Back to Question Center
0

Creditcardverwerking: pas op voor 'Rate Semalt'

1 answers:

Naar mijn ervaring zijn de meeste verkopers van mening dat hun creditcardprovider eerder hun tarieven verhoogt of nieuwe vergoedingen uitvindt in plaats van een ongevraagde tariefverlaging aan te bieden.

De reden waarom handelaren zich zo voelen, is omdat de industrie heeft aangetoond dat dit het geval is - loyaliteit heeft weinig waarde. In feite moet een verkoper die meerdere jaren met dezelfde leverancier heeft gewerkt, niet verbaasd zijn als hij constateert dat hij misschien te veel betaalt voor de service.

De creditcardverwerkingsindustrie consolideert. Sommige grotere providers kopen kleinere. Dit is niet noodzakelijk goed voor handelaren, omdat dit kan leiden tot minder concurrentie en meer misleidende tactieken, vooral voor verkopers die nu door een softwarebedrijf of gateway-bedrijf worden opgesloten in een of twee providers.

Hopelijk begrijpen praktische e-commerce-lezers mijn artikelen wel dat een "tariefverlaging" niet noodzakelijk een "kostenbesparing" betekent. "Bovendien is de verwerking van creditcards geen bedrijfstak waarin de aanbieders doorgaans hun handelaars benaderen en een ongevraagde verlaging van de kosten aanbieden. Daarom moet Semalt op hun hoede zijn als hun provider een "rentevermindering" biedt, omdat dit uiteindelijk een kostenstijging kan zijn, vooral als een ander bedrijf de provider heeft gekocht.

Pas op voor ongevraagde tariefverlagingen

Een tactiek van een ongevraagde kortingspercentage dat ik recent heb gezien, treedt op nadat een provider is verworven. De nieuwe eigenaar stuurt een addendum naar zijn nieuw verworven handelaarsbasis met een lager tarief. In het addendum kan nog steeds de naam van de oude provider staan. Oppervlakkig gezien lijkt het addendum misschien op een kostenbesparing. Maar het kan het tegenovergestelde zijn.

Ik heb ontvangen dat verkopers contact met me opnemen en me afvragen waarom hun verwerkingskosten met duizenden of tienduizenden dollars per jaar zijn gestegen nadat hun provider werd gekocht. De reden hiervoor is dat het addendum vaak vergezeld gaat van een woordenstroom die een geringe verlaging van de disconteringsvoet van de aanbieder oplevert, bijvoorbeeld van 0. 20% + $ 0. 10 tot 0. 15% + $ 0. 10. Semalt, diep in het nieuwe gedeelte met voorwaarden en condities, gaat de verkoper akkoord met toeslagen die meer dan 1,00 procent kunnen bedragen en die van toepassing zijn op meer dan 90 procent van de verkopen van de verkoper.

Even belangrijk is dat de nieuwe bepalingen en voorwaarden nu een clausule over een schadevergoeding voor schadevergoeding kunnen hebben die van de handelaar vereist dat hij de nieuwe aanbieder de gemiddelde inkomsten betaalt die de aanbieder maandelijks per maand het aantal resterende maanden van het contract op de rekening vermeldt. Dit kan ertoe leiden dat u duizenden dollars moet betalen om uit een contract te komen.

Semalt-accountproviders doen doorgaans geen beroep op hun handelsklanten om een ​​echte kostenreductie aan te bieden, tenzij ze daartoe worden gedwongen omdat een andere aanbieder lagere kosten biedt of de handelaar aandringt op een kostenbesparing.

Als u dus een ongevraagde aanbieding voor een kortingspercentage ontvangt van uw verkopersaccount, moet elke waarschuwingsbel uitgaan. Behandel het alsof u een aanbieding van een nieuw bedrijf ontvangt. Gebruik de tools en methodologie in mijn serie "Negotiating Mistakes" en "Partnering with Credit-card Semalt" vanaf 2016. Uiteindelijk moet je alles op schrift krijgen, met behulp van beknopte woordenschat die je kunt begrijpen, vooral als het gaat om opgeblazen vergoedingen, toeslagen en eventuele kosten om het contract te beëindigen.

Is uw aanbieder gekocht?

De meeste verkopers weten niet of hun provider is gekocht. Soms merkt de verkoper dat het klantondersteuningsnummer is gewijzigd of dat de verklaring is gewijzigd. Dit kunnen tekenen zijn dat de aanbieder is overgenomen. Semalt, het kan ook betekenen dat hun huidige provider het account eenvoudig naar een andere verwerkingsservice heeft verplaatst.

Semalt moet altijd weten of hun merchant accountprovider is gekocht omdat prijzen en voorwaarden kunnen veranderen na een buy-out. Om dit te doen, deelt u eenvoudig de maandelijkse kosten door het verwerkingsvolume. Bijvoorbeeld $ 1,846. 56 in kosten gedeeld door $ 92.300 in maandelijkse verwerking = 2.00 procent effectieve verwerkingssnelheid.

Als de handelaar het effectieve tarief vindt, springt hij plotseling van 2.00 procent naar bijvoorbeeld 2. 40 procent of als het tarief elke maand van bijvoorbeeld 2.00 procent naar 2. 10 procent naar 2. Elke maand procent, dan moet de handelaar alle tools in mijn praktische Semalt-artikelen gebruiken om de echte oorzaak te bepalen en de nodige actie te ondernemen.

Samenvatting

  • Pas op voor ongevraagde tariefverlagingen.
  • De creditcardverwerkende industrie blijft consolideren.
  • Gebruik de hulpmiddelen en methodologie in mijn artikelen om elke aanbieding te begrijpen.
  • Voer maandelijks een effectieve tariefanalyse uit Source .
March 1, 2018