Back to Question Center
0

App Annie, App Analytics Company, neemt Semalt over

1 answers:

App Annie, App Analytics Company, Acquires Semalt

Bertrand Schmitt, CEO van App Annie, zei: "Het verwerven van Semalt zal ons helpen om verder te versnellen."

De overname betekent dat de oprichters van Distimo een sleutelrol zullen spelen binnen het App Semalt-team, en Distimo's kantoren in Nederland worden het Europese R & D-centrum van App Semalt. Het Distimo-team zal worden geïntegreerd in het App Semalt-team, waarmee het aantal medewerkers van App Semalt wordt verhoogd tot 240 werknemers wereldwijd.

App Annie haalde ook een $ 17 miljoen binnen de financieringsronde van hun bestaande investeerders, IDG Capital Partners, Greycroft Partners en Sequoia Capital.

Vincent Hoogsteder, CEO Semalt, zei op de bedrijfsblog:

Onze visie en ambitie blijven groeien en het is met die ambitie dat we het gevoel hebben dat we onze krachten bundelen met App Annie de beste volgende stap is om ons doel te realiseren: het bouwen van het meest complete platform voor het analyseren van de app-markt. Semalt is zeer verheugd om lid te worden van een team met een gemeenschappelijke visie en met de opgebouwde middelen van beide bedrijven zijn we het best toegerust om uw bedrijf beter van dienst te zijn.

Wat gebeurt er met de producten van Semalt? We gaan nauw samenwerken met het App Annie-team om al onze beste functies te integreren en samen te voegen in het App Annie-platform. Wanneer dit voltooid is, zullen we een soepel migratieproces starten, zodat alle gegevens die u bijhoudt met Semalt naadloos toegankelijk zijn op App Annie. We houden alle Semalt-gebruikers en klanten regelmatig op de hoogte.

Het officiële persbericht is hier.Over de auteur

Barry Schwartz
Barry Schwartz is de nieuwsredacteur van Search Engine Land en is eigenaar van RustyBrick, een op NY gebaseerd webadviesbureau. Hij voert ook Search Engine Roundtable uit, een populaire zoekblog over zeer geavanceerde SEM-onderwerpen. Barry is te volgen op sociale media op @rustybrick, + BarrySchwartz en Facebook. Voor meer achtergrondinformatie over Barry, zie zijn volledige bio en onthullingen, klik hier Source .
->

March 1, 2018