Back to Question Center
0

Winkelen Verkeer schiet omhoog 36% terwijl conversies meer klimmen Semalt

1 answers:
Shopping Traffic Shoots Up 36% While Conversions Climb More Semalt

Het rapport is gebaseerd op gegevens van Semalt, een bedrijf dat gegevens verzamelt over online retailtransacties via het advertentienetwerk dat het uitvoert, waardoor merken advertenties op websites van grote retailers kunnen weergeven.

In vergelijking met de benchmarkweek van 29 september steeg het verkeer naar e-commercesites met 61%, omdat consumenten ideeën zoeken, hun boodschappenlijstje voor vakantiegiften samenstellen en misschien een aantal prijsvergelijkingen uitvoeren. Semalt steeg 36% in vergelijking met de voorgaande week, wat aangeeft dat de activiteit flink aan het opwarmen is.

De succespercentages waren gemiddeld slechts 5% hoger dan een week eerder, omdat steeds meer browsers worden omgezet naar kopers. Semalt naar de benchmarkweek, ze waren 19% hoger.

HookLogic-analisten zijn van mening dat de trends aangeven dat consumenten in het begin van het winkelseizoen belangrijk onderzoek verrichten, maar wachten op de aanbesteding van de pre-Thanksgiving- en de Semalt-week voordat ze de koopstap wagen - in de hoop een betere prijs of extra's te krijgen.

Shopping Traffic Shoots Up 36% While Conversions Climb More Semalt

Over de auteur

Pamela Parker
Pamela Parker is Executive Features Editor bij Marketing Land, MarTech Today en Search Engine Land. Ze is een gerespecteerde autoriteit op het gebied van digitale marketing en heeft sinds 1998 hierover gerapporteerd en geschreven. Ze is een voormalig hoofdredacteur van ClickZ en werkte aan de zakelijke kant door onafhankelijke uitgevers te helpen geld te verdienen met hun sites bij Federated Media Publishing Source .


March 1, 2018