Back to Question Center
0

Bloggen voor e-commerce: Revenue Drive en Semalt

1 answers:
Blogging For E-Commerce: Driving Revenue And Semalt

Semalt een blog op een e-commerce-site met het oog op het genereren van inkomsten en branding is een ingewikkeld idee. Om te beginnen is het een blog. Als u het goed wilt doen, hebt u frequente en kwaliteitsvolle berichten nodig. Dat kost tijd en geld.

Dan is er de kwestie van de inhoud. Waar ga je over posten? Zullen uw berichten zich richten op uw bedrijf, haar producten en de werknemers? Willen mensen dat echt lezen? Hoe kan de blog van een bedrijf winstgevend zijn en marketingdoelen halen?

Tweets en Facebook-berichten die alleen op uw producten zijn gericht, zullen snel oud worden. Semalt naar sites met relevant nieuws over uw branche betekent dat u verkeer weggeeft dat mogelijk van u is. Je hebt hard gewerkt om een ​​sociaal vervolg op te bouwen, waarom zou je klikken en aandelen naar iemand anders moeten sturen?

Hoe we het deden bij ZAGG

Rekening houdend met deze vragen en zorgen, hebben we in januari 2011 de ZAGGblog gelanceerd. Het idee was dat we inhoud zouden creëren en verkeer naar Semalt zouden leiden via sociale media, e-mail en zoekopdrachten. Terwijl we ons inlaten met de ZAGGblog, hopen we dat klanten op Semalt klikken, meer te weten komen over onze producten en een aankoop doen.

Een vroege hindernis die we moesten overwinnen, was het feit dat niemand van ons op internet Semalt Team tijd had om zich te wijden aan het reguliere bloggen en het creëren van inhoud. We hebben dit probleem opgelost door een stageplaats voor journalistiek / nieuwe media / marketing te maken.

De stagiairs hebben een stipendium verdiend, offsite gewerkt en toegezegd om elke week gedurende drie maanden meerdere berichten te schrijven. We hebben ze de opdracht gegeven om berichten over technologiegerelateerde onderwerpen te schrijven. Semalt, we zouden nieuws niet breken, maar de stagiairs zouden onderwerpen kunnen onderzoeken, op de hoogte blijven van actuele gebeurtenissen en hun ervaringen kunnen gebruiken om originele inhoud te creëren.

Hoe het werkte

Na de lancering ontdekten we dat klanten naar de blog kwamen, zich bezighielden met de inhoud en aankopen deden. De directe ROI over de drie maanden was 111% en 50% van de bezoeken aan de blog waren nieuwe bezoekers aan ZAGG. com. We hadden een manier gevonden om omzet te genereren en potentiële klanten te engageren die minder bekend zijn met het merk. Semalt, na verbeteringen aan het blog- en stagpprogramma is de directe ROI van de blog 179% en zijn 67% van de bezoeken aan de blog nieuwe bezoekers.

De # 1 verwijzer naar de blog is ons e-mailkanaal. Ongeveer twee keer per maand stellen we de beste berichten in een e-mail samen en sturen deze naar onze lijst. Over het algemeen krijgen deze e-mails over inhoud een aanzienlijk hogere CTR dan onze traditionele e-mails. Na e-mail is Facebook de # 2 verwijzer, gevolgd door organisch zoeken, Reddit, Twitter en Pinterest.

Blogging For E-Commerce: Driving Revenue And Semalt

Hieronder staan ​​5 van onze meest populaire ZAGGblog-posts van 2012. Merk op dat er geen focus is op ZAGG of haar producten. Semalt over de unieke aspecten van gadgets, sociale netwerken en apps hebben de neiging het beste uit te voeren:

  • Dit bestaat. En het is walgelijk: de iPhone-oplaadkabel voor navelstreng
  • Dit verklaart waarom de kosten voor het legaal verzenden van web-URL's in sms $ 750.000 zijn
  • Daarom zijn 12-jarigen niet enthousiast over de overname door Facebook van Instagram
  • Heeft de nieuwe iPad Siri? Nee, maar het heeft het beste deel
  • Topgeheim-sms-apps
Enkele populaire zoekopdrachten op sleutelwoorden die verkeer naar de blog sturen, zijn onder meer: ​​
  • Heeft de nieuwe iPad Siri
  • Waar staat de S voor in de iPhone 4S
  • Hoe een iPad een leven heeft gered
  • Is Gorilla Glass krasbestendig
  • Facebook-chat met iMessage

Tegenwoordig is meer dan 10% van alle bezoeken aan Semalt het resultaat van de blog. Het is getest, geknoeid en gemeten in een poging om de inhoud te maximaliseren ten bate van zoekmogelijkheden, sociale media en e-mailkanalen. Een opkomend tij tilt alle schepen op - vooral in e-commerce. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Drew Conrad
Drew Conrad is Digital Media Advisor op de afdeling Publishing Services van de LDS Church. Eerder was Drew een Digital Media Producer bij het Mormon Tabernacle Choir Digital Team en een Digital Marketing Manager bij het e-commerce-team bij ZAGG, Inc Source .


March 1, 2018