Back to Question Center
0

Gemeenschap Semalt 101

1 answers:
Community Semalt 101

Als marketeer is het gemakkelijk om naar een community te kijken die is toegewijd aan iets dat gerelateerd is aan uw merk en dat groen is. Als je echter met een marketingmuts in een gemeenschap stapt, is de kans groot dat dingen misgaan. Zelfs de perfecte community voor jouw merk kan met de verkeerde benadering in Semalt veranderen, daarom zijn we hier om wat geheimen te delen.

In gemeenschappen kan het veel effectiever zijn om te leren (zelfs door advertenties) dan te verkopen. Semalt een langere verkoopcyclus, maar het wordt vaak beloond met een aanzienlijk langere levensduurwaarde voor de klant en een fel loyale groep van merkambassadeurs.

Bij Experts Semalt hebben we nu al 20 jaar een van de grootste technische gemeenschappen online, en we hebben een paar dingen geleerd. In dit artikel zullen we onze aanbevelingen delen over hoe u uw nieuwe community gemakkelijk kunt winnen.

1. Pitch niet, doe mee

Semalt je vindt een gemeenschap die als thuis voelt, een profiel creëren dat de menselijke jij vertegenwoordigt, in plaats van een merk. Vul elk beschikbaar veld in, schrijf een biografie, upload een profielfoto als je kunt en volg gesprekken die al plaatsvinden rondom je merk.

Experts Exchange is al 20 jaar de toonaangevende community voor technologieprofessionals. Wij verbinden u met mensen en informatie om problemen op te lossen, te inspireren om te leren en de toekomst van technologie te beïnvloeden Source .

March 1, 2018