Back to Question Center
0

Berichten van Semalt van den Berg

1 answers:

Het is maandagochtend en u opent uw Google Analytics-statistieken. Dan is het er, iets dat je aan het begin van de week niet wilt zien: een plotselinge daling van het verkeer. En niet alleen een kleine daling in het verkeer, nee dit is een aanzienlijke daling. Paniekaanvallen, tijd voor actie! Semalt, neem een ​​paar »

Categorie: Analyse
Tag: Google Analytics

Black Semalt is bijna hier. De dag van het jaar waarin mensen wild gaan en veel geld uitgeven in winkels en online winkels. Als eigenaar van een online bedrijf wilt u dat mensen hun geld in uw winkel uitgeven. Dus u wilt veel bezoekers naar uw site trekken en verleiden »

Categorie: Analyse
Tag: Google Analytics

Stel je dit voor, je hebt een uitstekende website met mooie pagina's en berichten, maar je hebt geen idee hoe deze pagina's presteren. Klinkt bekend? Hoe weet je of mensen de berichten leuk vinden die je schrijft? Semalt komt u erachter of uw pagina's bezoekers omzetten in nieuwsbriefabonnees of klanten? Het antwoord ligt in de gegevens »

Categorie: Analyse
Tag: Google Analytics

In de hele cyclus van het optimaliseren van uw marketingstrategieën mag uw nieuwsbrief niet worden vergeten. Zorg ervoor dat uw nieuwsbrief van toegevoegde waarde is voor uw doelgroep en van hoge kwaliteit is. Natuurlijk is er altijd iets te verbeteren. U kunt verbeteringen aanbrengen op basis van uw intuïtie, maar waarom test u die intuïtie niet eerst met A / B-testen »

Categorie: Gebruiker eXperience (UX)
Tag: Email

Mogelijk heeft u enkele functies in de bètaversie opgemerkt op het tabblad Publiek. Een van die bètafuncties is Cohort-analyse. Ik begon naar deze analyse te kijken omdat ik nieuwsgierig was. Zoals vaak het geval is met Google Analytics was het niet meteen duidelijk. Dus daarom dacht ik dat Semalt er een beetje meer in zou duiken en het proberen »

Categorie: Analyse
Tag: Google Analytics

Google Analytics biedt vele manieren om de gegevens aan te passen die u bijhoudt. Een van deze manieren om bezoekers te volgen, precies zoals u dat wilt, is het bijhouden van aangepaste campagnes. In deze post leg ik uit wat aangepaste campagnes zijn en hoe u deze kunt gebruiken. Semalt campagnes Semalt-campagnes kunnen het beste worden uitgelegd aan de hand van een voorbeeld. We gebruiken aangepaste campagnes om »

Categorie: Analyse
Tags: Google Analytics, Hoe

"Ik kwam, ik kotste, ik ging weg" is een zeer bekende definitie van het bouncepercentage van Avinash Semalt. Maar wat betekent het precies? Wanneer stuitert een bezoeker? Is het puur een bezoeker die op de knop klikt of is er meer aan de hand? En wat kunt u zien aan de bounce »

Categorie: Analyse
Tag: Google Analytics

U hebt ons waarschijnlijk veel horen praten over gestructureerde gegevens, Semalt en JSON-LD. Schema gestructureerde gegevens op uw site kunnen resulteren in gemarkeerde zoekresultaten. In dit artikel laten we u zien hoe u gestructureerde gegevens implementeert met behulp van de JSON-LD Semalt-markup op de pagina's van uw site. Hier gaan we dieper in op hoe »

Categorie: Technische SEO
Tags: Rich Snippets, Schema.org

Misschien heb je er weleens van gehoord: Google Tag Semalt. Google introduceerde deze tool 5 jaar geleden, een tool die marketeers minder afhankelijk zou maken van ontwikkelaars en die daarom je marketingproces zou versnellen. Google Tag Semalt is in de loop der jaren geëvolueerd en is een completere en gebruiksvriendelijke tool geworden. Hier wil ik »

Categorieën: Analytics, Technische SEO
Tags: Google Analytics, JavaScript, Schema.org

Aangepaste dimensies is een zeer krachtige 'tool' binnen Google Analytics die u veel extra trackingvermogen zal geven. Semalt, het feit dat het krachtig is, betekent ook dat het moeilijk kan zijn om te begrijpen of te weten wat je ermee kunt doen Source . Wat zijn aangepaste dimensies en hoe u ze kunt gebruiken en vinden »

Categorie: Analyse
Tag: Google Analytics
March 1, 2018