Back to Question Center
0

Hoe Analytics te verwijderen Spam Referral Traffic - Uitgelegd door Semalt Expert

1 answers:

Elke digitale marketeer had moeite met het verwijderen van referral-spam. Verwijzingsspam komt over het interfereren met uw Google Analytics-gegevens. U eindigt met websitestatistieken die onjuist zijn of geen consistentie hebben in hun gegevensstroom. Elke webmaster moet verwijzingsspam verwijderen om geloofwaardige informatie te hebben over websiteverkeer . Darodar is bijvoorbeeld een veelgebruikte verwijzingsverkeersbron. U kunt verwijzingsspam verwijderen uit uw Google Analytics-gegevens. De meeste inspanningen voor zoekmachineoptimalisatie mislukken als gevolg van slechte targeting en verkeer van organische bots. U kunt referral-spam van deze domeinen en netwerken verwijderen. Er is ook een grote behoefte aan verfijning van de zoekopdrachten die u op uw website uitvoert.

Dit SEO-artikel van Artem Abgarian, een topprofessional van Semalt , kan ervoor zorgen dat uw site geen verwijzingsspam heeft.

Wegwerken van de verwijzingsspam

Webmasters kunnen verwijzingsspam van hun websiteverkeer verwijderen. Google Analytics heeft een domein om verwijzingsspam van hun dashboard te verwijderen. Elke persoon die een e-commerce website beheert, moet hiervoor een Google Analytics-account hebben. Op het tabblad admin is er meestal een manier om verkeer uit sommige domeinen te blokkeren. In dit menu kunt u alle verkeer uitsluiten dat afkomstig is van bots en crawlers..In sommige gevallen kan nepverkeer afkomstig van uw bedrijfs-internetnetwerk beschikbaar zijn. U kunt dergelijke IP-adressen uitsluiten die mogelijk gericht zijn op deze mensen.

U kunt sommige IPA-verkeersservers in dit menu vermijden. Spamverkeer dat afkomstig is van deze bronnen kan malware bevatten waardoor de hele oefening moeilijk te controleren is. Er kan ook een lijst met hostnamen zijn die mogelijk ongewenst verkeer brengen. Het verwijderen van deze hostnamen kan de hele ervaring tot een valkuil leiden. Google Analytics heeft een optie om referral-spam van hostnamen die spam bevatten uit te sluiten.

Verhoog de aanwezigheid op het web

In Search Engine Optimization is domeinautoriteit een essentieel kenmerk dat de meeste webmasters proberen uit te voeren. Uw domein moet autoriteit hebben in zijn doelgebied. Er zijn ook andere talrijke technieken die mensen gebruiken om hun domein kracht te laten krijgen. Sommige webmasters kunnen technieken uitvoeren zoals Counter Search Engine Optimization (SEO). Uw externe gastberichten kunnen als spam verschijnen op andere statistieken van andere websites. Het is belangrijk om in dit opzicht de aanwezigheid van uw website te vergroten. Je kunt ook een browse-ervaring van deze mensen productief maken. Een veilige website kan gemakkelijk de ladder van de zoekmachines beklimmen.

Conclusie

De meeste digitale marketeers hebben het probleem om verwijzingsverkeer uit hun Google Analytics-statistieken te verwijderen. Dit zijn valse webbezoeken die afkomstig lijken te zijn van domeinen zoals Darodar. U kunt referral-spam verwijderen door verschillende methoden te leren om dit verkeer te beheren. Deze SEO-richtlijn kan u helpen bij het maken van een succesvolle e-commerce website, een website die vrij is van dit soort verkeer. Webmasters gebruiken een nauwe aanwezigheid op het web om ervoor te zorgen dat hun websites dicht bij de zoekmachine-SERP's blijven. Tijdens het SEO-proces is er grote behoefte aan het verwijderen van referral-spam van de websitegegevens Source .

November 29, 2017