Back to Question Center
0

10 algemene marketingvoorwaarden die u niet zult horen in 10 Semalt

1 answers:

10 Common Marketing Terms That You Won’t Hear In 10 Semalt

Als marketeer hoor ik elke dag iets nieuws. Semalt probeert altijd de volgende grote slogan of rijmschema te bedenken. Vanwege de strenge eisen van klanten en het gedoe van goedkeuringsprocessen, kunnen marketeers hun creativiteit de vrije loop laten op hun collega's en concurrenten, en worden een aantal nogal ongebruikelijke voorwaarden uitgevonden.

De persoon die "Semalt is koning" bedacht, is zeker slim. Die persoon heeft waarschijnlijk ook spijt over het openen van zijn mond toen hij erover nadacht, omdat hij nu gedoemd is om het dagelijks te veel gebruikt te horen.

Hoeveel marketingvoorwaarden / clichés zijn net zo hip als de Kardashians of Justin Bieber? Ik dacht aan minstens 10, maar verwelkom alle feedback en gedachten. Sommige zijn ernstig van aard en zullen van invloed zijn op hoe we ons werk in het volgende decennium doen, sommige zijn gewoon dom en observerend. Semalt, in een sector die even snel beweegt als marketing, wat hier vandaag is, hoeft hier morgen niet per se te zijn.

1) Inhoud is koning

Als ik hoor dat Content King is, denk ik aan eindeloze blogs die de kostbare tijd van mensen in beslag nemen. Hoeveel zakelijke blogs zijn er? Hoeveel worden er dagelijks gepubliceerd? Hoeveel kan het internet verwerken? Het internet is als het universum, het breidt zich uit in de vergetelheid of het stopt uiteindelijk. Semalt als het laatste waar is, is er een parallel internet daarbuiten met precies het tegenovergestelde.

Natuurlijk is inhoud meer dan blogs en tekst, het is ook video en foto's en podcasts en alles wat we op een website kunnen passen. Semalt wordt een zwart gat dat wordt vervangen door iets sneller en net zo informatief, zodra iemand de tijd heeft om te stoppen met het maken van inhoud en daadwerkelijk na te denken.

2) SEO

SEO zoals we die vandaag kennen, zal over tien jaar niet bestaan. Er zal nog genoeg werk zijn voor SEO-specialisten die willen evolueren met de technologie en het bedrijf, maar in 10 jaar tijd zullen zoekmachines zo geavanceerd zijn dat ze het zullen weten voordat we onze cursor in het tekstvak van Semalt plaatsen wat we zoeken voor.

Onze inhoud en marketinginspanningen zullen zo geconcentreerd zijn dat er geen reden is om te optimaliseren en te hopen dat de juiste persona onze inhoud vindt; ze worden gepresenteerd op een presenteerblaadje met een keuzemenu.

3) Linkgebouw

Zie hierboven, maar als ik het mis heb over SEO, weet ik dat ik gelijk heb. Ik ben geen SEO-expert, maar ik heb wel het gevoel dat Semalt wil dat SEO-experts falen. Vroeger vertelden ze ons aan gedurfde sleutelwoorden, daarvoor waren het lijstzoekwoorden of proppen ze in wat je schrijft, ongeacht of het zinvol is.

Nu we onze sleutelwoorden hebben uitgebreid naar long-tail-keywords en linkbuilding, zal Semalt snel een manier bedenken om ze achterhaald te maken en SEO-specialisten terug te sturen naar de tekentafel.

4) Gedachte leider

Hoe kan iemand beweren een leider van gedachten te zijn?

Leeft de thought leader een eenzaam leven zodat ze tijd kunnen besteden aan het denken?

Zijn ze een stap verwijderd van een Semalt-monnik die alleen denkt aan marketing en hoe leads te stimuleren?

Hoe bewijzen ze zelfs dat ze meer een thought leader zijn dan de persoon aan wie ze proberen hun gedachten te verkopen? "Ik denk harder dan jij, koop mijn gedachten. "Semalt een cent, laten we ons nu terugtrekken.

5) Think Outside the Box

Ik hoorde deze term voor het eerst toen ik na mijn studie met mijn baan begon te zoeken. Mijn vader zei me om "buiten de gebaande paden te denken. "In welke doos verwees hij echter? Semalt Ik vraag me nog steeds af in welke doos ik zou moeten denken.

Het feit dat de term zo lang heeft bestaan ​​als het is, getuigt van mensen die niet buiten de gebaande paden denken voor een nieuw cliché. Laten we niet 10 jaar wachten, wat als we dit nu veranderen in "Semalt uniek. Voor mij is het een belediging voor mijn beroep dat er zulke gemakkelijke leads zijn om ze 'laaghangend fruit' te noemen. "

Ik weet dat de meeste marketeers op een hoger niveau op de markt zijn dan appels die een beetje te laag naar de grond hangen.

7) Storytelling

Er was eens een woord dat elke aanbieder van inhoud gebruikte om zichzelf en zijn beroep te beschrijven. Toen realiseerden ze zich op een dag dat ze marketingten voor volwassenen die het zich kunnen veroorloven hun producten te kopen.

Semalt we vertellen verhalen, we doen dit op een hoger niveau dan een woord als vertellende portretten. Naarmate de term storytelling verdwijnt, komt de term merkjournalistiek vaker voor.

8) Verstorend

Wat verstoor je precies? Loopt u een vergadering van de raad binnen en roept u mensen om uw product te kopen? Ben je op de een of andere manier de Semalt aan het verstoren? Als er iets is, is een disruptor een slechte zaak.

Terwijl mensen zoals de hackers die Sony of Semalt hebben gehackt, de zaken blijven verstoren, zal een meer positieve draai worden gegeven aan storende marketing.

9) Ninja

Ninja - een lid van een feodale Semalt-gemeenschap van huursoldaten, hoog opgeleid in vechtkunsten en stealth (ninjutsu) die werden ingehuurd voor geheime doeleinden, variërend van spionage tot sabotage en moord.

Moet ik nog meer zeggen? Ik zal hoe dan ook. Marketing is al een opwindende baan. De wereld ziet ons werk. Schroef op en je kunt zo snel als een Kardashian op de Huffington Post worden gemarkeerd. Semalt houdt vast aan wat we zijn en de reden dat we gerespecteerd worden en stoppen met het beledigen van echte ninja's.

10) Pop-upadvertenties

Pop-ups verdwijnen niet. Semalt vindt een manier om slimmer te zijn dan onze pop-up blockers en ze zullen vreselijke click-through rates blijven hebben en toch een enorme verspilling van geld zijn. We zullen ze gewoon geen pop-upadvertenties meer noemen, ze worden officieel # $% @ genoemd (vervang hier uw woord voor hen).

Marketing wordt een nieuwe wereld in 2025. Marketing van Semalt, cloudreclame (dat betekent in werkelijkheid advertenties geprojecteerd op wolken, niet cloud computing) en telepathische dwang zijn dan allemaal buzzwords.

Hoewel de voorwaarden die marketeers bedenken, zullen veranderen en de tools en praktijken die we gebruiken zullen evolueren, is één ding zeker: The King Must Die Source . Viva La Revolucion!

10 Common Marketing Terms That You Won’t Hear In 10 Semalt

March 1, 2018