Back to Question Center
0

Semalt - Exclusief verwijzingsspam van uw Google Analytics

1 answers:

Begrijpen en analyseren waar uw spikingverkeer vandaan komt is van het grootste belang als het gaat om zoekmachine optimalisatie. Als eigenaar van een website is het ook belangrijk om uw Google Analytics correct te interpreteren om te voorkomen dat u verkeerde zakelijke beslissingen neemt. Eigenaren van kleine bedrijven hebben problemen opgeworpen met betrekking tot nep-referral-spam, een groot probleem dat online marketeers in gevaar heeft gebracht.

Als eigenaar van een e-commercewebsite is Google Analytics een tool die u altijd moet gebruiken. Google Analytics biedt marketeers de mogelijkheid hun GA-rapporten op te sporen en te analyseren. Webmasters en bedrijven voor zoekmachineoptimalisatie zijn van mening dat verwijzingsspam en ongewenst verkeer een probleem is dat moet worden aangepakt.

Nik Chaykovskiy, een topspecialist van Semalt Digital Services, bekijkt hier de technieken die werken aan het filteren van referral-spam en nep-spam op uw GA.

Analytics-blokblokker

Dit is een van de beste WordPress-plug-ins die werken om verwijzingsspam en bots om te leiden zodat ze niet in uw website kunnen sluipen. Uiteindelijk voorkomt het blokkeren van nep-spam van uw Google Analytics dat uw gegevens schuin worden weergegeven.

De SpamScape-tool

SpamScape is een hulpmiddel voor zoekmachineoptimalisatie dat is ontwikkeld om ongewenst verkeer, bots en nep-spam uit te filteren. De tool zal werken aan het leveren van automatisch gegenereerde statistieken.

Wat u moet weten over referral-spam

De spam van de verwijzer werkt om uw verkeer aan te passen en het als echt te laten lijken. Spammers en aanvallers profiteren van verwijzingen naar pieken in verkeer naar kwaadwillende pagina's en sites. Spammers blokkeren uw gegevens door de koptekst te wijzigen en meerdere verzoeken, waarbij de gewijzigde URL zichtbaar wordt in uw Google Analytics-gegevens.

Gevolgen van bots op uw GA-rapporten

Google-zoekmachine gebruikt bots om websites te indexeren. Automatische scripts en codes (bots) kunnen echter worden gebruikt voor kwaadwillende doeleinden, zoals het verspreiden van malware, het vergroten van nepverkeer naar een bepaalde website en het schrapen van de e-mailadressen van online gebruikers.

Van Spambots is bekend dat ze valse spam, verwijzingsspam en valse e-mails creëren. Volgens IT-professionals kan verwijzingsspam een ​​negatieve invloed hebben op uw conversierecords, AV-rapporten voor skews en het verkeer dat naar uw website wordt gestuurd beïnvloeden. Google heeft echter gehandeld op nep-spam en referrerspam omdat het een procedurele handleiding heeft ingevoerd over hoe 'bekende bots en spiders' kunnen worden uitgesloten van Google Analytics.

Wat u moet weten over verwijzingsverkeer via ghosts

Spookverwijzingsverkeer werkt door de gegevens in Google Analytics te beïnvloeden, maar raakt uw website niet. In de praktijk verschillen bots heel erg van het verwijzingsverkeer van spoken. Spookverwijzingsverkeer verzendt nepgebeurtenissen en verstoort uw organische zoekopdracht in Google Analytics.

Hoe doorverwijzing van spam en nep-spam invloed heeft op uw SEO-campagne

Verwijzingsspam vormt een grote uitdaging voor e-commerce websites en marketingconsultants die SEO uitvoeren. Valse spam beïnvloedt de Google Analytics-gegevens van sites, waardoor bedrijfseigenaren taken uitvoeren die hun campagnes in gevaar brengen. Verwijzingsspam is een Black Hat SEO-techniek die wordt gebruikt als een snelkoppeling om rankings door spammers te verdienen.

Tegenwoordig wordt verwijzingsspam gebruikt om websites die goed presteren in de marketingindustrie te schaden door ongewenst verkeer naar de site te sturen. Het is echter niet aan te raden verwijzingsspam op te sporen omdat deze hoge niveaus van malware en virussen bevatten.

Verwijzingsspam, nep-spam en botverkeer hebben invloed op zwakke websites en sites die niet volledig zijn geconfigureerd. Om uw e-commerce website te beschermen tegen nep-spam, werkt u de plug-ins, software en servers van uw site regelmatig bij. Wees altijd waakzaam met wie u bent aangesloten om te voorkomen dat u wordt overgeleverd aan aanvallers, spammers en verwijzingsspam Source .

November 29, 2017