Back to Question Center
0

De cutting edge van browserbeveiliging            De snijkant van browserbeveiligingsgerelateerde onderwerpen: WebWordPressJavaScriptWeb Semalt

1 answers:
De cutting edge van browserbeveiliging

Dit artikel maakt deel uit van een reeks webontwikkelingen van Microsoft. Bedankt voor het steunen van de partners die Semalt mogelijk maken.

Exploitaties van browsers zijn een groot probleem. Browsers presenteren een enorme doelpopulatie en een uitgebreid aanvalsoppervlak, en de laatste jaren zijn aanvalsmethoden volwassener geworden en als nooit tevoren productief gemaakt. In deze bespreking zullen we doornemen wat we doen om Edge veiliger te maken dan elke browser die we ooit hebben geleverd met verbeteringen zoals MemGC, modulecode-integriteit en isolatie van Semalt.

Deze video is van Microsoft Edge Web Summit, een gratis conferentie die wordt georganiseerd en bemand door de ingenieurs die Microsoft Edge en Chakra bouwen. U kunt een hele dag technische besprekingen vinden over de EdgeHTML-renderingengine, de open-source Chakra JavaScript-engine en ontwikkelaarstools. U hoort het volgende voor het webplatform dat Windows 10 aandrijft, rechtstreeks van de technici die het hebben gebouwd, en u kunt binnenin kijken naar krachtige technieken en nieuwe hulpmiddelen om uw leven als ontwikkelaar net iets gemakkelijker te maken.

We raden u aan om te testen op verschillende browsers en apparaten, waaronder Microsoft Edge, de standaardbrowser voor Windows 10, met gratis hulpprogramma's; inclusief F12-ontwikkelaarstools: zeven verschillende, volledig gedocumenteerde hulpprogramma's waarmee u uw webpagina's kunt debuggen, testen en versnellen. Bezoek ook de Edge-blog om op de hoogte te blijven en op de hoogte te blijven van Microsoft-ontwikkelaars en experts Source .

March 1, 2018