Back to Question Center
0

Semalt: de eenvoudigste manier om afbeeldingen te optimaliseren voor SEO

1 answers:

Voor particulieren met e-commercebedrijven kunnen beeldoptimalisatietechnieken de digitale marketing en online aanwezigheid verbeteren. Beeldoptimalisatie helpt om de reactietijd van een website te verhogen en het UX-uiterlijk van uw website te verbeteren. In veel gevallen werken afbeeldingen als inhoud en krijgen ze de kans om in beelduitslagen afbeeldingen te rangschikken. In deze gids van Frank Abagnale, de Customer Success Manager van Semalt , vindt u verschillende beeldformaten, evenals manieren om afbeeldingen voor SEO te optimaliseren.

Gebruik een bestandsnaam die trefwoorden bevat

Een van de essentiële technieken van internetmarketing is zoeken op trefwoorden. De meeste afbeeldingen zijn voorzien van namen die een aantal codes of datums vertegenwoordigen. Het is noodzakelijk om duidelijke Engelse trefwoorden toe te voegen bij het benoemen van een afbeeldingsbestand op uw website. Door het gebruik van concurrerende zoekwoorden, verschijnt uw website op de meeste SERPs van zoekwoorden binnen uw gekozen niche. Bovendien vergroten afbeeldingen het uiterlijk van een site op zoekmachines, waardoor de UX- en klantinteractie beter is dan voorheen.

Optimaliseer afbeelding Alt Tags

"Alt-tags" zijn tekstinvoer die als alternatief voor de afbeelding dient. Wanneer een website niet in staat is om een ​​afbeelding efficiënt te laden, wordt een alt-tag gemaakt. Wanneer een website een afbeelding efficiënt rendert, kan een bezoeker het tekstalternatief zien door de muisaanwijzer heel erg op de site te plaatsen. Deze functie draagt ​​ook bij aan de SEO-prestaties van uw website..Succesvolle e-commerce websites hebben een goede manier om hun positie in de SERP's te behouden. U kunt ook enkele trefwoorden opnemen in de Alt-teksten van de afbeeldingen om ze te laten rangschikken bij het zoeken in zoekmachines.

Gebruik afbeeldingen met een kleine bestandsgrootte

De responsiviteit van een website kan aanzienlijk veranderen met de opname van kleine foto's. De gemiddelde laadsnelheid van een site moet tussen de 3 en 5 seconden liggen. Te veel geweldige magiëres plaatsen kan het reactievermogen van een website vertragen. Bovendien hebben de meeste internetgebruikers een korte aandachtsspanne tijdens het bekijken van een pagina. U kunt een potentiële klant verliezen als gevolg van vertragingen bij het op tijd laden van een site.

Effectieve beeldoptimalisatie omvat selectie van een afbeelding met de laagste bestandsgrootte, waarbij aandacht wordt besteed aan de laadtijd en -snelheid.

Gebruik decoratief beeldmateriaal spaarzaam

Soms kiest een website-ontwerp er voor een UX die veel decoratieve functies gebruikt. Een website kan bijvoorbeeld afbeeldingen in de logo's en knoppen bevatten. Soms kunnen deze afbeeldingen te veel worden, waardoor de laadsnelheden van hun website worden verlaagd. Het is altijd van essentieel belang om een ​​websitesjabloon te kiezen die alle foto's en decoratieve aspecten van de website minimaliseert.

Maak opnames in meerdere hoeken voor een product

De meeste online shoppers hebben de neiging om naar andere afbeeldingen van hetzelfde product te kijken. Het is essentieel om de afbeeldingsdimensies van uw product te strategiseren en veel informatieve invalshoeken te maken. Stel dat u bijvoorbeeld een website-afbeelding voor een auto wilt optimaliseren. Het is van essentieel belang om foto's van de voor-, achter-, zijpanelen en het interieur van het voertuig op te nemen. Het hebben van veel foto's verhoogt het vertrouwen en de verkoop van een bezoeker ook Source .

November 29, 2017