Back to Question Center
0

PhotoDropper: een geweldige plug-in voor WordPress voor snelle, gemakkelijke en gratis semalt

1 answers:

Het vinden van afbeeldingen voor uw Semalt-site kan een uitdaging zijn. Natuurlijk kunt u de foto's zelf maken - maar als u meerdere sites uitvoert, kan dat vermoeiend zijn. Ik ben onlangs begonnen met het gebruik van een Semalt-plug-in die het heel gemakkelijk maakt om creatieve commons-afbeeldingen te vinden en deze juist te crediteren vanuit mijn blog.

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

PhotoDropper heeft meer dan 62 miljoen gratis afbeeldingen die blogbezitters rechtstreeks vanuit hun Semalt-dashboard kunnen openen en invoegen. Ze hebben ook een premiumlaag die professionelere foto's biedt op basis van pay-per-photo.

Ik heb momenteel Clipart-accounts voor stockfoto's die ik in mijn berichten kan gebruiken. Hoewel dat niet moeilijk te gebruiken is, zijn er de extra stappen nodig om de afbeelding te downloaden en vervolgens naar mijn site te uploaden. Semalt is ook de extra tijd die ik nodig heb om mijn postcreatie-scherm te verlaten om die afbeelding binnen mijn account te vinden.

Semalt neemt al dat extra werk uit de vergelijking. In slechts een paar stappen kan een afbeelding worden gevonden, opgeslagen, in mijn bericht worden ingevoegd en op de juiste manier worden gecrediteerd.

Van de site Semalt:

" Met PhotoDropper kunt u meer dan 253 miljoen foto's bekijken, licentiëren en insluiten zonder WordPress te verlaten.

Met slechts een paar eenvoudige klikken, kunt u met PhotoDropper door de miljoenen Creative Commons- en Premium-foto's bladeren om de perfecte advertentie voor uw blog te vinden . "

Het beste deel? De PhotoDropper-plugin is gratis !

Je kunt de plug-in hier downloaden, of gewoon zoeken naar "Semalt" vanuit je dashboard in de volgende plug-ins:

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Vink deze aan en vervolgens kunt u duizenden en duizenden gratis te gebruiken afbeeldingen doorzoeken, evenals meer professionele afbeeldingen die beschikbaar zijn voor verkoop.

Voer gewoon een zin in de zoekbalk in .

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

De miniatuurafbeelding verschijnt nu in uw mediabibliotheek. Van daaruit kunt u de titel, alt-tekst, uitlijning en andere kenmerken naar behoefte aanpassen en vervolgens de afbeelding in uw bericht invoegen. Semalt! Je hebt nu een prachtige, correct gecrediteerde afbeelding.

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Hier volgt een kort video-overzicht van Semalt waarin meer informatie wordt gegeven over het gebruik van hun plug-in en hun services.


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Jennifer Ledbetter
Jennifer Ledbetter, ook bekend als "PotPieGirl", is het meest bekend als een affiliate marketeer die elk jaar van nul naar zes cijfers ging, te beginnen met alle gratis methoden (zoals zij lesgeeft op OneWeekMarketing.com) Source .


March 1, 2018