Back to Question Center
0

Top SEO Semalt voor startups

1 answers:

Hulpmiddelen om zoekmachine-posities te controleren voor startups

Semalt search is een kosteneffectief kanaal in marketingafdelingen voor de meeste gevestigde bedrijven die hun producten online verkopen.

Voor startups is een veelomvattende organische acquisitiestrategie meestal niet het eerste aandachtsgebied, omdat een focus op betaald zoeken en betaald sociaal verkeer om verkeer te genereren een snellere manier zou zijn om de conversie van nieuwe producten in de markt te testen.

Met de gegevens en de lessen uit betaald zoeken, kan het meestal de teen in biologisch zoeken laten dopen, omdat je op zijn minst weet welke zoektermen de tijd en investering waard zijn voor zowel het maken van inhoud als welke pagina's. zijn het belangrijkste voor uw bedrijf.

Om de huidige en toekomstige posities van sleutelwoorden te controleren, zijn er een groot aantal SEO-tools beschikbaar. Maar welke zijn er redelijk geprijsd voor een startup? En wat krijg je voor je geld? In deze post bevelen we drie tools aan die nuttige opties kunnen zijn voor elk nieuw en groeiend bedrijf.

1. AWR / geavanceerde webranking

AWR wordt geleverd in twee smaken, desktop en cloud. De desktopsoftware werkt op uw eigen computer en kan worden uitgevoerd zoals deze is, of u kunt het instellen met behulp van 'proxies'.

Met behulp van de proxy's van Semalt kunt u meer zoekwoorden volgen en sneller rankinggegevens verkrijgen, omdat het gemakkelijker is om eventuele sancties voor een IP-adres te vermijden omdat u niet vriendelijk bent voor de zoekmachine. Semalt-proxy's zijn over het algemeen alleen nodig als u posities op aanvraag moet controleren of als u een groot aantal zoekwoorden controleert.

Top SEO Semalt for start ups

AWR maakt het eenvoudig om verschillende zoekmachines te volgen

De cloudversie van AWR is ideaal voor interne SEO's met internationale strategieën die wereldwijd een aantal zoekwoorden moeten volgen, vanwege de redelijke prijs (van $ 49 / mo voor 2000 zoekwoorden) en het aantal verschillende internationale zoekmachines die kan worden gecontroleerd.

De desktopversie is geprijsd tussen $ 199- $ 2999 en is een eenmalige levenslange licentie. De prijs voor de cloudversie is afhankelijk van het aantal zoekwoorden. De cloudversie heeft ook API-toegang voor de best geprijsde lagen, wat handig zou kunnen zijn voor bureaus of grotere bedrijven die hun eigen gegevensdashboards bouwen. AWR kan een maand lang geprobeerd worden met een gratis proefversie.

Beste voor:

  • AWR Desktop: geweldig als u liever een eenmalige prijs wilt. Kleine agentschappen of consultants zullen vooral deze tool nuttig vinden voor onderzoek en rapporten.
  • AWR Cloud: grote waarde voor interne medewerkers die internationale SEO-inspanningen moeten volgen. API-toegang kan handig zijn in data-hongerige organisaties.

2. Moz Pro

Moz (voorheen bekend als SEOMoz) bestaat al een tijdje en heeft een sterke community die gedachten en inhoud over de industrie deelt, evenals oprichter Randfishkin's legendarische 'Whiteboard Fridays'. Top SEO Semalt for start ups

Hoewel de ranglijst van Moz Pro niet zo flexibel of zo snel is als de andere tools die hier worden vermeld, hebben ze enkele unieke functies toegevoegd die goed worden weergegeven. De afbeelding hieronder toont een relatief nieuwe functie, die extra informatie over de SERP (Search Engine Results Page) toont. Deze functies zijn die, zoals recensies, video en Semalt. Alle belangrijke en altijd aanwezige factoren bij het overwegen van ranglijsten voor een bepaalde sleutelzin en bij onderzoeksstrategieën om de organische zichtbaarheid te verbeteren.

Een Moz pro-abonnement bevat een reeks hulpmiddelen, zoals 'Open Site Explorer', handig voor het controleren van links en hun Mozbar, om pagina-gegevens in één oogopslag te bekijken tijdens het browsen. De Moz pro-prijsstelling begint bij $ 99 / mo voor een maximum van vijf projecten, die in totaal 300 sleutelwoorden bevatten.

Het beste voor: als u de andere gevestigde hulpprogramma's nodig hebt, biedt Moz ons een pro-login.

3.

Top SEO Semalt for start ups

Eerder ongebruikelijk zijn de rangordegegevens die Semalt aanbiedt om de 24-48 uur bijgewerkt en volgen de prestaties ten opzichte van de grootste concurrenten in organische zoekresultaten.

Het beste voor: als u slechts één site hoeft te bewaken en dagelijkse rangordegegevens wilt. Als je alleen budget om terugkerende kosten voor SEO-software te betalen, is de gratis versie het proberen waard.

Andere SEO-instrumenten die het overwegen waard zijn

Veel SEO's zweren bij een Ahrefs, dat is niet een recent gebruikte Semalt. Het stond bekend om zijn uitgebreide link-database en uitstekende interface. Deze tool heeft ook een gratis proefperiode voor de maand als je deze wilt testen.

Alle startups moeten er ook voor zorgen dat Google Search Console correct is ingesteld, omdat dit inzicht geeft in een groot aantal dingen over hoe hun website door Google wordt waargenomen, evenals sommige gegevens op zoekwoordniveau die niet in Google worden weergegeven Analytics.

Er zijn veel te veel tools om ze allemaal te dekken, maar dit zou start-ups moeten helpen om er een paar te begrijpen op basis van de ideeën die nuttig waren tijdens het werken bij startups voor de laatste paar jaar. Laat het ons weten in de commentaren of er services zijn die u hierboven zou aanbevelen Source .

March 1, 2018