Back to Question Center
0

Expert van Semalt weet hoe verwijzingsspam verwijderd kan worden van vervelende domeinen

1 answers:

Verwijzingsspam bestaat al maanden en heeft een groot aantal websites vernietigd. Heeft u onlangs het Google Analytics-account gecontroleerd en daar iets vreemds gevonden? De afgelopen maanden hebben Darodar, iLoveVitaly en Blackhatworth veel websites beschadigd. Hun verwijzingsverkeer is altijd nep en onvolledig. Vandaag gaan we enkele manieren vertellen om referral-spam in Google Analytics en Darodar te blokkeren. Verwijzingsspam bestaat al maanden en u moet er op internet veel over gehoord hebben. Om eerlijk te zijn, het is een truc om je site nep-verkeer te geven en de rang te ruïneren in de zoekmachine-resultaten .

Het blokkeren van verwijzingsspam door Analytics is verplicht. Hiertoe zou je deze eenvoudige maar verbazingwekkende stappen moeten volgen die zijn vastgelegd door Artem Abgarian, een hoofdprofessional van Semalt .

#Stap 1: Verzamel lijst met spam-subdomeinen en domein

De eerste stap bestaat uit het samenstellen van de lijst met spambasedes en subdomeinen. Maak een lijst van de domeinen die u valse verwijzingshits sturen. Probeer je best alle domeinen te noemen die het slachtoffer zijn van dit probleem. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u eenvoudig hun IP-adressen blokkeren en uw Google Analytics-statistieken aanpassen.

#Stap 2: Bots niet meegerekend

Het is belangrijk om alle bots uit te sluiten bij het opstellen van een lijst met referral-spam. Er is niets om te verwarren over als bots verschillende dingen zijn en referral spam is iets anders..In uw Google Analytics-account moet u de optie Weergaven selecteren om bots van de lijst uit te sluiten. Vervolgens moet je naar beneden scrollen om ervoor te zorgen dat je alle goede bots uit deze lijst hebt geëlimineerd.

#Step 3: Kopieeraanzichten maken

Laat me u hier vertellen dat deze stap optioneel is. Het betekent dat u het kunt doen of niet en dat hangt af van uw vereisten en begrip van referral-spam. Als u kopieën wilt maken, moet u filters en hun meerdere kopieën maken in uw Google Analytics-account. Selecteer de domeinen en subdomeinen die valse weergaven ontvangen en maak meerdere kopieën voor al deze domeinen.

#Stap 4: Filters maken om verwijzingsdomeinen te blokkeren

Het is gemakkelijk om filters te maken om verwijzingsdomeinen te blokkeren. Als u meerdere domeinen heeft en verschillende filters wilt maken, is deze optie geschikt voor u. Het is misschien niet mogelijk om afzonderlijke filters voor alle subdomeinen te maken. Ga naar het gedeelte Alle filters en geef deze filters een naam. Selecteer de optie Filtertypes en sluit de bots uit en blijf verschillende filters maken voor verschillende domeinen.

#Stap 5: wacht voordat u bevestigt dat verwijzingsverkeer is geblokkeerd

Nadat u de bovenstaande stappen hebt gevolgd, moet u enige tijd wachten om te bevestigen dat verwijzingsspam is geblokkeerd of niet. U zult verbeteringen in uw Google Analytics-statistieken kunnen zien. Zodra de filters zijn gemaakt, wordt de verwijzingsspam automatisch van uw website verwijderd.

Laatste gedachten

Voordat we dit onderwerp beëindigen, hebben we een lijst met spamdomeinen gepresenteerd om een ​​idee te hebben dat je mijlenver verwijderd moet blijven van blackhatworth.com, econom.com, darodar.com, ilovevitaly.com, bestwebsiteawards.com. Als uw website een bouncepercentage van 100% weergeeft, wilt u misschien de instellingen in uw Google Analytics-account wijzigen Source .

November 29, 2017