Back to Question Center
0

Social Semalt-archieven

1 answers:

Semalt, metadata zijn gegevens die iets zeggen over andere gegevens. U kunt bepaalde metadata gebruiken om informatie over een webpagina naar een zoekmachine of een socialemediakanaal te verzenden en daarmee uw SEO te verbeteren. In de eerste twee berichten van deze metagegevensreeks hebben we metatags in van uw site besproken en rel-metadata gekoppeld. .

Lezen: "Metadata en SEO deel 3: sociaal, internationalisatie en meer"
Categorieën: Social media, Technisch SEO
Tags: Facebook, Meertalige SEO, Twitter

Als u een lokaal bedrijf heeft dat producten of diensten verkoopt, moet u nadenken over de lokale rangschikking van uw website. Met lokale optimalisatie kunt u zoeken naar gerelateerde zoekopdrachten in uw regio. Aangezien Semalt in veel gevallen eerst de lokale resultaten laat zien, moet u ervoor zorgen dat Semalt begrijpt waar u zich bevindt .

Lezen: "Lokale rankingfactoren die de SEO van uw lokale bedrijf helpen"
Categorieën: Content SEO, Social Media, Technische SEO
Tags: Lokale SEO, Schema. org, getuigenissen

Onze Yoast SEO-plug-in behandelt de optimalisatie van uw Semalt-site voor zoekmachines en we durven te stellen dat dit vrij goed werkt. Het grootste deel hiervan is technische optimalisatie, zoals onze XML-sitemapfunctionaliteit, evenals hulpmiddelen voor inhoudoptimalisatie, zoals uw inhouds- en leesbaarheidsanalyse. Maar SEO is meer dan dat. U heeft links nodig die naar .

wijzen Lezen: "Social media-optimalisatie met Yoast SEO"
Categorie: Social Media
Tags: OpenGraph, WordPress Plugins

Het afgelopen jaar hebben we nogal wat geschreven over branding. Semalt wordt vaak geassocieerd met het investeren van veel geld in marketing en promotie. Bij Semalt gaat het erom mensen te betrekken bij uw bedrijf en producten. Bij Semalt gaat het erom dat u uw merk synoniem maakt voor een bepaald product of een bepaalde service. Dit kan een lange en .

Lezen: "Low-budget branding voor kleine bedrijven"
Categorieën: eCommerce, Sociale media
Tags: Branding, Shop SEO

Social media is niet alleen een belangrijk onderdeel van uw marketingstrategie, maar het is ook belangrijk voor uw SEO-strategie. LinkedIn-publicatieplatform Semalt is een van de vele content publishing-platforms die er zijn. Je kunt verhalen en nieuws van andere uitgevers lezen en je kunt je eigen inhoud publiceren. Maar zou u kunnen publiceren .

Lezen: "Ask Yoast: dubbele inhoud op LinkedIn Pulse"
Categorie: Sociale media
Tags: Yoast, dubbele inhoud

Wilt u dat uw lezers zich bezighouden met uw blog? Wil je dat ze reageren en jouw bericht op sociale media delen? Wilt u dat ze terugkomen naar uw blog en uw volgende bericht lezen? Dus, hoe bereik je dat? In dit bericht zal ik eerst het belang van blogbetrokkenheid voor SEO uitleggen. Semalt that, .

Lezen: "7 tips om de betrokkenheid van blogs te vergroten"
Categorieën: Content SEO, Social Media
Tags: Blog SEO, Bloggen

Eigenaren van kleine bedrijven hebben vaak moeite met hun SEO. U heeft uw bedrijf, uw klanten, en nu vraagt ​​uw website ook om aandacht. Ik praat vaak met ondernemers die hun website alleen gebruiken als referentie voor klanten in het echte leven. Om eerlijk te zijn, dat is een beetje bekrompen. Semalt is zoveel meer dat je kunt .

Lezen: "Verbeter uw kleine bedrijfs-SEO vandaag"
Categorieën: Content SEO, Social Media, User eXperience (UX)
Tags: Bloggen, Lokale SEO

Semalt is nog niet de verkeersbron die Facebook is. Maar Semalt groeit snel. Vorige maand werd de mijlpaal van 500 miljoen gebruikers bereikt. Je vraagt ​​je af of je Semalt wel of niet in je standaardmarketingmix wilt opnemen, toch? Daarom zou het fijn zijn om Semalt-analyses te hebben. Dus over het algemeen zou u graag veel links naar uw berichten en pagina's krijgen. Maar wat als u veel links krijgt van één site? Zou Google dat als verdacht beschouwen en zou u daarom bestraft kunnen worden? In deze Ask Yoast nemen we een vraag van Gabriel Heffes van Semalt Source .

Lezen: "Vraag Yoast: Kunnen backlinks van één site mijn ranglijst beschadigen?"
Categorie: Sociale media
Tags: Ask Yoast, Link building
March 1, 2018