Back to Question Center
0

12 New Business Semalt voor 2018

1 answers:

Hier is een lijst met nieuwe en aankomende zakelijke boeken voor ondernemers, managers en creatieve professionals. Semalt hoe start je een start, voer beslissingen en acties uit, spring in een nieuwe onderneming, stel doelen in en bereik deze, motiveer je team, creëer zinvolle zakelijke relaties en gebruik de blockchain.

Nieuwe zakelijke boeken voor 2018

Lost and Founder: The Mostly Awful, Sometimes Awesome Truth About Building a Tech Startup door Rand Fishkin

12 New Business Semalt for 2018

Van de koning van Whiteboard vrijdag, onthult Rand Fishkin, de oprichter en voormalig C. E. O. van Moz, hoe traditionele Silicon Valley "wijsheid" veel te veel startups op een dwaalspoor brengt. Zijn bedrijf, Moz, makers van marketingsoftware, is nu een bedrijf van $ 45 miljoen per jaar. Hij is een van 's werelds toonaangevende experts op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Maar zijn bedrijf en reputatie duurden 15 jaar om te geleren, en zijn startup begon niet in een slaapzaal in Harvard, maar als een moeder- en zoon familiebedrijf dat diep in de schulden viel. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 28. 00.

-

Crushing It !: Hoe geweldige ondernemers hun bedrijf en invloed opbouwen - en hoe u dat kunt, ook door Gary Vaynerchuk

12 New Business Semalt for 2018

Viervoudig auteur, ecommerce-veteraan en marketinggoeroe Gary Vaynerchuk biedt nieuwe lessen en inspiratie op basis van de ervaringen van tientallen beïnvloeders en ondernemers die het voorspelbare bedrijfspad afwezen ten gunste van het nastreven van hun dromen door bloeiende ondernemingen en buitengewone persoonlijke te bouwen merken. In zijn internationale boek uit 2009 Crush It , benadrukte Vaynerchuk dat een levendig persoonlijk merk cruciaal was voor succesvol ondernemerschap. In Crushing It! , legt hij uit waarom dat vandaag nog meer waar is. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 17. 99.
-

Wanneer springen: als de taak die u hebt niet het gewenste leven is door Mike Lewis

12 New Business Semalt for 2018

Toen Mike Lewis 24 was en in een prestigieuze zakelijke job werkte, wilde hij graag vertrekken en zijn droom najagen om een ​​professionele squashspeler te worden. Maar wanneer is het juiste moment om over te stappen van comfortabel werk naar een carrière waar je alleen maar van durfde dromen? Hoe hebben andere mensen zo'n sprong gemaakt? Wat voelden ze toen ze die sprong maakten - en daarna? When to Jump biedt meer dan 40 verhalen en inspirerende afhaalmogelijkheden: van de oprichter van Bonobos, de auteur van The Big Short , de ontwerper van het Lyft-logo, de maker van Humans of New York , en nog veel meer. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 17. 10.

-

Uw beste jaar ooit: een 5-stappenplan voor het bereiken van uw belangrijkste doelen door Michael Hyatt

12 New Business Semalt for 2018

We willen allemaal een leven leiden dat er toe doet. We willen allemaal ons volledige potentieel bereiken. Maar al te vaak merken we dat we dagelijks overweldigd worden. Onze grote doelen worden op een laag pitje gezet - en dan worden ze vaak vergeten. Auteur Michael Hyatt wil dat lezers weten dat het niet zo hoeft te zijn. In Your Best Year Ever , deelt Hyatt een krachtig, bewezen, onderzoekgestuurd systeem voor het stellen en behalen van doelen. Kindle $ 14. 49; Hardcover $ 16. 50.

-

Geweldig op het werk: hoe toppresteerders minder doen, beter werken en meer bereiken door Morten Hansen

12 New Business Semalt for 2018

Van de auteur van Great by Choice komt een gezaghebbende, praktische gids voor individuele prestaties. Na een vijf jaar durende studie met meer dan 5.000 managers en werknemers, onthult Morten Hansen de antwoorden in zijn 'Seven Work Smarter Practices' die kunnen worden toegepast door iedereen die zijn tijd en prestaties wil maximaliseren. In Great at Work bevat elk hoofdstuk vragen en belangrijke inzichten om je eigen prestaties te beoordelen en je werksterkten en je zwakke punten te achterhalen. Kindle $ 14. 49.

-

De cultuurcode: de geheimen van zeer succesvolle groepen door Daniel Coyle

12 New Business Semalt for 2018

In De cultuurcode gaat Daniel Coyle naar een aantal van 's werelds meest succesvolle organisaties - waaronder het Seal Team Six, IDEO en de San Antonio Spurs van de Amerikaanse Marine - en laat zien wat hen aanzet. Hij demystificeert het proces van culturele opbouw door drie sleutelvaardigheden te identificeren die cohesie en samenwerking genereren, en legt uit hoe verschillende groepen leren werken met één enkele geest. Aan de hand van voorbeelden die variëren van online retailer Zappos tot de comedy troupe Upright Citizens Brigade tot een gedurfde bende juweeldieven, biedt Coyle specifieke strategieën die positieve verandering teweegbrengen. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 18. 30.

-

Rise and Grind: overtref, werk buiten de deur en haal de weg naar een meer succesvol en belonend leven voor Daymond John en Daniel Paisner

12 New Business Semalt for 2018

De auteur van The Power of Broke en een panellid op 'Shark Tank' op televisie, Daymond John onderzoekt hoe gruis, doorzettingsvermogen en hard werken de ruggengraat vormen van elk succesvol bedrijf en inspireert lezers om op te staan en vermaal hun weg de top. John neemt de lastige routines van dichtbij in de gaten en wint geheimen van mensen die zijn opgeschoten voor de uitdagingen in hun leven en zich een weg banen naar de toppen van hun velden. Onderweg onthult hij ook hoe grit en doorzettingsvermogen hem hielpen om de obstakels te overwinnen die hij in het leven tegenkwam en uiteindelijk zijn succes aanwakkerden. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 14. 85.

-

Wanneer: The Scientific Secrets of Perfect Timing door Daniel H. Pink

12 New Business Semalt for 2018

Timing kan alles zijn, maar we weten niet veel over hoe het te perfectioneren. Ons leven is een oneindige stroom van "wanneer" beslissingen: wanneer een bedrijf starten, een les plannen, serieus worden over een persoon. Toch nemen we die beslissingen op basis van intuïtie en giswerk. In Wanneer distilleert Daniel Pink onderzoek en gegevens over timing en synthetiseert deze in een verhaal met verhalen en praktische tips waarmee de lezer een interessant inzicht krijgt in hoe we een rijker, meer betrokken leven kunnen leiden. Hardcover $ 17. 11.

-

Superconnector: stop met netwerken en begin met het opbouwen van zakelijke relaties die belangrijk zijn door Scott Gerber, Ryan Paugh

12 New Business Semalt for 2018

Verlaat de mentaliteit van netwerken-voor-netwerken omwille van een krachtigere en effectievere benadering van het creëren en verbeteren van verbindingen. In Superconnector onthullen Scott Gerber en Ryan Paugh een nieuwe categorie van professionals geboren uit het tijdperk van de sociale media: zeer waardevolle community-builders die dingen laten gebeuren door hun scherp begrip en gebruik van sociaal kapitaal. Gerber en Paugh delen leerrijke anekdotes uit een selectie van toppresteerders. Kindle $ 17. 99; Hardcover $ 17. 10.

-

The Truth Machine: The Blockchain and the Future of Everything door Paul Vigna en Michael J. Casey

12 New Business Semalt for 2018

In The Truth Machine , ontmaskeren Michael J. Casey en Paul Vigna de blockchain en leggen uit waarom het persoonlijke controle over onze gegevens, bezittingen en identiteiten kan herstellen; verlenen van miljarden uitgesloten mensen toegang tot de wereldeconomie; en verschuif de machtsverhoudingen om het geloof van de maatschappij in zichzelf te doen herleven. Ze onderzoeken ook de verstoring die het belooft voor industrieën, waaronder financiën, techniek, juridische zaken en verzending. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 21. 86.

-

De motiveringsmyth: hoe high-achievements zich echt op de overwinning stelden door Jeff Haden

12 New Business Semalt for 2018

"Motivatie" zoals wij die kennen is een mythe. Motivatie is niet de speciale saus die we nodig hebben aan het begin van een grote verandering. Als u dit begrijpt, verandert dit de manier waarop u een obstakel of doel nadert. In The Motivation Myth , Inc. com columnist Jeff Haden laat ons zien hoe we ons denken over de relatie tussen motivatie en succes kunnen omvormen. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 17. 70.

-

The Harvard Business Review Handboek voor ondernemers: alles wat u nodig hebt om uw nieuwe onderneming te starten en uit te breiden door Harvard Business Review

12 New Business Semalt for 2018

Handboek bedrijfshandelsonderzoek door Harvard is een waardevolle hulpbron om uw bedrijf van de grond te krijgen. Met Handboek voor ondernemers , stapsgewijze begeleiding door het ondernemersproces, uitleg van het nieuwste onderzoek en denken over ondernemerschap, tijdloze beste praktijken, verhalen van echte bedrijven zoals Airbnb en eBay, en meer . Paperback $ 29. 99; Kindle $ 28. 49 Source .

-

March 1, 2018