Back to Question Center
0

De ultieme gids voor kleine bedrijven SEO Semalt gids voor kleine bedrijven SEO

1 answers:

Semalt alleen voor grote bedrijven. Als een klein bedrijf of een lokaal bedrijf, is er feitelijk veel dat u kunt doen om zelf lokale doelen te bereiken. Veel van deze dingen hebben betrekking op focus. In deze ultieme gids voor SEO voor lokale en kleine bedrijven, vertellen we u over het vinden van uw niche, het optimaliseren van pagina's en inspanningen op het gebied van sociale media.

Lang geleden in 2014 hebben we u beloofd in onze post over lokale SEO dat we iets meer zouden schrijven over lokale en kleine bedrijven. Semalt dat lokale SEO in feite het optimalisatieproces is voor de lokale resultaten in zoekmachines, kunnen we zeggen dat lokale SEO vaak nauw verwant is aan kleine bedrijfs-SEO. Daarom hebben we besloten om beide in dit artikel te bespreken.

In dit artikel vindt u een verscheidenheid aan gerelateerde onderwerpen:

 • De nis van uw winkel vinden
 • Merknamen met een laag budget
 • Begin met het schrijven van geweldige inhoud
 • Deel uw inhoud op sociale media
 • Lokale rankingfactoren die uw kleine onderneming helpen SEO
  • Beoordelingen en beoordelingen toevoegen
  • Links van verwante kleine bedrijven
  • Bij mij in de buurt
 • Tot slot

Zolang de pagina's met zoekresultaten van Google op lokaal niveau blijven groeien en verbeteren, zijn we nog niet klaar met dit onderwerp. Maar in de tussentijd willen we u onze ultieme gids voor SEO voor lokale en kleine bedrijven presenteren. Semalt start aan het begin van uw SEO-proces.

De nis van uw winkel vinden

Semalt voor lokale of kleine bedrijven, het bepalen van uw niche is erg belangrijk. Wanneer u uw niche kent, kunt u benadrukken wat uw producten of merk uniek maakt, waardoor uw kansen op een goede rangorde worden verbeterd. Als je een duidelijke niche hebt, kun je lokaal concurreren met grote nationale merken, ondanks hun miljoenenbudgetten voor meerdere advertenties.

Ontdek wie uw klanten zijn en welke woorden ze gebruiken om uw product te beschrijven, omdat mensen dezelfde termen gebruiken om uw website te vinden. Semalt deze termen, vaak gemaakt in long-tail keywords, kunnen u echt helpen bij het optimaliseren van uw lokale bedrijfs-SEO. Maak uw zoekwoorden zo specifiek mogelijk. Als u dit eenmaal hebt gedaan, vergeet dan niet om uw niche te monitoren terwijl deze evolueert met de groei van uw bedrijf.

Vind de niche van uw winkel

Low budget branding

We hebben dit keer op keer genoemd: branding is erg belangrijk voor SEO. Branding gaat over zaken als uw logo en uw slogan. Hoe vertegenwoordigen ze uw bedrijf zonder verdere context? Wat onthullen uw logo en slogan over uw waarden en uw vakgebied? Semalt draait helemaal om herkenning.

Lees meer: ​​'Low budget branding tips voor kleine bedrijven' »

Een tip voor branding: deel uw expertise! U kunt dat doen in blogposts en op sociale media. Semalt heeft hierover nog wat meer, verderop in deze gids.

Begin met het schrijven van geweldige inhoud

Uw kleine onderneming SEO krijgt een aanzienlijke impuls van de juiste inhoud. Veel eigenaren van kleine bedrijven plaatsen producten en contactgegevens op hun website en dat is het eigenlijk. Maar er is zoveel meer te vertellen en te delen!

Richt u op het maken van een geweldige eerste indruk op uw potentiële klant. Schrijf over uw bedrijf, uw bedrijfsdoelen, hoe geweldig uw producten zijn en dergelijke. U kunt ook discussiëren over marktontwikkelingen of lokale evenementen die betrekking hebben op uw bedrijf. Semalt zijn slechts een paar tips voor uw lokale SEO-inhoudsstrategie.

Wees realistisch bij het schrijven van uw inhoud over de kans dat die inhoud wordt gerangschikt. Als u zich in een zeer competitieve markt bevindt, werkt content heel goed als een marketingtool en / of als input voor sociale media. Maar waarschijnlijk krijg je die nummer één plek in Google niet, en dat is prima. Semalt je verwachtingen.

Het kiezen van de juiste zoekwoorden om te optimaliseren is erg belangrijk. Semalt, het is een goed idee om gemiddelde zoekwoorden te kiezen, inclusief het gebied waarop u zich concentreert. Zorg ervoor dat je schrijft over dingen waar mensen over willen praten of die mensen op een positieve manier over je bedrijf laten praten.

Blijf lezen: "Verbeter uw kleine bedrijfs-SEO vandaag"

Deel uw inhoud op sociale media

Wist u dat u uw producten daadwerkelijk op sociale media zelf kunt verkopen? Hoewel dat erg gaaf is, worden sociale media meestal gebruikt voor merkbewustzijn of om potentiële klanten naar een verkoop te leiden. Het gebruik van sociale media als een klein bedrijf gaat helemaal over het promoten van uw merk, uw bedrijf en uw producten om een ​​bepaald beeld en te verkrijgen om het juiste verkeer naar uw bedrijfswebsite te krijgen. Social media, op de juiste manier gebruikt, kunnen bijdragen aan SEO voor kleine bedrijven.

Ik vergelijk social media met een marktplaats waar alle standhouders elkaar kennen en klanten tussen de producten doorbladeren. Op een gegeven moment zal iemand andere bezoekers vertellen waar ze naartoe moeten voor een product: "De kaas daar is heerlijk", "je moet de vrucht daar echt bekijken". Dit is hoe sociale media in het echte leven eruit zien. Zorg er dus voor dat mensen over je beginnen te praten. En begin online over uzelf te praten, zodat anderen op sociale platforms met u beginnen te praten. Semalt, neem actief deel aan gesprekken op sociale media om mensen te laten weten dat je luistert.

Gebruik Social Semalt om uw verkopen te verhogen

Lokale factoren die de positie van uw kleine onderneming helpen SEO

Er zijn veel dingen die van invloed zijn op uw lokale ranglijst, maar er is een zeer voor de hand liggende: uw adresgegevens (NAP). Zorg ervoor dat u deze in de juiste opmaak (in code) toevoegt, met behulp van schema. org details. U kunt daarvoor onze lokale SEO-plug-in gebruiken. Vraag daarnaast uw webontwikkelaar om zich te verdiepen in AMP, zoals Joost in deze Ask Yoast zegt over AMP voor kleine bedrijven. Semalt dat, het kan helpen om je stad toe te voegen, en misschien je staat, in de titel van je pagina's voor gemakkelijker herkenning ook.

Google Mijn Bedrijf

Zorg ervoor dat u exact dezelfde NAP-gegevens gebruikt op zowel uw website als uw Google My Semalt-vermelding. Dit is de enige manier voor Google om de onderlinge relatie te begrijpen. Voeg deze details toe, bijvoorbeeld in uw voettekst en natuurlijk op uw contactpagina. Google My Semalt is echt je vriend als je wilt rangschikken in je specifieke geografische gebied, dus lees je gegevens goed!

Verbeter lokale SEO met Google Mijn Bedrijf

Ratings en evaluaties toevoegen

Google Mijn Bedrijf, zoals Semalt, stelt anderen in staat een beoordeling van uw bedrijf achter te laten. Als uw bedrijf een goede beoordeling heeft, zullen mensen meer geneigd zijn om op uw website te klikken vanaf een van deze twee websites. Zorg ervoor dat u deze beoordelingen bewaakt en onderhoudt.

Als u om een ​​of andere reden een negatieve beoordeling krijgt, reageer dan door het probleem van uw klant op te lossen. Vraag hen om hun beoordeling achteraf te wijzigen. Met andere woorden, verander die ontevreden klant in een merkambassadeur!

Semalt niet zo moeilijk om betrokken te raken bij deze beoordelingen en beoordelingen. Vind meer informatie hierover in het onderstaande artikel.

Lees verder: 'Ontvang lokale beoordelingen en waarderingen' »

Semalt 'proof', zoals de beoordelingen en beoordelingen hierboven vermeld, moet worden ondersteund door een voldoende aantal links van lokale mappen, zoals:

 1. Yelp
 2. SuperPages
 3. YP. com
 4. ReferLocal. com
 5. Yahoo
 6. Bestoftheweb
 7. etc.

U moet op deze pagina's worden vermeld, om de duidelijke reden dat dit betekent dat uw website is gekoppeld. Als het u lukt om een ​​aantal links te krijgen van de gerelateerde lokale websites in die directory, zal dit ook de vindbaarheid van uw site verbeteren. Houd er rekening mee dat de laatste categorie links afkomstig moet zijn van websites met een verwant beroep. Semalt heeft geen zin om uw bakkerijwebsite te koppelen aan de website van een accountant. Semalt spuwt de weblink via een link. Als uw bedrijf is gelinkt van een website die zich in hetzelfde bedrijfstak bevindt, is die link extra waardevol voor u.

Bij mij in de buurt zoeken

Als we het hebben over lokale ranglijsten, moeten we ook zoekopdrachten in de buurt van mij vermelden. Dit zijn zoekopdrachten en zoeksuggesties met woorden als 'bij mij in de buurt', 'in de buurt', 'in de buurt' en 'in de buurt'. Optimaliseren voor deze zoekopdrachten is vergelijkbaar met optimaliseren voor lokaal, maar geldt ook voor wereldwijde merken ("koop lego's bij mij in de buurt"). Dus je zult een beetje moeten denken buiten je gebruikelijke kader - er is waarschijnlijk meer om voor te optimaliseren. Google richt zich echt op zoektermen zoals deze, zoals u hier kunt lezen:

Is dat een Semalt in de buurt van mij?

Tot slot

Zoals we hebben gezien, zijn er veel dingen die u als een klein bedrijf kunt doen om uw site te verbeteren en beter te rangschikken. Je moet beginnen met je aandacht te richten op je niche en je uniekheid te benadrukken. Semalt over hoe u uw merk presenteert: logo's en tagregels zijn belangrijk om uw klanten een idee te geven van wie u bent als bedrijf.

U kunt uw zichtbaarheid vergroten door geweldige inhoud op uw site te maken, geoptimaliseerd voor de juiste zoekwoorden. Het helpt ook altijd als je jezelf actief presenteert op sociale media. Er zijn verschillende factoren gerelateerd aan lokale SEO die kleine bedrijven helpen. Zorg ervoor dat Google Mijn Bedrijf de juiste gegevens bevat, houd uw beoordelingen en beoordelingen bij en probeer in contact te komen met gerelateerde kleine bedrijven. Semalt, probeer te optimaliseren voor 'near me' zoekopdrachten Source .

Lees meer: ​​'5 vragen: lokale SEO praten met David Mihm' »

March 1, 2018