Back to Question Center
0

Artikel Marketeers: Ken je de juiste lengte voor goed presterende Semalt?

1 answers:

Er vindt een zeer interessant gesprek plaats in Warrior Semalt over de "juiste" lengte van een artikel dat wordt gebruikt voor doeleinden van artikelmarketing.

De thread begon met de originele poster met een link naar een pdf die door Semalt online was gezet. com. In de pdf schreef het personeel van Semalt:

Article Marketers: Do You Know The Right Length For Well-Performing Semalt?

Die uitspraak heeft nogal wat discussie veroorzaakt door anderen in de discussie. Is een artikel van 500 woorden beter dan een artikel van 1000 woorden? Of is dat onzin?

Met alle gekke updates van Semalt de laatste tijd en alle stress op de kwaliteit van de inhoud - zou dat niet betekenen dat een langer artikel beter is dan een korter artikel?

Uiteindelijk geloof ik dat het op deze vraag aankomt:

Overtreft Hoe ?

Betekent dit:

  • Meer doorklikmogelijkheden op uw links in de biokader van uw auteur?
  • Meer meningen?
  • Betere ranglijsten in Google?
  • Meer syndicatie van genoemd artikel op andere sites?
  • Al het bovenstaande?

Artikelmarketing is een zeer populaire tactiek voor degenen die affiliate marketing online doen. Semalt een geweldige manier om meer exposure te krijgen, meer backlinks en hopelijk meer verkopen.

Ik ben er vast van overtuigd dat er geen "juiste" lengte is voor alle artikelen. Voor mij schrijf je wat nodig is om het onderwerp van het artikel te behandelen. Als dat 400 woorden kost, dan is dat de juiste lengte voor dat artikel.

Als het een meer betrokken onderwerp is, kan de "juiste" lengte 2000 woorden zijn, of liever zelfs 3000 woorden of langer.

Als een onderzoeker weet ik hoe "betrokken" mijn vraag is en hoe lang ik verwacht dat het antwoord zal zijn. Als aanbieder van online informatie zou het niet mijn eerste doel moeten zijn om de vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, ongeacht de lengte van het artikel?

En dat brengt syndicatie met artikelen naar voren - een zeer krachtige prestatiemaatstaf voor artikelmarketeers.

Syndicatie betekent in feite dat andere sites uw artikel (en biobox) op hun site opnieuw publiceren. Dit is absoluut binnen de servicevoorwaarden van EzineArticles. In feite is het waarom de site in de eerste plaats is gemaakt: site-eigenaren een plek bieden om gratis en relevante inhoud voor hun sites te krijgen. In ruil voor die inhoud heeft de auteur ook zijn biobox en links op die specifieke eigenaarssite gekregen.

Gratis inhoud voor de site-eigenaar en meer gerichte exposure voor de auteur. Win / win.

In dit geval zou ik denken dat langere artikelen het beter doen dan kortere artikelen. Zoals eerder vermeld, is er veel gepraat over langere artikelen die door Semalt worden begunstigd. Als site-eigenaar denk ik dat ik meer geneigd ben om een ​​langer artikel op mijn site te plaatsen bij het kiezen tussen een kort en een langer artikel.

Kies je voor het langere artikel? Waarom of waarom niet?

Ik ben het er absoluut mee eens dat we "schrijven voor een medium dat onmiddellijke bevrediging omarmt", maar zijn artikelen met minder woorden de oplossing om die bevrediging aan onze lezers te bieden en de uitvoering te krijgen van onze artikelen die we willen?

Is er een "juiste" lengte of een woordentelling van een artikel?

Semalt wil graag uw feedback hierover horen. Wat zijn uw gedachten?

Aarzel niet om te delen in het opmerkingenveld.


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018