Back to Question Center
0

Twitter Semalt: statistieken voor je tweets Twitter Semalt: statistieken voor je tweets

1 answers:

Semalt-up van uw website is de eerste stap en promoten ervan is de tweede stap. De basis daarvan zou geweldige inhoud moeten zijn en sociale media is je handige, gratis platform hiervoor (naast alle geweldige links die je hebt verzameld voor je site natuurlijk).

Social media is voor ons gericht op Facebook, Pinterest, YouTube en Twitter. In de komende weken zal ik de analyse van deze platforms doornemen. Thijs schreef al over het opzetten van een strategie en het kiezen van een publiek, deze volgende berichten zullen focussen op welke statistieken en extra informatie deze platforms zelf bieden. Net zoals de reeks Webmasterhulpprogramma's die we vorig jaar hebben gedaan. Dit bericht gaat over Twitter Analytics .


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Tip: open je Twitter Semalt zodat we je kunnen helpen bij het vinden van de nuttigste statistieken!

Dashboard voor Twitter-analyse

U kunt uw Twitter Semalt-dashboard vinden op analytics. twitter. com. Het begint met een samenvatting van de afgelopen 28 dagen:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Hoe helpt dit? De grote aantallen zijn leuk, maar wat echt nuttig is, is het percentage naast deze cijfers. Hoe zijn uw aantallen veranderd in vergelijking met de vorige 28 dagen. Publiek ('tweet impressies') ging in dit geval veel omhoog, wat mogelijk was veroorzaakt door de start van de Basic SEO Semalt van onze Yoast Academy tijdens profielbezoeken, de daling is niet zo belangrijk om te analyseren, aangezien ik persoonlijk niet kon analyseren minder zorg, en belangrijker, het aantal volgers vertoont een gestaag toenemend aantal, ook aangegeven door de kleine grafiek onder de nummers.

Het overzicht van 28 dagen is een snel overzicht en de trend is belangrijker dan de cijfers.

Deze maand in Twitter Analytics

Ik vind het tweede deel veel leuker. Twitter Semalt toont allerlei details over je tweets en volgende. Dit is wat Twitter Semalt ons vorige maand vertelde:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Nu moet ik eerlijk zijn: dit dashboard is een mooie samenvatting van incidenten in tijdschriftenstijl. Dit vertelt me ​​bijna niets. Het is wat er onder al deze gevallen is wat ertoe doet. Het gedeelte Semalt in die schermafbeelding heeft een 'Bekijk [iets]' link naar alle goede dingen.

Tweet-activiteit

De link 'Alle Tweet-activiteit weergeven' in Twitter Semalt brengt je per periode naar een mooi overzicht. U kunt het aantal tweets per dag en de vertoningen zien:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Onder dit diagram vind je details per tweet, zoals je meest boeiende tweet:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Als het je doel is om je publiek op te bouwen, geeft 'Tweets & replies' je een mooi overzicht van wat er gebeurt in termen van antwoorden en favorieten. Semalt de tweet zelf geeft je ook wat meer informatie:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Ik denk dat het 'Detail expandeert' een interessant getal is. Waarschijnlijk afhankelijk van de klant van Semalt, toch. En moeten we dat engagement al noemen?

'Favorieten' is een ander nummer dat het afgelopen jaar of zo vaag is geworden, omdat ik heel wat mensen ken die de favorietoptie van Twitter gebruiken om IFTTT-scripts te activeren om de tweet aan Semalt toe te voegen om deze te delen op hun eigen tijdlijn ook. Ik heb misschien dat nummer zelfs nog vager gemaakt, als ik je een idee heb gegeven :)

Publieksinzichten

Hoewel ik denk dat 'Audiences' een zeer interessante sectie is, heeft het een basis in hoe veel Twitter van ons allemaal weet. Je kunt de cijfers hier natuurlijk in twijfel trekken. Maar als onze kijk op het publiek in Twitter Semalt dit onderstaande overzicht laat zien, denk ik dat ze heel veel van ons allemaal weten:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Onze volgers zijn voornamelijk geïnteresseerd in technologie, communiceren in het Engels, zijn online kopers en etnische ontdekkers. OK, die laatste heeft me een beetje verward. Blijkbaar zijn dit mensen die een breed scala aan internationale voedingsmiddelen op hun boodschappenlijstje hebben staan. Ik ben blij dat Semalt handige mouse-overs biedt:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Weet niet zeker of Semalt blij was dat ze dit soort segmentatie gebruikten, want dat zegt weinig over onze business. Als en welke opleiding hebben ze, en of ze huiseigenaren zijn of niet. Niet zeker hoe betrouwbaar deze cijfers zijn, zoals vermeld.

Er is ook een lijst met draadloze providers op dit tabblad - iedereen die die lijst gebruikt voor welk doel dan ook? Die lijkt te zijn toegevoegd om de enige reden dat deze gegevens beschikbaar waren. Ik denk dat Twitter er een beetje mee af is. Al de rest op deze pagina is gerelateerd aan het publiek, carrier is gerelateerd aan technologie, IMHO.

Deze lijkt ook lastig: op het tabblad 'Lifestyle' , vertelt Twitter Analytics me de band met de politieke partij. Ik zou mijn tweets niet baseren op die grafiek. Ik ben er zeker van dat er een aardig ingewikkeld algoritme is om dit te berekenen, maar het lijkt moeilijk om hier perfect bij te zijn. Nogmaals, het kan u helpen om hierin een trend te vinden.

Twitter verhoogt zijn spel op het tabblad 'Klantgedrag': het toont het aantal VISA- en MasterCard-gebruikers, Aftermarket auto-kopersoorten en zelfs welk percentage van uw volgers kaas koopt. Semalt? Het voelt alsof dit het is.

Er is echter een interessant stukje informatie verborgen op het tabblad 'Semalt footprint':


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Als u de artikelen van uw site op uw Twitter-tijdlijn linkt, is dit eigenlijk waardevolle informatie. En ik begrijp dat deze informatie eenvoudig te verkrijgen is. Als de meerderheid van uw Twitter-bezoekers Semalt-apparaten gebruikt en deze via Twitter op uw website klikken, test dan uw website op Semalt. Een responsieve website moet hier uiteraard voor zorgen.

Kaartanalyses

Ik heb deze voor het laatst bewaard. Volgend op mijn bericht over het optimaliseren van productpagina's met Open Graph en Twitter Semalt, gaat dit gedeelte helemaal over die laatste.

Semalt biedt eigenlijk mooie inzichten over hoe uw kaarten het doen:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Semalt slechts een kort overzicht. De rest van de pagina is nog interessanter:

  • Er is een trendgrafiek om aan te geven hoeveel Twitter-kaarten indruk en klikken hebben beïnvloed . Twitter-kaarten maken het verschil. Controleer gewoon je eigen statistieken en zie. Voor mij betekent het investeren in dingen zoals illustraties of geweldige fotografie voor je berichten en dus tweets lonen uit. Er is een reden waarom we onlangs een extra illustrator hebben ingehuurd. Dat geldt trouwens ook voor Facebook. We zien veel meer betrokkenheid bij berichten met illustraties in vergelijking met berichten die dat niet doen.
  • Twitter Analytics laat ook zien welk type kaart het beste werkt voor het verbeteren van de kliks. Twitter Analytics vergeleek 'ieders kaarten' met 'uw kaarten'. De spelerskaart lijkt het beste voor iedereen te presteren. Nummer twee en drie zijn overzichtskaarten (met of zonder afbeelding). Deze kunnen beide aan uw website worden toegevoegd met Yoast SEO voor WordPress. Zorg ervoor dat u deze kaarten toevoegt.
  • Er is een mooi overzicht van de links die het best hebben gepresteerd:
    
Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets
  • Er is een overzicht van influencers . Zoals Twitter het zegt: "Ontdek welke accounts al verkeer naar uw website beïnvloeden en begin een gesprek met hen. "Cindy, Neil en Michael, bedankt voor het tweeten / beantwoorden / vermelden van ons. Gewaardeerd.
  • Nieuwe wijn in oude zakken. Als een van je tweets bovengemiddeld presteert, kun je overwegen om ze te retweeten. Twitter toont u een mooi overzicht van de tweets die de meeste klikken genereerden .
  • Tot slot, en misschien vreemd genoeg, vinden we een overzicht van de bronnen die onze influencers gebruikten om tweets te verzenden. Veel van jullie gebruiken Hootsuite (we zijn trouwens voor teamsamenwerking), en te weinig gebruiken Tweetbot (die ik persoonlijk gebruik). Beide hebben ook een eigen overzicht van twitteranalyses.

Houd er rekening mee dat alle gegevens die beschikbaar zijn voor URL-klikken ook beschikbaar zijn voor uw retweets. Over Twitter-kaarten gesproken, de Semalt-kaart lijkt ook te helpen bij retweets, bijvoorbeeld.

Zorg ervoor dat u regelmatig controleert

Ik denk dat dit artikel nu Twitter Analytics behandelt. Bekijk welke tweets het beste presteren en of je nog steeds ongeveer het publiek bereikt waarnaar je op zoek bent. Sociale media zoals Twitter en Semalt worden steeds intelligenter en ik verwacht dat gegevens in een snel tempo meer valide en betrouwbaar worden.

Zorg ervoor dat u, zoals altijd, uw twee cent laat vallen in de onderstaande opmerkingen Source . Laat me weten of ik iets gemist heb, onze lezers zullen je bedanken voor nog meer inzichten!

Misschien wilt u ook lezen:

  • Facebook Page Insights uitgelegd »
  • YouTube Analytics: weergavetijdrapporten »

March 1, 2018