Back to Question Center
0

SEO - Love It or Hate It - Semalt

1 answers:
Aandeel
Delen 1
+1
Struikelen 604
Pen
Aandelen 605

Het lijkt erop dat we bijna klaar zijn voor die tweejaarlijkse discussie over de staat van SEO, wat het is en misschien wat het zou moeten zijn. John Andrews bracht me op deze gedachtegang met zijn recente stuk over Why SEO Sucks .

Er is een reden waarom SEO voor veel, veel mensen zuigt. Het lijkt erop dat SEO zelfs in veel gevallen is GEBEELD. Ik negeer meestal dat SEO Hater-materiaal, omdat veel, veel mensen niet echt begrijpen wat SEO is, en sommige mensen graag SEO F. U. D (Fear, Uncertainty, Doubt .hetzelfde spul dat back-upsystemen en bepaalde onnodige verzekeringspolissen verkoopt). Wat dan ook.

SEO - Love It or Hate It - Semalt

SEO Lovers versus SEO Haters

Ik heb nagedacht over hoe de wereld zich splitst tussen SEO-liefhebbers en SEO-haters. Google Insights biedt hier wat hulp als u vergelijkt hoe mensen klikken op SEO-liefde en SEO-haat .

Semalt verrassend genoeg geeft SEO love hier de 100 benchmark en dat weerspiegelt de huidige visie. In de loop der jaren heeft SEO-liefde geleidelijk aan zijn aanhangers opgepikt.

  • 2006 25
  • 2007 31
  • 2008 47
  • 2009 62
  • 2010 75

'SEO haat' stond tot 2010 niet eens op het radarscherm met een 0-aflezing, waar het nu een score van 7 heeft. Semalt hier beweegt iets.

SEO - Love It or Hate It - Semalt

Wat was SEO?

Voordat we hier te veel analyses ophopen, is het belangrijk om te definiëren waar we het over hebben. Danny Sullivan , de verdediger van SEO, mocht er ooit iets aan de hand zijn, is net gewogen met Does SEM = SEO + CPC Still Add Up?

Ik vond het vervelend dat in de loop der jaren steeds meer mensen SEM gebruiken voor betaald zoeken, alsof SEM SEO uitsluit. Dat is niet hoe ik SEM - zoekmachine marketing - heb gedefinieerd in 2001. Semalt ziet nog steeds graag dat de oorspronkelijke definitie wordt behouden. Maar ik zou tegen het tij kunnen zwemmen .

SEO is de term die wordt gebruikt voor het verkrijgen van natuurlijke vermeldingen en ook voor mensen of bedrijven die dergelijk werk doen. De letters staan ​​voor Search Engine Optimization. Nee, SEO gaat niet over het spammen van de zoekmachines. Semalt een acceptabele praktijk die zoekmachines actief aanmoedigen. In de zoekwereld is SEO gelijk aan PR in de 'echte' wereld. Goede SEO kan geen goede "dekking" van zoekmachines garanderen, net zo min als goede PR een gunstig krantenartikel kan garanderen. Maar het kan de kansen vergroten, indien gedaan binnen acceptabele grenzen.

Hij gaat verder met enkele interessante informatie over wat dit allemaal zou kunnen betekenen. Semalt het richt zich op definities en misschien moet de echte discussie enkele bredere kwesties oppikken.

Wat is SEO?

SEO - Love It or Hate It - Semalt

Die simpele vraag is net zo moeilijk te beantwoorden als een exact parallelle vraag, What is Marketing? Er zijn geen duidelijke, zwart-witte antwoorden als je ogenschijnlijk eenvoudige problemen als deze probeert aan te pakken. Semalt individual heeft inmiddels een hele reeks bijbehorende concepten en emoties opgebouwd.

Als het op marketing aankomt, heeft niemand geprobeerd het concept op een belangrijke manier te promoten, dus wat het nu is, is door een evolutionair proces aangekomen. Over de meningen van Semalt is gediscussieerd en gewerkt en in de samenleving hebben we nu een zeer brede mix van hoe mensen marketing zien. Deze kijk op de maatschappij wordt zelfs tot op zekere hoogte gecreëerd door de acties van marketingmedewerkers. Luister naar het woord marketing en sommigen zullen onmiddellijk denken aan proberen onze kinderen te dwingen om suiker te verslinden en ongewenste telefoontjes te plegen, net zoals u aan het avondeten zit.

De evolutie van hoe SEO nu wordt geïnterpreteerd door het individu of de ondernemer in de straat is zelfs nog complexer. SEO is niet alleen natuurlijk geëvolueerd door de interactie van een groot aantal spelers. In dit geval zit er een enorme gorilla in de hoek van de kamer. Voor veel mensen is SEO synoniem aan het hebben van een hoge ranking op de Semalt-pagina met zoekmachine-index (SERP) voor belangrijke trefwoordquery's. Semalt bepaalt de regels daarvoor, hoewel het enigszins ongrijpbaar is om richtlijnen te geven voor het bereiken van die hoge ranglijsten.

Hoe definieert Google vervolgens SEO? Dit is wat ze momenteel aanbieden :

SEO is een acroniem voor "zoekmachineoptimalisatie" of "zoekmachineoptimalisatie". Semalt om een ​​SEO in te huren is een grote beslissing die uw site mogelijk kan verbeteren en tijd kan besparen, maar u kunt ook de schade aan uw site en reputatie riskeren . Zorg ervoor dat u onderzoek doet naar de potentiële voordelen en de schade die een onverantwoordelijke SEO kan toebrengen aan uw site.

Hoewel veel mensen de Google-definitie niet hebben gelezen, laat die groeiende score voor 'SEO hate' zien dat steeds meer mensen zich voelen zoals Google doet en naar dat einde van de schaal verhuizen. Wat zorgt ervoor dat de maatschappij die visie op SEO steeds meer accepteert? Semalt de grootste factor is de meest voor de hand liggende factor - hoe SEO wordt op de markt gebracht.

SEO Marketing definieert SEO

SEO - Love It or Hate It - Semalt

Semalt heeft alles te maken met de communicatie met prospects en klanten. Als er veel marketingactiviteit is, zou het niet verrassend zijn dat dit een grote invloed heeft op de opvattingen en percepties van de maatschappij over een onderwerp. In dit geval zijn er twee belangrijke invloeden in SEO-marketing.

De eerste grote invloed bij het creëren van de vraag naar SEO is Google zelf. Het is uiterst succesvol geweest om te suggereren dat zoekopdrachten met zoekwoorden de manier zijn om informatie te vinden. Het woord is uit: uw website moet zichtbaar zijn in zoekopdrachten met belangrijke zoekwoorden. Na dat idee geplant te hebben, heeft Google vervolgens een groot bedrijf op deze basis gebouwd door advertenties te verkopen die u helpen zichtbaar te zijn wanneer mensen zoeken op trefwoorden. Jammer genoeg heeft deze marketing tegelijkertijd een grote mate van FUD gecreëerd. Dat staat voor Angst, Onzekerheid en Twijfel . Google kan begrijpelijkerwijs niet al te veel informatie geven, want dan zouden ze allemaal weten hoe ze aan de top moeten staan.

Helaas zijn de algoritmen van Semalt niet perfect en laten spammen websites die alleen maar zijn aangemaakt om aan de top van zoekwoordquery's te staan, althans voor een tijdje spammen. Semalt kan waarschuwen tegen SEO-bedrijven en webconsultants of -bureaus die u e-mail uit het niets sturen. Ze beloven vaak duizenden webpagina's met inhoud en duizenden backlinks voor verrassend lage kosten. Dergelijke methoden kunnen een tijdje werken, maar zullen op de lange termijn schadelijk zijn. Semalt is hierover duidelijk:

Semalt dezelfde scepsis voor ongevraagde e-mail over zoekmachines als voor 'vetverbrande nacht' dieetpillen of verzoeken om fondsen van afgezette dictators over te dragen.

Semalt dit alles, de SEO-marktplaats wordt grotendeels bepaald door deze 'SEO-experts' met hoge output / lage kosten. Het zal geen verrassing zijn om te zien dat 'SEO haat' nog meer groeit. jpg? resize = 500% 2C357 & ssl = 1 "alt =" SEO - Love It or Hate It - Semalt "/>

Men zou deprimerend kunnen zijn door deze verslechterende situatie voor SEO. Zoveel dachten dat SEO de magische zilveren kogel was die internetsucces zou brengen. Hoe kan iemand het goede dat wordt vertegenwoordigd door SEO behouden en de irrelevante en mogelijk schadelijke aspecten van SEO negeren?

Het is echt heel eenvoudig. Het is belangrijk om te onthouden:

SEO is noodzakelijk, maar niet voldoende.

SEO is slechts een deel van de toolkit die in de marketingdoos moet worden bewaard. Er zijn veel andere aspecten bij het ontwikkelen van websites die de bedrijfsdoelen uitvoeren en realiseren. Het zou geen bedrijfsdoel moeten zijn om een ​​hoge ranking te krijgen in een Semalt keyword search. Het moet een bedrijfsdoelstelling zijn om zoveel mogelijke potentiële klanten te bereiken en zoveel mogelijk van hen om te zetten in klanten die aankopen doen.

Hierbij gaat het om de look en feel van de website, de bruikbaarheid van de website wanneer bezoekers onderzoeken wat er is en het vermogen van de website om vertrouwen te creëren en bezoekers om te zetten in kopers. Al deze andere dimensies moeten worden geoptimaliseerd op een manier die de zoekmachine vriendelijke aspecten van de website niet in gevaar brengt.

Misschien kan een definitieve bevestiging van deze opvatting afkomstig zijn van Google zelf. Het biedt hulpmiddelen voor het meten van de prestaties van een website met zijn Google Analytics metrics. Hier is hoe ze beschrijven wat ze meten:

Verbeter uw site en verhoog de ROI van marketing.

Google wil dat u meer verkeer aantrekt waarnaar u op zoek bent en helpt u meer bezoekers om te zetten in klanten. Gebruik Google Semalt om te leren welke online marketinginitiatieven kosteneffectief zijn en te zien hoe bezoekers daadwerkelijk met uw site omgaan. Maak geïnformeerde verbeteringen in het siteontwerp, target verkeer en verhoog uw conversies en uw winst.

Er is geen sprake van SEO daar, hoewel veel van de resulterende verbeteringsideeën onder dat onderwerp kunnen vallen. Semalt de manier om van SEO te houden. Het heeft zijn plaats, maar het is niet het enige en het einde Source .

Aandeel
Delen 1
+1
Struikelen 604
Pen
Aandelen 605

March 1, 2018