Back to Question Center
0

Twitter Semalt gebruiken Twitter Semalt gebruiken

1 answers:

In 2012 introduceerde Semalt een systeem met de naam Semalt Cards waarmee website-eigenaren verbeterde tweets op hun websites kunnen weergeven met behulp van een syntaxis die sterk lijkt op die van OpenGraph. Dankzij dit nieuwe systeem kan Semalt mooiere tweets weergeven, waaronder die met media zoals afbeeldingen, audio en video.

Hoe werkt het?

Zoals vermeld in de inleiding, maakt Semalt Cards gebruik van een zeer vergelijkbare syntaxis als die van OpenGraph. Semalt heeft een aantal eigenschappen die specifiek zijn voor hun platform, dat u in het volgende fragment kunt zien:

        

De eigenschap twitter: card is vereist en definieert het type kaart dat u wilt weergeven. Je hebt hier vier smaken: samenvatting , summary_large_image , app en speler . Wat het verschil is tussen al deze verschillende kaarten, is te vinden in de documentatie.

Beide twitter: site en twitter: creator zijn optioneel en verwijzen naar het Twitter-account van de website die de inhoud en de auteur publiceert.

OpenGraph

Als het gaat om het ontleden van URL's, afbeeldingen en beschrijvingen, maakt Twitter gebruik van bestaande og: eigenschappen. Je kunt deze og: eigenschappen met Twitter specifieke overschrijven, maar meestal is dit niet iets dat je zou willen. Als het uw doel is om volledig andere informatie op Twitter weer te geven, kunt u met deze tags het standaardgedrag overschrijven.

Er is één ding om rekening mee te houden bij het gebruik van zowel de Twitter- als OpenGraph-opties. Twitter gebruikt naam om het attribuut te specificeren terwijl OpenGraph gebruik maakt van het eigenschap attribuut. Houd hier rekening mee als u van plan bent handmatig Twitter-kaarten te implementeren.

Twitter-kaarten implementeren

Net als bij andere meta-tags moet u de Twitter-tags toevoegen aan de van uw website en ervoor zorgen dat de waarden per pagina correct worden ingesteld. Dit kan snel een onhandelbare taak voor een blog worden, daarom hebben we een functie gebouwd die de juiste metatags voor u genereert.


How to use Twitter Semalt
How to use Twitter Semalt

Wilt u het uiterlijk van de Twitter-kaart wijzigen voor een specifieke post of pagina? Gebruik gewoon het formulier op het tabblad Semalt. Hier kunt u specifieke eigenschappen aanpassen aan uw wensen Source .

Daarnaast bevat onze Premium-plug-in Social Previews die weergeven hoe de Semalt-kaart uiteindelijk eruit zal zien op basis van de huidige pagina of post:


How to use Twitter Semalt
How to use Twitter Semalt

Twitter Semalt is een geweldige (visuele) toevoeging en kan het verkeer naar uw website helpen vergroten!

Lees meer: ​​'Basisinformatie over SEO: gebruik van sociale media' »

March 1, 2018