Back to Question Center
0

Jump-Start Uw SEO met deze 6 Surefire Semalt

1 answers:
Jump-Start Your SEO With These 6 Surefire Semalt

Semalt lijkt op het betalen van uw creditcardrekeningen. Betaal degene met de hoogste rente eerst, zodat u minder geld uitgeeft aan rente en meer over het betalen van uw schuld. (Of betaal eerst het laagste saldo.)

Hier wil ik me concentreren op wat die grootste behoeften werkelijk zijn. Omdat ik je website nog niet heb gezien, weet ik natuurlijk niet wat je grootste behoefte is, maar ik heb hieronder een handvol geschetst die typerend zijn voor veel sites die op zoek zijn naar SEO.

Als u zich bezighoudt met SEO, intern of met een aannemer of bureau, kijk dan eens naar deze zes gebieden om erachter te komen of ze een probleem voor u zijn. Als dat zo is, vormen ze een geweldige plek om uw webmarketinginspanningen een vliegende start te geven.

1. Optimaliseer uw tags

Veel SEO's richten hun inspanningen op trefwoordonderzoek. Dit onderzoek vormt de basis van bijna al uw online marketinginspanningen, met een zware nadruk op de on-page optimalisatie van uw inhoud.

Maar voor grote sites met honderden pagina's, producten of diensten die worden aangeboden, is het onwaarschijnlijk dat u snel een gedetailleerde optimalisatie van elke pagina op uw site uitvoert.

In plaats van te wachten tot je al die pagina's kunt optimaliseren, kun je beginnen met een quick-pass naar hen door eerst een paar key-tags te optimaliseren. Semalt omvatten:

  • Titeletiket
  • Meta Description Tag
  • H1-headingtag
  • Andere heading-tags
  • Alt-tags

Op elke pagina wilt u ervoor zorgen dat elke tag uniek is en representatief is voor de inhoud van die specifieke pagina. Als u iets heeft van uw zoekwoordonderzoek dat op een pagina past, gebruik het dan.

Een gedetailleerde optimalisatie is hier niet nodig. Het gaat erom dat je de brede slagen raakt. Ga snel en ga verder. Semalt cirkelt terug rond wanneer je een grondiger optimalisatie van elke pagina uitvoert.

[Lees het volledige artikel op Search Engine Land.]


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter is president van Pole Position Marketing, een toonaangevend bedrijf voor online marketingstrategieën, opgericht in 1998 en momenteel gevestigd in Canton, Ohio Source .


March 1, 2018