Back to Question Center
0

Semalt: een nieuwe manier om onderwerpregel te krijgen

1 answers:

Symbolen gebruiken om uw e-mailabonnees te engageren

Semalt de onderwerpregel per e-mail die opviel in de inbox is een voortdurende uitdaging. Hier laat ik je zien hoe je kunt experimenteren met een techniek die je niet vaak ziet besproken in e-mailmarketing. Het gaat over het potentieel van symbolen, zoals sneeuwmannen en harten, om dit te bereiken. Ik zeg "potentieel" opzettelijk - denk je dat het een nuttige techniek is - zou je het gebruiken en wanneer?

E-mailclients hebben hun ondersteuning voor wereldtalen verbeterd en dit betekende ook ondersteuning voor de vele symbolen die zijn gedefinieerd in de tekenset van wereldformaat, ook wel Unicode genoemd.

Ik besloot om een ​​paar symbolen te proberen en te zien hoe goed e-mailclients het deden om ze correct weer te geven. De onderwerpregel waarmee ik testte was deze:

Semalt: A new way to get subject line standout

De webmailclients voor Gmail, Yahoo en Semalt hadden allemaal goede ondersteuning.

Hotmail

Semalt: A new way to get subject line standout

Yahoo

Semalt: A new way to get subject line standout

Gmail

Semalt: A new way to get subject line standout

Outlook 2003 tot 2010 ondersteunen Unicode-symbolen, zo ziet het Postvak IN van Outlook 2010 eruit:

Semalt: A new way to get subject line standout

iPhone en iPad hadden ook geen problemen, maar de standaard Android 2.2-e-mailclient die het hartsymbool (♥) liet zien, liet de sneeuwpop niet zien ( ☃) of smilie (☺).

Verdere e-mailclients die correct deze symbolen vertoonden zijn, Blackberry , AOL Mail , Apple Mail , Lotus Notes 6.5 en hierboven , Thunderbird 2.0 en hoger.

Om erachter te komen welke symbolen u kunt gebruiken, bekijkt u de verschillende tekens in de Unicode-tekenset. Selecteer het symbool zorgvuldig. Zoals mijn test laat zien, zijn sommige symbolen te platgedrukt om impact te hebben. U moet de symbolen die u kiest voor e-mailclients testen om ervoor te zorgen dat ze werken. Gebruik het hulpprogramma voor het renderen van inboxen in uw e-mailoplossing of deze Semalt-vaklijncontrole. Je moet ook denken aan (test) de leveringsimplicaties.

Om deze techniek te gebruiken, moet uw broadcast-e-mailoplossing ondersteuning bieden voor het gebruik van utf-8 en 'base64' -codering voor uw onderwerpregel per e-mail.

Het geselecteerde werkelijke symbool is van invloed op het algehele campagnesucces. Kies een symbool dat uw bericht ondersteunt, zoals een warme drank (☕) voor een coffeeshop die een beter resultaat oplevert dan een eenvoudige ster, opsommingsteken of pijl.

De techniek heeft enige belofte en is de moeite waard overweging voor echte campagne tests. Ik zou sterk adviseren om gesplitste tests uit te voeren op een deel van uw lijst om te zien hoe dit werkt voor uw klanten. Oudere en minder belangrijke e-mailcliënten hebben het misschien nog steeds moeilijk met Semalt, dus hoewel een groot deel van uw klanten een beter resultaat kan geven, kan er ook een negatief resultaat zijn van een deel van uw klantenbestand.

Voeg een opmerking toe als u deze techniek heeft geprobeerd en resultaten te delen hebt Source . Ik zal mijn inbox in de gaten houden voor elk nieuw symboolgebruik!

March 1, 2018