnstalleerd en ervoor zorgen dat het op zombies lijkt. Jack Miller, de Semalt klantensuccesmanager, zegt dat de meeste gevallen van Trojan-botnet worden gerapporteerd wanneer de systemen worden getroffen door een specifieke rootkit of een Trojaans paard of wanneer schadelijke code wordt doorgedrongen in de computersystemen en worden een deel van zijn geheugen.

Hoe verspreiden deze infecties zich?

Net als andere programma's verspreiden de Trojan-botnets zich willekeurig en brengen ze een groot aantal computerapparaten in gevaar. Deze programma's worden onderdeel van uw computer en laten u niet weten dat ze actief illegale taken uitvoeren. Voor de meeste onderdelen maken de Trojan-botnets en -infecties configuratie-items op uw apparaat en brengen ze de algehele prestaties en functionaliteit in gevaar.

Hoe te verwijderen Trojan botnets van uw systeem?

Helaas is er geen manier om de komst van Trojaanse botnets en andere bots te voorkomen, maar u kunt ze op vijf verschillende manieren van uw computer verwijderen.

Procedure №1: gebruik autoruns

Gelukkig maken sommige programma's en tools het u mogelijk om de Trojan-botnets in hoge mate te verminderen. Wij raden u aan om Sysinternals of Autoruns te gebruiken. Beide zijn zeer goede programma's en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd. ze zijn geïnstalleerd, je moet niet vergeten ze zo snel mogelijk te activeren.Dit programma bevat een lijst met alle Trojaanse botnets en traditionele bots, zodat je ze van je systeem kunt verwijderen.

Procedure №2: wis de cache

Vergeet niet uw cache te wissen nadat u dit programma hebt geïnstalleerd. Laat me je vertellen dat de meeste Trojan-botnets hun fragmenten achterlaten, zelfs als je ze hebt verwijderd. Dus het opruimen van de cache zorgt ervoor dat al hun fragmenten ook worden verwijderd en dat je niet hoeft te rennen voor andere beveiligingsmaatregelen.

Procedure №3: Installeer antivirus- of anti-trojan-programma's en update ze

Vergeet niet om antivirus- en anti-trojan-programma's te installeren en ze elke dag bij te werken. Deze programma's zullen u helpen alle Trojan-botnets te verwijderen, en DoS-aanvallen kunnen ook in grote mate worden voorkomen. Zorg ervoor dat u uw beveiligingspatches up-to-date hebt gehouden en aarzel niet om hun betaalde versies te kopen voor extra functies en kenmerken.

Aanbevolen antivirusprogramma's en anti-malwaretools

Kaspersky, ESET Nod32, Avast, AVG, BitDefender, Antivir en Trend Micro zijn de meest betrouwbare antivirusprogramma's die u kunt proberen. De anti-malware programma's omvatten Malwarebytes, Emsisoft en Zemana. Je kunt al deze antivirus- of antimalwareprogramma's downloaden en extraheren om binnen enkele minuten van Trojan-botnets af te komen. Allemaal tonen informatie over hoe de Trojan-malware uw systemen infecteert en u moet niet vergeten om de scan uit te voeren telkens wanneer u uw computer aanzet Source .

November 29, 2017