Back to Question Center
0

Expert van Semalt: CloudFlare Botnet

1 answers:

Er is een nieuwe botnet-service die vele servers aanvalt. Het nieuwe botnet heeft geen naam maar veroorzaakt veel DDoS-aanvallen. Botnets zijn afkomstig van IT-specialisten die exploits, malware en virussen uitvoeren om kwaadwillende activiteiten uit te voeren. De nieuwe botnetaanval gedraagt zich als vergelijkbare botnets, bijvoorbeeld zoals Mirai-botnet. Dit netwerk van bots heeft de mogelijkheid om verschillende servers in één keer neer te halen. Deze exploit is een van de zwaarste Denial of Service-aanvallen. Er zijn opkomende problemen over de kwetsbaarheid van IoT-apparaten voor deze aanval. Deze gadgets krijgen tijdens de kerstperiode veel verkoopcijfers. Nik Chaykovskiy, de Semalt Senior Customer Success Manager, legt uit dat hackers gedurende deze tijd de kans krijgen om verschillende botnetaanvallen op verschillende servers uit te voeren.

Op 23 november merkte CloudFlare een typische botnetaanval op die piekte op 400 Gbps en een limiet van 172 Gbps. Het kostte CloudFlare-experts bijna 8,5 uur om deze DDoS-aanval te beantwoorden. De botnet-aanval duurde tien dagen om de service van bepaalde servers te weigeren. Deze botnetaanval gebruikte een gesofisticeerde codering met veel verschillende functies van Mirai-botnet. Het had bijvoorbeeld een grote overstroming van laag 3 en laag 4 die hetzelfde TCP-protocol aanviel. Er was een aanval in Duitsland die leidde tot de Denial of Service bij klanten van Deutsche Telekom.

Botnets kunnen de spelwereld beïnvloeden

Deze kerst kunnen gamers hackaanvallen op sommige van hun netwerken ervaren. Sommige Microsoft Xbox-consoles hebben dergelijke aanvallen gehad. Zelfs Sony's PlayStation-netwerken hebben aanvallen van botnetmachines gehad. Veel succesvolle bedrijven ervaren immense aanvallen tijdens de feestdagen.

Commerciële bedrijven met e-commerce websites kunnen ook last hebben van botnetaanvallen. Als een site uitvalt, kunnen er veel slechte progressies optreden bij de inspanningen op het gebied van digitale marketing . De rangorde van uw website kan bijvoorbeeld door de SERP gaan. In andere gevallen kunnen klanten het vertrouwen op uw website verliezen en uiteindelijk klanten worden van uw concurrenten. Sommige van de counter SEO-technieken maken gebruik van botnetaanvallen op uw concurrentsite. Deze black hat-technieken helpen kwaadwillende aanvallen de systemen binnen te dringen die kwetsbaar zijn voor hen.

Conclusie

Elk e-commercebedrijf moet op de hoogte zijn van de cyberaanvallen die een gevaar kunnen vormen voor zijn gebruikers. Gebruikers moeten de beste manieren hebben om hun netwerken te beschermen tegen botnetverkeer. In het recente verleden zijn talloze Denial of Service-aanvallen op servers gelukt. Bedrijven krijgen enorme verliezen door deze aanvallen. Er zijn verschillende netwerken van Zombie-computers die netwerken van computers aanvallen. CloudFlare ondervond een aanval die taken in hun bedrijf verlamde. De meeste bedrijven zijn onderhevig aan deze aanvallen. U kunt nieuwe methoden krijgen om met dit soort aanvallen om te gaan in deze richtlijn. Het is ook belangrijk om botnetverkeer op uw server uit te filteren Source .

November 29, 2017