Back to Question Center
0

Hoe verwijzende spam te blokkeren met WordPress Plugin - Semalt Advice

1 answers:

Verwijzer-spam vervuilt uw Google Analytics-account met nep-informatie en maakt gebruik van verkeer van lage kwaliteit om uw inhoud op internet te promoten. Wanneer uw Google Analytics-account veel weergaven vertoont, is de kans groot dat uw site nep-verkeer heeft ontvangen. Spammers gebruiken verschillende technieken om inkomsten te genereren, en wanneer u op de verwijzende spam-links klikt, wordt hun ranking verbeterd in de zoekresultaten van zoekmachines. Zelfs wanneer u niet op hun links klikt, verknoeien ze uw Google Analytics-rapporten en kunt u de vervuilde rapporten niet delen met iemand in uw bedrijf. Gelukkig zijn sommige WordPress-plug-ins ontworpen om te voorkomen dat de verwijzende spam invloed heeft op uw Google Analytics-gegevens en uw site bezoekt.

Oliver King, de Customer Success Manager van Semalt, biedt hier enkele fascinerende kwesties in dit verband.

Hoe te beginnen?

Als u nog nooit Google Analytics op uw website hebt gebruikt, is dit een geweldig hulpmiddel om mee te beginnen. Met Google Analytics kunt u zien hoe de gebruikers omgaan met uw webpagina's. U kunt ook zien welke artikelen meer verkeer ontvangen dan de anderen. Het is mogelijk om de klikken op de koppelingen bij te houden en gesplitste tests uit te voeren. Iedereen wil dat zijn website op internet wordt opgemerkt, maar verwijzerspammers profiteren van onze SEO-technieken door veel valse weergaven naar onze sites te sturen. Ze voegen ook honderden tot duizenden scripts en codes in om de positie van onze site op internet te beschadigen. Hun URL's verschijnen in uw Google Analytics en beïnvloeden elke maand talloze websites.

Waarom moet u zich zorgen maken over de referrerspam?

Sommigen denken misschien dat referrerspam onschadelijk en veilig is, tenzij iemand op de links klikt, maar dat is niet het geval. Zelfs wanneer u niet op de links klikt, heeft de referrerspam wel invloed op uw Google Analytics-rapporten. Voor kleine en middelgrote bedrijven kan referrerspam een grote bedreiging vormen omdat het hun sites binnen de kortste keren zal verpesten. Als u iets via uw website verkoopt, kunt u de gewenste klanten niet targeten vanwege verwijzende spam.

Verwijzen van referrerspam in WordPress met plug-ins

Een paar WordPress-plug-ins kunnen u helpen de verwijzingspam tot een minimum te beperken. Het meest opwindende is dat bijna al deze plug-ins gratis zijn en snel kunnen worden geïnstalleerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de schadelijke effecten en bieden geen onbetaalde ondersteuning of instructies, dus u moet altijd een back-up van uw bestanden maken voordat u een WordPress-plug-in installeert.

SpamReferrerBlock

Het is een gratis plug-in, beroemd om het gebruik van automatisch bijgewerkte zwarte lijsten die door de auteur worden onderhouden. Eenmaal volledig geïnstalleerd, is de plug-in eenvoudig in te stellen en kan deze eenvoudig aan uw site worden toegevoegd.

Alternatieve plug-ins

Enkele nieuwe plug-ins, zoals referrer-spamblocker en Block Referral Spam, zijn een paar weken geleden geïntroduceerd, maar deze plug-ins hebben geen bevredigende opmerkingen van critici ontvangen, dus het is niet mogelijk om ze goed te beoordelen.

Houd er rekening mee dat de WordPress-plug-ins de spookspam van 4masters.org, webmaster-traffic.com, darodar.com en co.lumb.co. niet kunnen stoppen. We raden u aan de referrerspam in het Google Analytics-account uit te filteren om te voorkomen dat uw site onjuiste verwijzingsbezoeken krijgt Source .

November 29, 2017