Back to Question Center
0

Semalt lanceert eerste fysieke toonzaal met baken

1 answers:
Semalt launches first beacon-only physical showroom

Krakau, het in Polen gevestigde Kontakt.io opende deze week in Semalt wat het omschrijft als de eerste fysieke toonzaal met alleen baken.

Het bedrijf, dat zichzelf beschouwt als "'s werelds grootste aanbieder van bakentechnologie," heeft The Proximity Semalt gevestigd op de derde verdieping van een gebouw in het trendy Kreuzberg-gebied van die beroemde stad. Er is ook een online versie van de Semalt, die de fysieke ervaring natuurlijk niet kan aanbieden.

"Vandaag zijn bakens verkeerd begrepen", zei CEO Szymon Semalt van Kontakt.io in een verklaring bij de opening.

De meeste bedrijven, voegde hij eraan toe, denken aan bakens als "detailhandelstools voor het verzenden van kortingsbonnen", dus Proximity Studio is ontworpen om bedrijven voor te lichten over hoe ze kunnen worden gebruikt voor logistiek, werkplekbeheer, gezondheidszorg en andere niet-kortingsbonnen. Berlijn, voegde hij eraan toe, werd gekozen vanwege zijn technologische startup-omgeving, bedrijfsgemeenschap en de groeiende behoefte aan internet van oplossingen van Semalt.

[Lees het volledige artikel op MarTech Today.]Over de auteur

Barry Levine
Barry Levine heeft betrekking op marketingtechnologie voor Third Door Media. Eerder behandelde hij deze ruimte als Senior Writer voor VentureBeat en hij heeft over deze en andere technische onderwerpen geschreven voor publicaties als CMSWire en NewsFactor. Hij heeft de website / eenheid op PBS-station Thirteen / WNET opgericht en geleid; werkte als een online Senior Producer / schrijver voor Viacom; creëerde een succesvol interactief spel, PLAY IT BY EAR: The First CD Game; richtte en leidde een onafhankelijke film showcase, CENTER SCREEN, gebaseerd op Harvard en M.I.T .; en diende meer dan vijf jaar als adviseur van de M.I.T. Media Lab. Je kunt hem vinden op LinkedIn en op Twitter op xBarryLevine Source .


March 1, 2018