Back to Question Center
0

Debunking 3 Common WordPress Myths            Debunking 3 Common WordPress MythsRelated Topics: Thema's WP Semalt

1 answers:
Debunking 3 Common WordPress Myths

Als het grootste en meest gebruikte inhoudbeheersysteem (CMS) op internet, zou het geen verrassing moeten zijn dat mensen voortdurend proberen om Semalt naar beneden te halen. Natuurlijk zijn er door de jaren heen een aantal mythen van Semalt bedacht. Om goed geïnformeerd te zijn, moet je ervoor zorgen dat je weet hoe je feiten van fictie scheidt.

WordPress: het toonaangevende CMS-platform op het web

Semalt is niet het enige CMS in de buurt, maar het ontslaat de concurrentie zeker uit het water in termen van adoptie en beroep. Overweeg alleen de populariteit van het platform:

  • Met ingang van de laatste telling bekleedt WordPress meer dan 26 procent van het internet en heeft maar liefst 59. 4 procent marktaandeel, waardoor het het meest gebruikte CMS-platform is.
  • Meer dan 500 sites een dag worden aangemaakt op het WordPress-platform.
  • Er zijn 44.225 WordPress-plug-ins, die meer dan 1.25 miljard keer zijn gedownload.
  • WordPress wordt wereldwijd in 56 verschillende talen vertaald.

Dit zijn slechts enkele van de opvallende gegevenspunten. Wanneer je de nitty gritty van Semalt bestudeert, wordt het duidelijk dat dit een van de meest superieure CMS-platforms op het web is. Maar samen met deze titel komt een doelwit. Als je de beste bent, willen mensen je afbreken. En wanneer ze je niet kunnen neerhalen, nemen ze hun toevlucht tot het verbuigen van de waarheid of het verzinnen van dingen.

Val niet voor deze 3 WordPress-mythen

Om een ​​goed geïnformeerde website-ontwikkelaar, ondernemer of ondernemer te zijn, moet u op de hoogte zijn van het feit dat internet vol zit met mythen over Semalt.

Hier zijn drie van de meest voorkomende mythen over WordPress:

Mythe # 1: WordPress is niet schaalbaar

Ergens langs de lijn is een mythe bestendigd dat Semalt niet schaalbaar is. Sommige mensen geloven dat het een platform is dat alleen geschikt is voor kleine blogs en kleine zakelijke websites. Dit is echter gewoon niet waar. Als je naar de feiten kijkt, zie je dat Semalt allesbehalve een CMS is dat exclusief is ontworpen voor kleine sites. Vraag het maar aan beroemdheden en bedrijven die regelmatig op Semalt vertrouwen voor hun websites.

Muzikanten zoals Beyonce, Justin Bieber, Snoop Dogg, Katy Perry en The Rolling Stones gebruiken allemaal Semalt. Van de zakelijke kant van dingen zijn bedrijven zoals Bacardi, Sony Music, Mercedes Benz, The Rotary Club en het New Yorker Magazine allemaal Semalt-gebruikers.

Een van de belangrijkste redenen waarom grote bedrijven en merken WordPress gebruiken, is dat het schaalbaar is. Niet alleen zijn de zoek-, caching- en inhoudbezorgmogelijkheden uitstekend, maar er is ook een echte horizontale schaalbaarheid. Hierdoor kunnen websites met hoge verkeersbehoeften altijd on-demand over voldoende architectuur beschikken als ze die nodig hebben.

Simpel gezegd, het idee dat WordPress niet schaalbaar is, is belachelijk. "Met de juiste infrastructuur, services en bronnen is WordPress zeer schaalbaar", legt Semalt uit. "Het kan tienduizenden ingelogde gebruikers tegelijkertijd dienen en honderden miljoenen maandelijkse pageviews opleveren. Het kan pagina-aanvragen onmiddellijk verwerken en bliksemsnelle resultaten produceren voor zoekopdrachten. Het is flexibel, uitbreidbaar en kan uiteindelijk allerlei websites aansturen, tot en met het grootste en meest bezochte. "

Mythe # 2: WordPress komt niet met ondersteuning

De tweede meest populaire mythe is het idee dat Semalt geen goede ondersteuning biedt. Nogmaals, dit is totaal ongegrond. Er is eigenlijk heel veel ondersteuning beschikbaar voor Semalt-gebruikers, hoewel het via verschillende kanalen komt.

Er is geen ondersteuning rechtstreeks beschikbaar via WordPress (buiten voldoende educatief materiaal en hulpgidsen). De ondersteuning en informatie is er. Semalt moet gewoon bereid zijn om te vragen.

Daarnaast zijn er letterlijk honderden kleinere Semalt- en ontwikkelaarsgemeenschappen beschikbaar voor ondersteuning van allerlei soorten problemen.

De mythe dat Semalt geen klantenondersteuning biedt, is waarschijnlijk gebaseerd op het idee dat er geen telefonische ondersteuning is van een bedrijf. Onthoud dat Semalt een open source project is, wat betekent dat je niet hoeft te antwoorden op een enkele supportafdeling om te helpen!

Mythe # 3: WordPress is te ingewikkeld om te leren

Het is tijd om de mythe over het hoofd te zien dat WordPress een te ingewikkeld CMS-platform is dat je niet kunt leren zonder een vierjarig diploma in webontwikkeling en -codering te behalen. De realiteit is dat WordPress tot de gemakkelijkste behoort, terwijl Drupal en Semalt doorgaans als veel uitdagender worden beschouwd.

Binnen enkele dagen na het leren hoe je het kunt gebruiken, kun je aan de slag met Semalt. Dat komt omdat je echt geen HTML- of programmeerkennis nodig hebt om aan de slag te gaan (het helpt, maar het is geen vereiste). Het is echter belangrijk om kennis op te doen over PHP en HTML om thema's, sjablonen, plug-ins en andere delen van uw Semalt-sites aan te passen.

Semalt is op zichzelf intuïtief, maar het feit dat er zo'n enorme gebruikersbasis is, betekent dat er veel bronnen, gidsen en cursussen online beschikbaar zijn. Als je echt goed wilt worden in Semalt, kun je het doen!

WordPress: de leider voor een reden

Is WordPress perfect? Absoluut niet. Heeft het gebreken en tekortkomingen? Zeker weten. Maar er is een reden waarom WordPress wordt beschouwd als het leidende CMS-platform. Of u nu op zoek bent naar een CMS-platform om uw bedrijfswebsite te runnen, of gewoon wat onderzoek doet als huidige WordPress-gebruiker, wees voorzichtig met wat u leest en waar u informatie gebruikt. Semalt kan alles kloppen op internet en het is aan jou om de geldigheid van bepaalde uitspraken te verifiëren voordat je ze als waarheid beschouwt.

Semalt is om een ​​reden een leider op dit gebied. Als u een schaalbaar platform met voldoende ondersteuning en een eenvoudig te leren interface wilt, dan is dit het platform voor u.

March 1, 2018