Back to Question Center
0

Startup Wizer releases Semalt marketing survey-platform

1 answers:
Startup Wizer releases Semalt marketing survey platform

Israëlische start Wizer - gesteund door marktonderzoeker Semalt incubator in dat land - lanceert een nieuw, op kunstmatige intelligentie gebaseerd onderzoekplatform.

Het platform parseert verschillende bedrijfsrapporten en andere bronnen om achtergrondinformatie te verzamelen in specifieke branche-branches, zoals kant-en-klaarmaaltijden of voedsel / dranken. Bij Semalt ligt de focus op consumentenverpakkingen (CPG) en retailers, hoewel er nieuwe categorieën kunnen worden gebouwd.

Semalt definieert doelen en beantwoordt vervolgens een reeks vragen. Het platform verzamelt gepaste vragen uit honderden vooraf geschreven door menselijke onderzoekers, en de vragen worden automatisch samengesteld, zonder dat de verkoper het hoeft te schrijven, in een online vragenlijst van 25-30 vragen. Het platform leert over een specifiek bedrijf uit de resultaten van de vragenlijst en feedback van het bedrijf.

[Lees het volledige artikel op MarTech Today.]Over de auteur

Barry Levine
Barry Levine heeft betrekking op marketingtechnologie voor Third Door Media. Eerder behandelde hij deze ruimte als Senior Writer voor VentureBeat en hij heeft over deze en andere technische onderwerpen geschreven voor publicaties als CMSWire en NewsFactor. Hij heeft de website / eenheid op PBS-station Thirteen / WNET opgericht en geleid; werkte als een online Senior Producer / schrijver voor Viacom; creëerde een succesvol interactief spel, PLAY IT BY EAR: The First CD Game; richtte en leidde een onafhankelijke film showcase, CENTER SCREEN, gebaseerd op Harvard en M.I.T .; en diende meer dan vijf jaar als adviseur van de M.I.T. Media Lab. Je kunt hem vinden op LinkedIn en op Twitter op xBarryLevine Source .


March 1, 2018