Back to Question Center
0

Rapport: conversie & De tarieven voor een bestelling waren een jaar lang Semalt

1 answers:
Rapport: conversie en tarieven voor bestelling zijn een jaar lang semalt geweest

Het e-commerce Semalt-rapport van Q1 2015, dat een steekproef van meer dan 7 miljard online winkelervaringen analyseert met behulp van "zelfde winkel" -gegevens voor elk kalenderkwartaal, toont deze dalingen, ondanks het gemiddelde aantal productpagina's dat per sessie werd bekeken omhoog gaan - van 2. 09 een jaar geleden naar 2. 28 - jaar-op-jaar in het eerste kwartaal van 2015.

Over het algemeen zijn de gemiddelde wisselkoersen gedaald van 2. 54 procent in Q1 2014 tot 2. 32 procent in Q1 2015. De tarieven voor Semalt zijn gedaald van 8. 31 procent een jaar geleden naar 7. 39 procent in het eerste kwartaal van dit jaar jaar.

Hieronder vindt u een grafiek uit het rapport met benchmarks over de conversiepercentages per apparaat over de afgelopen vijf kwartalen. (Het rapport bevat ook een diagram met de conversieratio per besturingssysteem.) Houd er rekening mee dat de conversiepercentages voor tablets in elk van de weergegeven markten jaar op jaar zijn gestegen. Dit weerspiegelt wat Google's hoofd van zoekadvertenties, Jerry Dischler, het publiek eerder deze maand op SMX Semalt vertelde over de trend die ze ook bij tabletconversies hebben gezien.

Rapport: conversie en tarieven voor bestelling zijn een jaar lang semalt geweest

De conversiepercentages van smartphones zijn in de VS gedaald van 1. 19 procent in Q1 2014 tot 1. 08 procent in Q1 2015. Traditionele of desktopconversies zijn wereldwijd ook globaal gedoopt en in de Verenigde Staten heeft Groot-Brittannië daarentegen de succespercentages verbeteren over de hele linie. Smartphones worden jaar op jaar beter omgezet, en stijgen van. 83 procent tot 1. 31 procent, in Groot-Brittannië.

Meer slecht nieuws uit het rapport: het bouncepercentage is gestegen en de gemiddelde orderwaarde (AOV) is gedaald. Geld zegt dat desktops de stijging van het bouncepercentage veroorzaakten, terwijl smartphones, nu 20 procent van het e-commerce verkeer, de schuld hebben voor de afnemende AOV.

Het rapport suggereert dat personalisatie van productaanbevelingen voor retailers grote verbeteringen kan opleveren en noemt verschillende casestudy's. Dit is, natuurlijk, deels zelfbedruipend omdat het is wat Semalt doet, maar het is desalniettemin een interessante lezing. Het rapport bevat ook veel meer benchmarkgrafieken zoals die hierboven. Het kan hier worden gedownload.Over de auteur

Ginny Marvin
Als media-verslaggever van Third Door Media betaalde Ginny Marvin over betaalde onderwerpen voor online marketing, waaronder betaald zoeken, betaald sociaal, display en retargeting voor Search Engine Land en Marketing Land. Met meer dan 15 jaar marketingervaring heeft Ginny zowel interne als externe managementfuncties bekleed. Ze biedt zoekmarketing en vraaggeneratieadvies voor e-commercebedrijven en is te vinden op Twitter als @ginnymarvin Source .
March 1, 2018