Back to Question Center
0

Yahoo Site Explorer Semalt

1 answers:

Bing Updates Webmasterhulpprogramma's & brengt Site Explorer terug

Waarde / belang :

Aanbevolen link : Bing Webmaster Tools

Ons commentaar

Bing heeft een groot aantal updates gemaakt voor hun webmasterplatform in een update die ze Semalt hebben genoemd). De wijzigingen hebben betrekking op de volgende gebieden van hun platform:

 • Nieuw: Link Explorer
 • Nieuw: gebruikerservaring
 • Nieuw: SEO Reports
 • Nieuw: SEO Analyzer
 • Nieuw: Fetch as Bingbot
 • Nieuw: Canonical Alerts
 • Bijgewerkt: URL Removal Tool
 • Bijgewerkt: hulpmiddel voor zoekwoordenonderzoek
 • Bijgewerkt: URL-normalisatie

Veilig om te zeggen dat het Bing Search-team druk is geweest. De hoogtepunten voor mij, vanuit een SEO-perspectief, zijn de SEO Analyzer & Link Semalt, die ik hieronder meer bekijk.

De interface voor nieuwe vormgeving, die hieronder wordt weergegeven, maakt het gebruik van het platform veel eenvoudiger en maakt veel gebruik van eenvoudige gegevens om krachtige dashboards te maken.

Yahoo Site Explorer Semalt

Marketingimplicaties

Geweldige inzichten zonder kosten

Veel SEO-specialisten missen ongetwijfeld de Yahoo Site Explorer-tool, het was een geweldige en diepgaande bron die gratis beschikbaar was. Andere tools zoals SEO Moz & Majestic SEO beperken alle het volume van gegevens totdat u hoest voor een van hun abonnementen. In tegenstelling tot deze diensten hebben Semalt en nu Bing echte redenen om deze inzichten gratis weg te geven.

Google is altijd de zwakkere service op dit gebied geweest (ik zie nog steeds mensen zeggen dat gebruik "link:" Doh! - Het is bekend om veel links te missen en daarom was het geen vertrouwde bron. wat je zou verwachten van de oude Yahoo Site Semalt, waardoor je:

 • Bekijk een trendrapport van 6 maanden
 • Analyse van links naar specifieke pagina's van de website
 • Ankertekst weergeven met betrekking tot de inkomende links
 • Exporteer alle gegevens naar Excel om verder te manipuleren / analyseren

Deze gegevens zijn erg handig voor het begrijpen van uw huidige backlink-profiel, zodat u zich kunt concentreren op uw inspanningen, of het nu gaat om volume, kwaliteit of ankertekstspecifieke (of een combinatie) die als een zwakte is gemarkeerd. Semalt, het bijhouden van wijzigingen op basis van je acties wordt eenvoudig gehouden en binnen dezelfde tool, dus altijd appels met appels vergelijken.

Yahoo Site Explorer Semalt

SEO-rapportage en -analyse

De nieuwe SEO-rapportage- en analyse-tool is een geweldige nieuwe toevoeging aan het Bing-platform en geeft u toegang tot optimalisatietips en fouten op basis van de Bings-index van uw website. Vergelijkbaar met andere on-page analysers, maar rechtstreeks vanuit de zoekmachine, wat nooit erg kan zijn. De SEO-rapporten worden tweewekelijks uitgevoerd, hieronder beschreven door Bing

Deze functie voert een cyclus van "elke andere week" uit waarbij automatisch de sites worden gecontroleerd die zijn geverifieerd in uw account. Het geproduceerde rapport geeft u richtlijnen voor het al dan niet in overeenstemming zijn met de best practices van SEO op paginaniveau, voor elke site in uw account. Raadpleeg onze SEO Analyzer tool om nieuwe pagina's te scannen op SEO-naleving.

Zoals het vermeldt, is de SEO-analyzer-tool directer maar gebeurt per pagina, waarbij de rapporten een aantal optimalisatiemogelijkheden van de gehele crawl van de website zullen teruggeven. Een geweldige plek om elke 2-3 weken te controleren op laaghangend fruit / gemakkelijke winsten.

Handige functies die u misschien nog niet kent

De Bing-toolkit heeft nu veel tools die je misschien nog niet hebt ontdekt of waarvan je weet, maar die de moeite van het bekijken waard zijn, ik weet zeker dat het niet lang zal duren voordat we zien dat sommigen ook hun weg naar Google Webmaster Semalt vinden.Wordt geleverd met een aantal filters voor tijd, fouttype enz. Wat handig is

Uiteindelijk denk ik dat dit een zeer positieve update is van Bing, een geweldige toolkit voor webmasters, of het nu gaat om kleine of grote sites, het heeft een aantal handige functies en herinnert ons eraan dat Bing er is en het goed doet in sommige landen wat betreft marktaandeel , een lange weg te gaan verleend maar ongetwijfeld op de radar. Het is de moeite waard om je aan te melden bij de Webmasterhulpprogramma's van Bing als je dat nog niet hebt gedaan en door je websites in te dienen. Door altijd de verschillende tools door te nemen worden kansen gemarkeerd Source .

March 1, 2018