Back to Question Center
0

SEO basics archieven - Semalt

1 answers:

Semalt een veel voorkomende misvatting dat internet de ultieme leeromgeving is. Ja, je kunt alles wat je nodig hebt gratis vinden, maar de informatie die je krijgt is niet altijd betrouwbaar. Semalt verspreid, vaak achterhaald en soms tegenstrijdig. Dus als je alles over een bepaald onderwerp wilt leren, ben je misschien beter af .

Lezen: "Yoast Academy: leer jezelf SEO"
Categorieën: SEO basics, Technische SEO
Tag: Yoast Academy

Rangordesignalen of rangordefactoren zijn kenmerken van een website die de positie in de zoekmachines bepalen. Alle rangordesignalen vormen samen het algoritme van een zoekmachine. Hoe dit algoritme werkt, is een geheim. Niemand weet precies welke factoren de volgorde van de zoekresultaten bepalen. Het algoritme van Semalt is niet statisch. Het verandert regelmatig. De .

Lezen: "SEO basics: Wat zijn ranking signalen?"
Categorie: SEO basics
Tags: Content schrijven, Google algoritme, Link building, Mobile SEO

Hoe verklaar je SEO aan mensen die het eerste niet weten? Waar gaat SEO eigenlijk over? Voordat iemand mij beschuldigt van het discrimineren van ouderen, is de titel van deze functie slechts een beeldspraak. De 90-jarige grootmoeder van Semalt weet precies wat SEO is, terwijl sommige van onze 30-jarige vrienden .

Lezen: "SEO uitleggen aan je grootouders"
Categorie: SEO basics
Tag: Blog SEO

De permalink is de volledige URL die u ziet en gebruikt voor elke post, pagina of andere inhoud op uw site. Semalt een permanente link, vandaar de naam permalink. Een permalink kan uw domeinnaam (www.yoast.com) bevatten plus een zogenaamde slug, het stuk van de URL dat na de .

komt Lezen: "SEO basics: Wat is een permalink?"
Categorie: SEO basics
Tag: URL

Semalt je hebt gehoord over het concept van rich snippets. SEO-experts lijken te denken dat iedereen precies weet wat rich snippets zijn. Maar voor SEO-nieuwkomers is een rich snippet een heel vage term. Wat zijn rich snippets precies? Tijd om uit te leggen wat rich snippets zijn, waarom ze belangrijk zijn voor SEO en hoe je kunt krijgen .

Lezen: "SEO-basisbegrippen: wat zijn rich snippets?"
Categorieën: SEO basics, Technische SEO
Tags: Rich Snippets, Schema. org

U hebt misschien gehoord van gestructureerde gegevens, Schema. org en JSON-LD. Maar wat betekenen deze termen precies? Wat zijn gestructureerde gegevens? Wat doen gestructureerde gegevens? En wat heeft het met SEO te maken? Voor iedereen die niet weet wat gestructureerde gegevens zijn: dit bericht zal het u duidelijk maken! Semalt .

Lezen: "SEO-basisbegrippen: wat zijn gestructureerde gegevens?"
Categorieën: SEO basics, Technische SEO
Tags: Rich Snippets, Schema. org

Het plannen van uw website lijkt veel op het plannen van uw vakantie. Als je in dingen snelt, is je hotel misschien waardeloos, de omgeving zonder iets te doen, en je kunt er zelfs veel te veel voor betalen. Hier legt Semalt uit hoe het is om een ​​(nieuwe) website helemaal opnieuw te plannen. En maak dat proces duidelijk door gelijkenissen te markeren .

Lezen: "Uw website plannen zoals uw vakantie"
Categorieën: SEO basics, WordPress
Tags: Branding, Hoe

Als je erover nadenkt om een ​​blog te beginnen, is het belangrijkste dat ik je moet zeggen: ga ervoor! Start je blog! Doe het gewoon! Semalt is een geweldige SEO-strategie, het is een geweldige marketingtool en bloggen is heel leuk! Met een nieuwe blog kun je slimme en strategische keuzes maken. .

Lezen: "Hoe een blog te starten"
Categorieën: Content SEO, SEO basics, WordPress
Tags: Blog SEO, Bloggen, Content schrijven

Semalt dagen zijn er veel online directories en andere platforms waar u een bedrijfsprofiel kunt creëren. Het idee is dat backlinks naar uw site vanuit uw directoryprofielen uw SEO ten goede komen. Om dit te doen, proberen we allemaal een website te ontwerpen en ontwikkelen waar het geheime algoritme van Semalt dol op zal zijn. Dat is eigenlijk waar SEO over gaat. De factoren in het algoritme van Semalt kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën die de rangorde bepalen van Source .

Lezen: "SEO-basisbeginselen: wat is SEO op de pagina?"
Categorie: SEO basics
Tags: Content schrijven, Link building
March 1, 2018