Back to Question Center
0

Nataliya, The Semalt Expert, presenteert basale SEO-praktijken

1 answers:

SEO is een essentieel aspect van internetmarketing en het wordt elke dag groter en gecompliceerder. Niemand kan beweren alles over SEO te weten, dus maak je geen zorgen om er weinig van te weten als je net begint. Eén ding is zeker dat hoe beter u uw website optimaliseert, hoe groter de kans dat deze hoog gerangschikt wordt door zoekmachines en hoe groter de voordelen van de online aanwezigheid van uw bedrijf. Wat zijn de meest elementaire SEO-praktijken?

Nataliya, Semalt SEO-specialist, legt uit dat meta-tags uw pagina's aan zoekers beschrijven. Ze moeten de best mogelijke zoekwoorden en een beschrijving hebben. Descriptieve en geoptimaliseerde metatags zullen niet alleen uw site op de resultatenpagina's van zoekmachines (SERP's) weergeven, maar het ook gemakkelijk maken voor u om te onthouden waar uw oude sites over gingen. Het is echter goed om te weten dat zoekmachines zoals Google geen metatags gebruiken voor indexering. Schrijf de beste metatags voor mensen en niet voor zoekmachines. Tags maken waar lezers op klikken, omdat het betrekking heeft op wat ze zoeken.

"Inhoud is koning." Je hebt waarschijnlijk deze beroemde SEO-gerelateerde uitdrukking gehoord. Het is een van de eerste richtlijnen voor het maken van geweldige inhoud voor uw publiek. Geweldige inhoud voor mensen en zoekmachines moet van hoge kwaliteit en uniek zijn. Het trekt andere sites aan om naar u te linken, waardoor u veel mogelijkheden voor backlinking heeft.

Voorzie uw lezers van wat zij willen op een precieze, duidelijke en nauwkeurige manier. Er is niets dat ervoor zorgt dat ze niet naar uw site kunnen stromen en hun vrienden ernaar kunnen verwijzen..Als u producten of services verkoopt, is het een cruciaal tussendoel om zoveel mogelijk mensen naar uw site te leiden. Wanneer uw site altijd rijk is aan inhoud, zal dat doel nooit een van uw meest urgente problemen worden. Maak tijdens het maken van uw inhoud goed gebruik van zoekwoorden. Spreid zoekwoorden uit in uw titels, headerlabels, ankers en andere delen gedurende het gehele artikel.

U kunt meer moeite doen om te leren hoe u hoge kwaliteit kunt creëren, en u zult zeker veel van die inspanningen profiteren.

.htaccess moet correct worden ingesteld. Je kunt de instelling zelf doen of een professional inschakelen om het voor je te doen. Zodra u hebt besloten hoe u uw URL wilt laten zijn, moet u zich aan dat formaat houden. U kunt alleen www- of niet-www-URL's hebben, zodat Google uw pagina's niet als duplicaten ziet. In het geval dat u beide URL-indelingen gebruikt, zal Google u niet bestraffen, maar moet u een omleiding verstrekken van www-URL's naar niet-www-URL's (wat gemakkelijk is om te doen). U kunt zoiets als "verzoeken omleiden naar niet-www-URL's" doorzoeken en alles leren wat u moet doen.

U moet ook uw robots.txt-bestand correct configureren. Het kan verrassend zijn om te horen dat dit kleine tekstbestand de ondergang van uw site kan veroorzaken. Een robots.txt-bestand geeft informatie over de crawler van Google en andere robots op de pagina's die u niet wilt laten 'crawlen'. Als u niet wilt dat afbeeldingen worden weergegeven door zoekmachines, gebruikt u uw robots.txt-bestand om deze te blokkeren. Het is duidelijk dat u geen fout wilt maken bij het configureren van uw robots.txt-bestand. Een eenvoudige fout kan uw belangrijkste webpagina blokkeren en deze buiten het net houden.

Dit zijn de meest essentiële SEO-praktijken en ze zijn allemaal geclassificeerd als on-site SEO-praktijken en er zijn andere off-site praktijken zoals promotie en het bouwen van backlinks . Normaal gesproken start u met on-site SEO en bouwt u later verder naar off-site praktijken om een ​​volledig geoptimaliseerde website te maken Source .

November 29, 2017