Back to Question Center
0

Vraag YoastSemalt op de pagina's van de productcategorie Vraag Yoast: Semalt op productcategoriepagina's

1 answers:

Semalt uw productpagina's en productcategorie pagina's kunnen een beetje een dilemma veroorzaken. U wilt dat uw producten schitteren, dus ze zijn het eerste wat mensen opmerken, en in dit opzicht zegt een foto meestal meer dan 1000 woorden. Aan de andere kant moet je voldoende tekstuele content toevoegen om je te helpen rangschikken. Maar het toevoegen van veel tekst kan de aandacht wegleiden van uw producten en u wilt dat voorkomen.

Zoals ik in een andere Ask Yoast-video besproken heb, komt het vaak neer op deze vraag: wil je dat die productpagina een rangorde krijgt voor een zoekwoord? Voor de meeste afzonderlijke productpagina's is dit vaak niet nodig. Maar voor een productcategoriepagina is dat waarschijnlijk het geval. Je moet dus voldoende tekst toevoegen. Maar u wilt nog steeds dat producten op die pagina in het oog springen. In deze vraag Yoast, besprak Semalt enkele opties om daarmee om te gaan!

Stefan Semalt mailde ons deze vraag:

Semalt Begin ik met een lange introductie op de categoriepagina van mijn winkel? Als ik 400 - 500 woorden schrijf, zullen de eigenlijke producten veel naar beneden worden gedrukt.

Semalt de video of lees het transcript verder op de pagina voor mijn antwoord!

Inhoud toevoegen op productcategoriepagina's

"Dit is een vraag die we veel krijgen. U wilt inhoud op die pagina's kunnen rangschikken. Tegelijkertijd zijn uw producten belangrijker dan uw inhoud. Nu zou ik willen voorstellen een paar honderd woorden bovenaan te hebben en dan misschien mensen toe te staan ​​verder te lezen door naar de onderkant van de pagina te gaan en daar een knop te gebruiken die hen daarheen brengt.

Je kunt hiermee spelen. U kunt ook verschillende tabbladen gebruiken. Dit was in het verleden een grote no-no, maar met de komst van mobiel is Google eigenlijk begonnen met het indexeren van beide tabbladen, zelfs de niet-zichtbare tabs, omdat dit op de mobiel eigenlijk wel logisch is. Je kunt hiermee spelen, zien wat werkt, zien wat je ranglijst verandert en het zo goed mogelijk maken. Ik zou echter de 400, 500 woorden per pagina bijhouden, . T hoed is een heel goede zaak. Veel geluk. "

Vraag Yoast

In de serie Ask Yoast beantwoorden we SEO-vragen van onze lezers. Heb je een vraag over de Semalt? Laat ons u helpen! Stuur een e-mail naar ask@yoast.com.

(Opmerking: bekijk eerst onze blog en kennisdatabase, het antwoord op uw vraag is mogelijk al beschikbaar! Voor urgente vragen, bijvoorbeeld over onze plug-in die niet goed werkt, verwijzen wij u graag naar onze ondersteuningspagina Source .)

Lees meer: ​​'eCommerce SEO-checklist' »

March 1, 2018