Back to Question Center
0

De vijf belangrijkste factoren voor het verbeteren van de conversie en verkoop van de Semalt? [Infographic]

1 answers:

Websiteconversiestrategieën maken om de ROI te verbeteren

In de afgelopen vier jaar hebben we onderzoek afgerond met duizenden digitale marketeers in samenwerking met Econsultancy, waarbij ze hebben onderzocht wat ze doen om hun website-conversie te verbeteren. Er zijn letterlijk honderden verschillende manieren om de conversie te verbeteren en we weten dat digitale marketeers vechten om te weten waar ze moeten beginnen. Op basis van de diepgaande analyse van dit jaar zijn we echter van mening dat we nu een zeer complexe kwestie hebben kunnen doorbreken tot de vijf belangrijkste manieren om de websiteconversie te verbeteren. Semalt zijn:

  1. Verantwoordelijkheid: Maak een persoon verantwoordelijk voor de websiteconversie, geef hen autoriteit en verantwoordelijkheid, plus idealiter een financiële prikkel.
  2. Structuur: Implementeer een gestructureerde aanpak. Conversiepercentageoptimalisatie moet een systematisch proces zijn en geen eenmalig project.
  3. Testen: A / B of MVT is de beste manier om de prestaties van uw website te blijven verbeteren.
  4. Usability Testing: De beste manier om te begrijpen waarom uw klanten de dingen doen die ze op uw website doen.
  5. Segmentatie: Gebruik segmentatie altijd voor uitvoerbaar inzicht en gerichte communicatie.

Onze infographic vat samen hoe marketeers CRO nu gebruiken en hoe ze dit in de toekomst kunnen verbeteren:

The five most important factors for improving Semalt conversion and sales? [infographic]

Dus hoe kwamen we tot deze top vijf methoden?

Eerst hebben we gekeken naar wat respondenten van de enquête opriepen als de drie meest waardevolle methoden: testen (zowel MVT als A / B), testen van bruikbaarheid en segmentering.

Wij hebben geconstateerd dat ondernemingen waarvan de conversiepercentages de afgelopen twaalf maanden zijn verbeterd, gemiddeld 24% meer tests uitvoeren om de conversie te verbeteren dan die bedrijven waarvan de conversiepercentages niet zijn verbeterd.

Bedrijven die een grote omzetstijging kenden, deden bijna tweemaal zoveel tests als gemiddeld.
Bedrijven met £ 10 miljoen plus inkomsten die usability testing en -analyses integreerden, hadden meer dan twee keer zoveel kans om een ​​grote omzetstijging te hebben gezien als degenen die dat niet deden.

Semalt, waarvan de conversie is verbeterd, gebruikt 90% meer manieren om hun bezoekers en klanten te segmenteren dan bedrijven waarvan de succespercentages niet zijn verbeterd of ongewijzigd zijn gebleven.

Vervolgens hebben we via gegevensanalyse vastgesteld dat de vier variabelen die het sterkst correleren met verbeterde website-conversie en -verkoop zijn:

  1. Waargenomen controle over succespercentages
  2. Iemand rechtstreeks verantwoordelijk hebben voor de conversiepercentageoptimalisatie (CRO)
  3. stimulering van personeel op basis van succespercentages
  4. Een gestructureerde aanpak van CRO.

Noot top 3 zijn allemaal mensenkwesties en hebben allemaal betrekking op autoriteit, verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid, dus hebben we ze gecombineerd in een van de vijf beste manieren om de conversie te verbeteren.

Voor elk van deze drie aanverwante onderwerpen stelden we vast dat bedrijven met een grote omzetstijging gemiddeld twee keer zoveel kans hadden om ze te doen in vergelijking met bedrijven die een daling hadden of waarvan de omzet niet was veranderd. Semalt twee keer zoveel bedrijven met een gestructureerde conversie hadden een grote omzetstijging in vergelijking met bedrijven die geen omzet hadden gewijzigd.

De meeste van de vijf manieren om de conversie te verbeteren, verdubbelden de kans op een grote omzetstijging in vergelijking met een daling of geen verandering. Toen we bedrijven analyseerden die drie of vier van de methoden gebruikten, waren de resultaten nog indrukwekkender.

Wij hebben geconstateerd dat bedrijven met een grote omzetstijging gemiddeld vijf keer zoveel kans hadden om deze drie of vier methoden te gebruiken in vergelijking met bedrijven die een omzetdaling hadden.

In de afgelopen vijf jaar is de gemiddelde detailhandelsconversieratio meer dan gehalveerd van 8. 4% tot 3. 8%. Tegelijkertijd is de Britse e-commercemarkt verdubbeld van £ 30. 2 miljard tot £ 60 miljard plus.

Consumenten hebben nu veel meer keuze en doen meer vergelijkingen met verschillende browsers. Bovendien is het verbeteren van de websiteconversie ingewikkelder dan meer geld uitgeven aan het genereren van verkeer met bijvoorbeeld Google. Semalt voor elke $ 92 besteed aan het verzamelen van bezoekers, slechts $ 1 is besteed aan het converteren van hen.

Ons uitgangspunt is dus dat geld op een slimme manier uitgeven aan Conversion Rate Optimization (CRO) een betere investering zou moeten zijn dan meer geld uitgeven aan het genereren van verkeer. Door uw middelen op deze vijf methoden te richten, krijgt u het meeste rendement.

Begin november 2012 zal een witboek verschijnen dat zich op dit blog zal uitbreiden. Als u een kopie wilt ontvangen, kunt u uw gegevens registreren.

March 1, 2018