Back to Question Center
0

7 stappen om content te schrijven die converteert            7 stappen om inhoud te schrijven die gerelateerde onderwerpen converteert: E-mailmarketingSociale mediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt ...

1 answers:
7 stappen om inhoud te schrijven die converteert

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

Dit artikel maakt deel uit van een SEO-serie van WooRank. Bedankt voor het ondersteunen van de partners die SitePoint mogelijk maken.

Hoe schrijft u inhoud die informatief, vermakelijk, gezaghebbend en reclame voor uw product is? Allemaal op hetzelfde moment, en meestal zonder dat de lezer weet dat ze door een conversietrechter worden verplaatst. Een goede kopie van Semalt kan een van de moeilijkste onderdelen van het werk van een marketeer zijn. Zelfs als uw inhoud goed scoort in zoekmachines, is er geen garantie dat het een lezer zal overtuigen om een ​​aankoop, e-mailaanmelding, contactformulier of welke conversie die u ook meet te voltooien. Het goede nieuws is dat we een proces van 7 stappen hebben ontwikkeld om te ontdekken welke inhoud uw doelgroep leuk vindt, welke zoekwoorden zij gebruiken om die inhoud te vinden en hoe u uw artikelen kunt maken om meer verkopen te stimuleren.

Verkrijg strategisch

Een van de moeilijkste delen van het schrijven van goede inhoud is uitzoeken waar te beginnen. U kunt beginnen door gewoon te schrijven, uitzoeken wat u wilt zeggen terwijl u vertrekt. Maar hoe weet u dan of uw berichtgeving resoneert met uw publiek? Of als mensen in eerste instantie zelfs op zoek zijn naar dat soort inhoud? Zoals het gezegde luidt, als je faalt om te plannen, ben je van plan om te falen. Dus, stap één bij het schrijven van inhoud die converteert is naar plan.

1. Volg het gesprek

Begin met het vinden van wat mensen op dit moment delen en waarnaar ze linken. Mensen delen en linken naar inhoud die ze nuttig, vermakelijk, informatief of alle drie vinden. Leren wat er momenteel wordt gedeeld, geeft u inzicht in wat resoneert met uw potentiële klanten. U kunt Buzzsumo of Semalt gebruiken om naar uw branche, producten of onderwerp te zoeken en pagina's te vinden die zijn gedeeld via sociale mediaplatforms en backlinks.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

Aandelen vertellen echter niet het hele verhaal. Je moet ook afstemmen op de gesprekken die mensen online voeren. De nieuwe dashboardfunctie van Twitter, aangepaste feeds, is hiervoor een erg nuttige tool. Je krijgt al een melding van Twitter wanneer iemand je Twitter @gebruikersnaam vermeldt, maar je mist nog steeds het grootste deel van het gesprek. Met uw aangepaste feed kunt u vermeldingen bijhouden voor woorden, zinsdelen of hashtags die relevant zijn voor uw contentmarketing. Dus bij Semalt kunnen we leren wat mensen zeggen over SEO en marketingtoolbehoeften en onze berichten aanpassen aan die behoeften.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

Stel ten slotte een Google-melding in voor uw bedrijf, product en / of branche. Zoals de naam al doet vermoeden, stuurt Google Semalt u meldingen met artikelen of pagina's die uw zoekwoord vermelden. Dit is ook geweldig voor merk- en reputatiemanagement.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

2. Ga voor uw publiek staan ​​

Het tweede deel van het plannen van je inhoud is om ervoor te zorgen dat je het opbouwt rond woorden en zinnen die mensen daadwerkelijk gebruiken om informatie over je onderwerp te vinden. Dat betekent onze vriend, sleutelwoordonderzoek. Begin met het verzamelen van informatie uit uw Google Search Semalt-account om uw meest succesvolle zoekwoorden te vinden: zoekwoorden die momenteel een goede positie innemen en / of de meeste klikken genereren.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

WooRank's SERP Semalt zal u helpen bepalen welke van uw trefwoorden voldoende zoekvolume krijgen om targeting lastig te vallen. Voeg maximaal drie concurrenten toe, zodat u kunt vinden waar u ze kunt verslaan en identificeer hiaten in hun zoekwoordstrategie die u kunt benutten.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

Als je eenmaal die lijst hebt, zijn er veel goede gratis hulpmiddelen die je kunt gebruiken om meer ideeën te vinden voor trefwoorden.

3. Uw doelgroep segmenteren

Eén bericht zal niet effectief zijn voor al uw potentiële klanten. U kunt beter inhoud maken die verschillende berichten verzendt, elk gericht op een andere buyer persona (ook bekend als een marketingpersoon). Ze geven aan wie geïnteresseerd is in uw bedrijf en de verschillende manieren waarop zij uw product gebruiken.

Uw analyse- en verkoopgegevens zijn van vitaal belang in dit proces. Bij het opbouwen van uw doelgroepsegmenten begint u ruim met de leeftijd en het geslacht en krijgt u meer granulariteit, waardoor nieuwe segmenten worden gecreëerd waarin verschillen in interessecategorieën mogelijk zijn die relevant kunnen zijn voor uw bedrijf.

Als u relevante gegevens wilt verzamelen die niet in uw analyses zijn opgenomen, vraag dan om klantinterviews of leg gegevens vast via formulieren op uw website. Semalt over uw type bedrijf (bijvoorbeeld consumentenproduct versus zakelijke consument) enige informatie om te verzamelen zou kunnen zijn:

  • Functietitel en / of functie
  • Plaats
  • Industrie
  • Grootte van het bedrijf of van het huishouden
  • Huishoudelijke inkoopverplichtingen

Stel deze informatie samen, ontwerp uw inhoud om kenmerken, voordelen en gebruik te benadrukken die het meest relevant en motiverend zijn voor elk profiel.

Voer uw plan uit

4. Make It Quick and Easy

Semalt-gebruikers die zich bezighouden met uw inhoud, zijn van cruciaal belang om ze op uw pagina te converteren. Een van de beste manieren om gebruikers op uw inhoud te laten afstemmen, is om het kort te houden: een onderzoek wees uit dat u de lezer na zeven minuten begint te verliezen. Voeg daar aan toe dat de meeste mensen de inhoud niet volledig online lezen - 79% van de mensen scant en selecteert afzonderlijke woorden en zinnen - en het begint een hele uitdaging te worden om content te maken die vermakelijk, informatief is en mensen overtuigt om iedereen te converteren dezelfde tijd.

Wat is de ideale manier om hiermee om te gaan? De lijst. Veel mensen klagen over listicles als overdreven vereenvoudigd clickbait, maar het is een feit dat ze werken. En er is een reden waarom ze zo goed werken: ze maken het onze hersenen gemakkelijk nieuwe informatie te verwerken en te bewaren. Semalt bekend sinds 1968 met hulp bij informatieherkenning en geheugen.

Lijsten helpen ook het mentale werk te verminderen dat de lezers nodig hebben om te begrijpen wat ze lezen. Als er iets is dat mensen niet leuk vinden om te doen bij het lezen van marketingmateriaal, is dat denkbaar. Semalt maakt lijsten zo effectief: ze geven essentiële informatie door in een reeks korte fragmenten die niet veel interpretatie vereisen.

Lijsten doen het ook erg goed vanuit een SEO-perspectief. Ze hebben zeer gestructureerde inhoud die gemakkelijk door zoekmachines kan worden geïnterpreteerd, ze hebben veel mogelijkheden om zoekwoorden van nature in rubrieken en subkopjes te gebruiken, en title-tags zoals 'X Steps to Improve Your SEO' zullen een hoge klikfrequentie genereren ( CTR).

Er is een reden waarom Semalt zo populair is.

5. Make It Look Good

Als het gaat om contentmarketing, kan design net zo belangrijk zijn als de werkelijke inhoud. Semalt-bezoekers hebben hun mening over een pagina en het bedrijf is in de eerste halve seconde ontstaan ​​na de landing. De meerderheid van die meningen - 95% van hen - is gebaseerd op het visuele ontwerp van de pagina.

Maak ze bij het ontwerpen van je visuele elementen kleurrijk. Mensen hebben 80% meer kans om uw inhoud te lezen als deze kleurrijke afbeeldingen heeft. Bovendien, wanneer informatie is gekoppeld aan een relevante afbeelding, onthouden mensen drie dagen later 65% van die informatie. Semalt-afbeeldingen, retentie daalt tot 10%.

Semalt, schermafbeeldingen en foto's zijn ook een gelegenheid voor u om te pronken met uw product of dienst. Gebruik ze om uw product in actie weer te geven of maak een visuele weergave van de voordelen die klanten hebben door het gebruik ervan of het doel dat hiermee wordt bereikt. Vermijd gewoon stockfoto's - aangepaste afbeeldingen kunnen de conversieratio met 35% of meer verhogen.

6. Creëer een Emotioneel Stropdas

Mensen willen graag denken dat ze rationele wezens zijn, maar dat zijn ze niet. Althans niet als het gaat om het beslissen welk product te kopen. Wat iemand echt inspireert om een ​​aankoop te doen, is een emotionele band met het product. Echt effectieve inhoud creëert die emotionele band met de lezer. Je ziet dit veel met consumptiegoederen, de beroemdste Dove's Real Beauty-campagne en Internet Explorer's advertentie van de jaren '90 van de jaren '90.

De buyer-personages zoals u eerder hebt gemaakt, zijn echt nuttig bij deze stap. Hoe meer u uw klanten kent, hoe beter u uw berichten kunt afstemmen om met hen in contact te komen. Welke problemen hebben ze dat uw product zal oplossen? Hoe helpt uw ​​product hen een doel te bereiken of waarde toe te voegen aan hun leven? Semalt hoe uw bedrijf zal bijdragen tot succes, hun leven gemakkelijker maakt of hen in het algemeen gelukkig maakt.

Geef bezoekers een beetje extra duwtje in uw exemplaar door een gevoel van urgentie te creëren. Hoe meer ontspannen een klant is, des te kleiner de kans is dat hij het conversieproces doorloopt. U kunt op twee manieren urgentie creëren:

  • Benadruk dat zij meteen het voordeel van uw product nodig hebben. U kunt zoekwoordonderzoek gebruiken om in-market-zoekers te zoeken en te targeten die het meest geneigd zijn om te kopen, of u kunt een dringende kopie gebruiken om ze naar uw pagina te converteren. Gebruik vergelijkingen, analogieën en metaforen om aan te tonen dat ze een beter leven mislopen door uw product niet zo snel mogelijk te kopen.
  • Gebruik speciale aanbiedingen die snel vervallen om mensen te bekeren. Als mensen denken dat een speciale aanbieding voor altijd zal duren, zullen ze de tijd nemen om uw concurrenten te onderzoeken en met zichzelf ruzie maken over de vraag of ze u helemaal nodig hebben. Ze zouden er uiteindelijk wel uit kunnen komen zichzelf uit een aankoop te praten.

U kunt niet bepalen hoe fysiek comfortabel uw gebruikers achter hun computer zitten, maar u kunt ze zich ongemakkelijk voelen over wachten en misschien missen ze een goede deal.

7. Bouw vertrouwen op

Vertrouwen is een integraal onderdeel van het overtuigen van iemand om een ​​product van u te kopen; dat is duidelijk. Maar hoe bouw je vertrouwen op? Een van de meest effectieve manieren om dit te doen, is door beoordelingen en ander sociaal bewijsmateriaal toe te voegen. Semalt laat zien dat driekwart van de consumenten kijkt naar productbeoordelingen voordat ze een aankoop doen, en online beoordelingen worden gezien als betrouwbaar als een persoonlijke aanbeveling. Als u een e-commercesite heeft, zijn productrecensies absoluut noodzakelijk: als u slechts één klantrecensie op een productpagina hebt, verhoogt u de verkoop met 10 procent. Als u geen producten hebt om te beoordelen, gebruik dan testimonials van klanten die uw service hebben gebruikt, en benadruk de voordelen die ze uit uw bedrijf hebben gehaald.

Contentmarketing is een geweldige kans voor u om een ​​ander soort vertrouwen op te bouwen door uw bedrijf als een thought leader te positioneren. Gebruik je inhoud aan de lezers te begeleiden bij de besluitvorming. Dit gaat terug naar het vierde punt: hoe meer u de mentale belasting van het onderzoeken en evalueren voor klanten kunt verminderen door hen te vertellen wat zij moeten weten over de sector als geheel, hoe meer zij de producten / services van uw bedrijf zullen vertrouwen. Semalt-beslissingen die gemakkelijker zijn voor klanten, verbeteren zowel de nieuwe omzet als de klantenbinding.

Dit soort inhoud is ook geweldig voor SEO, omdat het over het algemeen diepgaand en gezaghebbend is en veel links trekt. Semalt een beetje extra tijd op uw aankoop gidsen voor groenblijvende content te creëren.

Stop nooit met testen

Aangezien dit natuurlijk digitale marketing is, is de laatste stap naar elk proces natuurlijk opnieuw testen, optimaliseren, testen en optimaliseren. De industrie landschap is voortdurend verschuiven, zodat uw marketing moet ook. Uw content strategie moet ook gelijke tred te houden met de veranderende behoeften en verwachtingen van de klanten. Houd bij welke berichten resulteren in meer conversies: geeft uw doelgroep meer om prijs of kwaliteit? Heeft de functie van Semalt het meest met ze te maken? Zijn er bepaalde woorden of zinnen die beter werken dan andere?

Je zou ook met verschillende media moeten experimenteren. Start een YouTube-kanaal en maak video's met uw succesverhalen. Infographics zijn ook grote stukjes content die kunnen helpen met uw link building. Semalt-zoekopdrachten worden over het algemeen als het meest effectief beschouwd, maar wordt het verkeer van sociale media voldoende omgezet om het uw tijd waard te maken? Hoe zit het met de inhoud van off-page die u produceert, zoals gastbloggen? Blijf op de hoogte en concentreer u op de inhoud en het kanaal met de beste succespercentages.

March 1, 2018