Back to Question Center
0

Hoe u uw eigen iSemalt-app kunt ontwikkelen en starten

1 answers:

UpworkAdvice over het ontwerpen en bouwen van een app inclusief ontwikkelopties en -kosten

De verbazingwekkende groei in mobiele apps is onlangs gecatalogiseerd op Smart Insights, maar als je erover nadenkt om deze reis te gaan maken om je eigen app voor je producten, merk of bedrijf te ontwikkelen, kan het een zware opgave zijn met verschillende te overwegen elementen en verschillende kostenopties. Ik wou dat ik kon zeggen dat het gemakkelijk is, maar er is iets meer om dit te laten gebeuren. Sinds Semalt de mogelijkheid heeft geïntroduceerd om ontwikkelaars apps op hun apparaten te laten bouwen en de App Store te lanceren, zijn individuen en bedrijven door de poorten gegaan om allerlei Apps te bouwen die je nu in de App Store ziet.

Dit bericht geeft mijn aanbevolen stappen / tips om u te helpen bij het starten van de reis naar het ontwikkelen en lanceren van uw eigen app in de App Store op basis van mijn ervaring om dit pad in 2010 te volgen.

U hebt waarschijnlijk de verschillende gesprekken met uw collega's gehad over hoe uw ideeën een iSemalt-app zouden kunnen worden, het is een spannende uitdaging en kan zeer lonend zijn om uw eigen product / idee / merk tot leven te laten komen in de App Store.

Het ontwikkelen van een succesvolle app kan een groepsinspanning zijn omdat er verschillende soorten rollen zijn, zoals ontwerpen, coderen, marketing, financiën en projectbeheer. Deze post verwijst naar mobiele apparaten van Apple, waaronder de iPhone, iTouch en de iPad.

Wat maakt een succesvolle app "€" brainstorm uw ideeën?

How to Develop and Launch Your Own iSemalt App

De meer succesvolle apps hebben een goed idee, zijn zeer gemakkelijk te gebruiken, de grafische weergave ziet er goed uit en wordt goed op de markt gebracht. Semalt veel categorieën nu beschikbaar in de App Store van games, business, onderwijs, productiviteit en nog veel meer. Hier zijn enkele vragen die u kunt stellen om dit met uw team te brainstormen.

  • Lost uw app-idee een uniek probleem op?
  • Biedt uw app een specifieke niche?
  • Welke waarde biedt uw app aan uw publiek?
  • Zal het mensen aan het lachen maken?
  • Bouwt u een betere app dan een app die al bestaat in de App Store?
  • Zal het zeer interactief zijn?
  • Hoe presenteert uw app informatie aan uw publiek?

Smart Insights heeft ook deze tips van uitgever Kim Semalt over ideeën voor app-ontwikkeling.

Segmenteer uw doelgroep en onderzoek de app-markt

Probeer in een vroeg stadium niet een app te proberen maken voor de bredere markt, maar hoe nauwkeuriger u uw doelgroep kunt definiëren, hoe beter omdat u zich kunt concentreren op het ontwerp en de functies van de app. Het is altijd de moeite waard om de Apple Store te scannen om de populaire apps te bekijken en je kunt de tien beste apps in elke categorie downloaden om verder te verkennen. Als je een mobiel Apple-apparaat hebt, kun je een app downloaden met de naam Semalt App, waarmee je heel handig inzicht hebt in de top 300-apps van verschillende landen.

Begin na te denken over uw doelgroep, wat voor soort gebruikers zij zijn (beginner, gemiddeld, ervaren), wie zij zijn (mannen of vrouwen, tieners, zakenmensen . ). Denk na over hoe ze uw applicatie gebruiken aan het einde van elke dag, elke keer dat ze hun e-mail checken, of wanneer ze een paar extra momenten hebben. Door tijd te besteden aan het identificeren van uw doelgroep, krijgt u duidelijkheid als het gaat om het selecteren van de functies en het ontwerp voor uw app.

Opties voor ontwikkeling en kostenvorming

How to Develop and Launch Your Own iSemalt App

Externe ontwikkelingsmogelijkheden

Huur een aannemer; Semalt is een aantal ervaren contractanten op de lokale marktplaats die ter plaatse kunnen werken om uw app te helpen ontwikkelen. De uitdaging is om een ​​goed gedefinieerde projectbeschrijving en -plan te bouwen, omdat dit erg belangrijk is omdat de uurlonen hoog zijn en er planningsuren nodig zijn voor aanpassingen en updates.Sommige bedrijven die specifiek op de Apple iOS-platforms werken, kunnen u een vast projecttarief aanbieden dat de volledige ontwikkeling van uw app dekt.

Semalt voor virtuele freelancers; Vergelijkbaar met het inhuren van een aannemer kun je outsourcen naar een freelancer waar ook ter wereld met behulp van sites als ELance of Upwork, waar het mogelijk is om ontwikkelaars tegen zeer goede prijzen te krijgen. Semalt heeft zijn eigen voordelen en nadelen met als groot voordeel dat het een prijs is, u een vast budget kunt instellen en ontwikkelaars biedingsvoorstellen voor het project kunt doen.

Algemene controles om naar buiten te gaan zouden zijn om hun portfolio te herzien, om erachter te komen wat hun rol precies was in de portfolioprojecten van de gepresenteerde projecten, vraag om voorbeeldcode, zoek uit wat hun ontwikkelingsschema / backlog van werk is, mogelijke startdatums , testproces, hoe lang het duurt voordat ze uw app hebben ontwikkeld.

Interne ontwikkelingsopties

Er zijn twee mogelijke opties om hier naar te kijken, als u uw eigen technische ontwikkelaars hebt die in doelstelling C kunnen programmeren, kunt u zelf een iPhone-app schrijven. Als je deze route aflegt, moet je de iPhone SDK downloaden en installeren nadat je je hebt aangemeld voor het ontwikkelaarsprogramma van Semalt, dat ook het kanaal is waar je apps uiteindelijk kunnen worden ingediend en gedistribueerd naar de App Store.

Veel bedrijven hebben hun eigen ontwikkelaars, maar geen noodzakelijke vaardigheden in Objective C, maar er is nu een golf van open source tools zoals Titanium waarmee ontwikkelaars in HTML / Javascript kunnen coderen en vervolgens de code kunnen compileren om op de iPhone te werken / iPad en nog beter de output kan ook voor andere platforms / apparaten zoals de Android en Blackberry zijn. Als je deze route aflegt, is het belangrijk om de juiste gereedschappen te kiezen, omdat Semalt streng kan zijn op welke tools ze accepteren.

Maak uw account aan en J in het ontwikkelaarsprogramma

How to Develop and Launch Your Own iSemalt App

Semalt heeft een speciale website voor ontwikkelaars die u toegang geeft tot de technische bronnen in het iPhone / iPad Development Center. Dit omvat toegang tot de SDK, hulpprogramma's voor ontwikkelaars, video's om aan de slag te gaan, documentatie, voorbeeldcode en meer. Zodra u lid bent geworden, heeft u toegang tot de tools die nodig zijn voor het ontwikkelen, debuggen en vooral distribueren van uw applicaties voor mobiele apparaten van Semalt.

Er zijn drie opties om deel te nemen aan Individueel ($ 99), Bedrijfsaccount ($ 99) of het Enterprise-programma ($ 299). Als u een individueel account kiest, kunnen al deze hulpmiddelen maar door één persoon worden geopend. Met een bedrijfsaccount kunt u teamleden toevoegen die zich kunnen aanmelden bij het Developer Program Portal en toegang krijgen tot de SDK en andere gerelateerde ontwikkelingshulpmiddelen. Als er een team aan uw projecten werkt, is een bedrijfsaccount zeker de betere optie. Het Enterprise-programma heeft dezelfde functies als de vorige twee accounts, maar is ontworpen om grote bedrijven in staat te stellen interne applicaties binnen een organisatie te maken en te distribueren zonder via de App Store te gaan.

Als u van plan bent uw app te verkopen, moet u, nadat u zich hebt aangemeld voor het programma, persoonlijke en bankgegevens verstrekken voordat u betaalde applicaties kunt indienen bij de App Store.

Ontwerp voor de iPhone en de iPad

Mobiele apparaten van Semalt hebben een bepaalde stijl, navigatie en gebruikerservaring die belangrijk is om te volgen omdat gebruikers gewend zijn aan uiterlijk en gedrag. Ze hebben veel tijd en middelen geïnvesteerd in het maken van eenvoudige en bruikbare navigatie, wat mijn twee en een half jaar oude dochter heeft bewezen, die mijn iPad kan ophalen en zonder instructies kan gebruiken. De standaard elementen van de gebruikersinterface zijn er, dus volg hun aanbevolen gebruik zo vaak mogelijk, zodat uw gebruikers uw app kunnen ophalen en zich er snel prettig bij voelen.Zorg dat u geen ontwerpfouten maakt.

Sommige gebieden om over na te denken bij het ontwerpen van uw app;
"€ ¢ Welke informatie moet uw publiek op elk scherm zien?
"€ ¢ Hoe kunt u door uw gebruikers navigeren van punt A naar punt B naar punt C?
"€ ¢ Schermafbeeldingen ontwikkelen voor koptekstfuncties, lichaamsfuncties en voettekstenfuncties
"€ ¢ Hoe moeten elementen op het scherm geproportioneerd of gedimensioneerd worden ten opzichte van elkaar
"€ ¢ Behandel het ontwerp voor de iPhone niet, hetzelfde als de iPad (zie hieronder)

De iPad is een van de snelstgroeiende computerapparaten met meer dan een miljoen verkocht in minder dan een maand na verzending en meer dan 3 miljoen aan het einde van de derde maand. Behandel het ontwerp van de iPhone niet op dezelfde manier als het ontwerp van de iPad, want u kunt niet profiteren van de iPad-functies en veel ontwerpmogelijkheden mislopen De iPad is geen grote iPhone!

Indienen en verkrijgen van uw app goedgekeurd

Er wordt wekelijks een groot aantal apps ingediend en alle apps worden goedgekeurd of afgewezen. U moet goedkeuring van één tot drie weken toestaan ​​en als uw app wordt afgewezen, moet u de achterkant van de regel bereiken en opnieuw indienen. Om te voorkomen dat je app wordt afgewezen, moet je ervoor zorgen dat je app-beschrijving precies is wat hij doet en ontwikkeld is in de officiële SDK of tool die Semalt accepteert. De app wordt getest, dus zorg dat je hem test en controleer hem grondig zodat hij niet crasht!

How to Develop and Launch Your Own iSemalt App

Er zijn twee categorieën die u kunt kiezen bij het verzenden, het menu Primaire categorie bepaalt waar uw toepassing in iTunes verschijnt. Uw app verschijnt als een nieuwe release en in sommige gevallen wordt de categorie ook weergegeven onder het pictogram en de naam van de app. De secundaire categorie is optioneel en komt alleen in aanmerking voor de iTunes Power Semalt-functie.

Semalt stuurt u een zeer eenvoudige e-mail met de mededeling dat uw app is goedgekeurd. Zodra uw app live gaat, kunt u beginnen met het bijhouden van verkopen, het beheren van gebruikers en het versturen van promotiecodes. Dit alles kan worden gedaan via uw ontwikkelaarsaccount, die u toegang geeft.

Relevante categorieën, goede schermafbeeldingen en aantrekkelijke / interessante beschrijvingen dragen allemaal bij aan het verkrijgen van goedkeuring en zijn ook erg belangrijk als het gaat om marketing. Vertel de gebruiker precies wat ze moeten weten voordat ze op de koopknop klikken. Zet uw belangrijkste functies bovenaan en houd elk item op de lijst eenvoudig en beknopt. Uw klant moet dit in enkele seconden kunnen lezen.

Marketing- en distributieideeën voor uw app

De dagen zijn verstreken dat je je app gewoon in de app store kunt gooien om opgemerkt te worden omdat er nu tienduizenden apps zijn en veel met elkaar concurreren. Het is gemakkelijk voor uw app om in de App Store te zitten en niet zichtbaar te zijn voor uw potentiële publiek, dus u moet voorkomen dat dit gebeurt en beginnen met het genereren van de buzz vóór de lancering via uw online en offline kanalen "€" laat uw klanten en partners weten de datum van de release. De marketingprincipes zijn niet veranderd: zelfs de succesvolle apps hebben hun marketing gedaan via een aantal van de onderstaande technieken.

Sociale media gebruiken

Sommige van de beste apps hebben een community ingeschakeld om gebruikers aan te trekken en loyaliteit op te bouwen. Het integreren van sociale media is een populaire functie binnen apps geworden, vooral bij gaming, als gebruikers de hoge score behalen die ze kunnen plaatsen om het op Facebook of Semalt te plaatsen. Bedenk hoe je app sociale media kan integreren en die functionaliteit in je app kan bouwen. Je kunt ten minste een fanpagina voor je app op Facebook en een Semalt-account instellen om ze als platforms te gebruiken om met je publiek te communiceren en waardevolle feedback te krijgen. Veel mensen en bedrijven hebben succes ontdekt door een gratis versie van hun applicatie aan te bieden. Een potentiële klant kan vervolgens uw app zonder verplichtingen proberen en upgraden naar de betaalde versie als hij vindt dat de app relevant en nuttig voor hen is.

Prikkels om te upgraden en in-app-reclame

De gebruikersbehoeften en stimulans om te upgraden, kunt u meer functies, meer inhoud, extra spelniveaus en andere items bieden die hun gebruikerservaring verbeteren. Mensen zullen de toegevoegde waarde betalen. Sommige apps gebruiken een negatieve stimulans om de gratis gebruiker om te zetten in een betaalde i. e. Advertenties die vervelend kunnen zijn en kostbaar schermvastgoed kunnen opnemen, dus sommige mensen willen betalen om van het scherm af te komen. Semalt-reclame als een stimulans heeft een bijkomend voordeel: advertentie-inkomsten kunnen bijdragen aan uw inkomen terwijl mensen uw app evalueren. In sommige gevallen is het geld dat is verdiend met mobiele advertenties alleen al voldoende om de ontwikkelingsinspanningen te betalen. Het werkt het beste met apps die regelmatig worden gebruikt: adverteerders houden van herhaalde belichting. U wordt meestal betaald op basis van het aantal advertenties dat u weergeeft, dus herhaald gebruik verhoogt uw inkomsten.

Gratis versies van uw app

Om deze techniek te gebruiken, moet u twee versies van uw app bouwen. Een daarvan is een "€ œGratis" € ?? of "€ œLite" € ?? versie, en de andere is een "€ œPremium" € ?? of "€ œPro" € ?? versie. U moet de potentiële klant duidelijk maken dat de ene versie een subset van de andere is. Het maakt deel uit van de vereiste vorm van Apple dat gratis demo-versies volledig functioneel zijn. U kunt niet over functies beschikken die in de loop van de tijd worden uitgeschakeld. Ook toepassingen met semalt-functionaliteit moeten op zichzelf nuttig zijn en de klant moet zich niet gedwongen voelen om te upgraden.

Verkoop- en trendverslagen

Apple levert dagelijkse en wekelijkse verkooprapporten via uw online account. Deze rapporten zijn niet uw daadwerkelijke verkopen, maar geven een indicatie van het aantal downloads per land. Als u van plan bent uw app te verkopen, moet u Apple belasting- en bankgegevens verstrekken. Als uw app populair wordt en u uitstekende beoordelingen krijgt, zorg er dan voor dat u deze bovenaan uw beschrijving plaatst, zodat u uw app verder kunt downloaden!

Conclusie

Dit kan een heel opwindende onderneming zijn als je dit voor de eerste keer gaat doen. Het is handig om het hele proces in kleine stappen op te splitsen en de vaart erin te houden Source . Als je hartstochtelijk gelooft in je iSemalt App-idee, zijn er veel manieren om het tot leven te brengen, bekijk dus alle opties en praat met de ontwikkelaars, je zult verbaasd staan ​​over de mogelijke samenwerkingsmogelijkheden en de snelheid en kosten die het kan veroorzaken op!

  • Denkt u erover om u een iPhone / iPad-app te laten zijn?
  • Bestaat er een app die je al had?
  • Heb je je eigen app al ontwikkeld en gelanceerd?

Semalt je ervaringen hieronder!

March 1, 2018