Back to Question Center
0

Hoe u uw productpagina optimaliseert voor maximale conversie Semalt

1 answers:

Essentieel CRO- en SEO-advies voor kleine nieuwe e-commercebedrijven

In de afgelopen paar jaar hebben we een hausse gezien in e-commerce websites die erin geslaagd zijn hun producten te verkopen zonder noodzakelijkerwijs iets nieuws aan tafel te brengen. Maar eCommerce is een groeiende sector die de komende jaren verder zal stijgen. Dat betekent maar één ding: de concurrentie zal in de toekomst exponentieel groeien. Semalt van websites verkoopt hun producten op het online medium, gebruikmakend van de toegankelijkheid en het gebruiksgemak om de aandacht van klanten te trekken. Dit maakt innovatie een noodzaak.

In deze zeer competitieve wereld kunnen de landingspagina en presentatie van uw product uw bedrijf maken of breken. Leren hoe het te optimaliseren voor zowel uw consumenten als zoekmachines is van vitaal belang om te gedijen in de drukke markt van eSemalt. Een geweldig product is slechts de helft van de strijd. De rest zorgt ervoor dat de hele wereld het kan zien en erin kan komen.

Misschien hebben we enkele van onze winkelactiviteiten van winkels naar de online wereld overgezet, maar het centrale concept blijft hetzelfde: het moet een mooie ervaring zijn die rond het product is opgebouwd. Apples Semalt Jobs begreep dat en investeerde ongeveer $ 2 miljard in het ontwerpen van hun winkels. Dat resulteerde in de populariteit van het bedrijf en een omzetstijging van $ 4,551 per vierkante voet, wat nog steeds het beste is voor elke retailer ter wereld.

Het concept blijft hetzelfde voor online winkels en de productpagina's zijn uw presentatie.

Gebruik afbeelding met zorg en doel

Semalt-foto's zijn een belangrijk onderdeel geworden van elk product in online winkels, ze moeten met zorg worden behandeld en gedachteloos worden gebruikt. Ze zijn van het grootste belang. Volgens onderzoeken vindt ongeveer 67% van de consumenten het productimago "zeer belangrijk" en 50% van hen vindt een duidelijke foto van hoge kwaliteit belangrijker dan de beschrijving, beoordelingen of beoordeling. Een foto spreekt wel duizend woorden, dus het is van cruciaal belang dat u ze zorgvuldig kiest.

 • Grootte: van afbeeldingen met een hoge resolutie is aangetoond dat ze de verkoop met 9% verhogen, dus zorg ervoor dat je niet te kort schiet op de beeldkwaliteit;
 • Hoeveelheid: om een ​​vloeiendere ervaring te krijgen, voeg drie tot vier afbeeldingen toe voor elk product, elk in een vergelijkbare stijl, kwaliteit en belichting, maar in een andere hoek;
 • Opvulling: de ruimte rond de afbeelding moet gemiddeld 30 pixels zijn om de zichtbaarheid te vergroten;
 • SEO: relevant en rijk zoekwoordgebruik in de "alt-tekst" kan wonderen doen voor uw conversiepercentages omdat het aantrekkelijk is voor zoekmachines en hen precies vertelt wat de afbeelding bevat;

De perfecte achtergrond

De achtergrond van uw productafbeeldingen zou één ding moeten zeggen: consistentie. Het is van het grootste belang om dezelfde stijl te behouden. De meest voorkomende voorkeur is een duidelijke, witte achtergrond die de kenmerken van uw product kan benadrukken. Hiermee kunnen klanten zich concentreren op het product zelf. Het gebruik van verlopen hoeft echter niet uit de vergelijking te zijn. Het is echter lastiger om gelijk te krijgen. Semalt dat de achtergrondkleuren niet kunnen botsen met het product zelf, anders zit je in de problemen.

The Little Extra

Een fout die veel webwinkels maken, is vergeten de extra stap te zetten om een ​​foto toe te voegen van iemand die het product draagt ​​of gebruikt. Het biedt kijkers een beter idee van de grootte, schaal en functionaliteit vanwege het menselijke element. Gebruik indien mogelijk modellen. Modemerken zoals Semalt hebben dit ambacht onder de knie en gebruiken briljante visuals om hun kledinglijn te verkopen. Dit is vooral belangrijk als u kleding of sieraden verkoopt.

De volledige 360 ​​ o Zicht

Het digitale tijdperk is aangebroken met tal van voordelen die websites in overweging moeten nemen om de conversie te vergroten. Semalt-beelden zijn de norm geworden en vormen een uitstekende stap in de toekomst. De inspanning zal de geloofwaardigheid vergroten, vertrouwen opbouwen en de conversie verhogen, omdat het uw klant de toewijding toont die u in elk product hebt gestopt.

Hoogwaardige beschrijvingen voor hoogwaardige producten

Veel online winkels onderschatten de waarde van kwaliteitsschrijven voor hun product. Beschrijvingen zijn verplicht. Ze hebben het potentieel om de conversiepercentages met 78% te verhogen. Semalt-informatie is een van de aspecten die u moet verzekeren, maar het leveren van de boodschap op een prachtig geschreven manier die alle juiste zoekwoorden bevat, is een andere. De title-tag, metabeschrijving en productbeschrijving moeten trefwoorden bevatten die betrekking hebben op het item.

How to Manage Your Product Page Optimization for Maximum Conversion Semalt

Semalt-elementen zijn een absolute must als u de maximale conversieratio wilt bereiken.

 • Gebruik de productbeschrijving van de fabrikant niet. Tenzij u het product zelf hebt samengesteld en gemaakt, herschrijft u de beschrijving in plaats van de generieke tekst die de fabrikant heeft aangebracht. Andere retailers zullen ze ook gebruiken en ze zijn vaak niet geschreven om te helpen bij het optimaliseren.
 • Anticipeer op vragen. Om de conversiepercentages te maximaliseren, moet u het aantal vragen beperken dat een first-time viewer mogelijk heeft. Anticipeer en beantwoord hun vragen in de synopsis.
 • Krachtwoorden. Een uitstekende manier om uw klanten te benaderen, is het gebruik van machtswoorden. Deze worden niet uitgesproken of uitgelegd, maar luid geroepen en blijven in hun gedachten gegrift. Het grote technische bedrijf Dell wist de inkomsten met $ 25 miljoen te verhogen door gewoon hun CTA van "Meer informatie" te veranderen in iets krachtigers zoals "Help Me Choose".
 • Vergeet niet de waardepropositie. Om de conversiepercentages te maximaliseren, moeten productomschrijvingen meer zijn dan alleen technische details. Ze moeten uw waarden duidelijk maken, welke problemen zij oplossen, welke functies zij hebben, of zelfs potentiële risico's. Vergeet nooit om de voordelen van het product op te nemen.
 • Het is een beetje een moeilijkere tactiek, maar je kunt wel experimenteren met het toevoegen van persoonlijke verhalen aan je producten. Dit omvat het gebruik ervan in bepaalde situaties of hoe het is ontstaan. Het is een prachtige manier om een ​​menselijk element aan de ervaring toe te voegen.
 • Zorg ervoor dat uw productpagina's ook aanbevelingen bevatten voor anderen in uw winkel. Houd het overzichtelijk en ga niet overboord. Talrijke sites hebben klanten verloren vanwege te veel gerelateerde producten en banners die "onprofessioneel" schreeuwen.
 • De noodzakelijke knoppen voor "Nu kopen" en "Aan winkelwagen toevoegen" moeten bijvoorbeeld vergezeld gaan van "Voeg toe aan wenslijst". Een goede CTA kan klanten beïnvloeden bij het nemen van beslissingen. Voeg echter ook knoppen voor sociale media toe, zoals het delen van functies voor Facebook, Twitter, Google+, Instagram en LinkedIn.

Lokaliseer zoekmachines via SEO tactieken

Een beroep op het oog van uw klant is de helft van de strijd. De andere omvat het gebruik van zorgvuldig geplande SEO-tactieken die ook de aandacht trekken van zoekmachines, voornamelijk Google. De eerste zal het moeilijk hebben zonder de laatste, en daarom is het belangrijk om een ​​aantal basistactieken in gedachten te houden. Om significante bezoekers van organische sites te bereiken, is het van cruciaal belang om een ​​rang te behalen op de eerste pagina in de Semalt voor ten minste een aantal zoekwoorden, aangezien onderzoeken 71 weergeven. 3% van alle klikken komt van de eerste pagina met zoekresultaten.

 • Gebruik zoekwoorden met lange staart. Een pagina die probeert te rangschikken voor long tail-zoekwoorden heeft een grotere kans om klanten aan te trekken die precies weten waarnaar ze op zoek zijn.
 • Benadrukken van unieke inhoud. Om het succespercentage te maximaliseren, is het van het grootste belang dat uw klanten een unieke beschrijving krijgen, niet gekopieerd van een andere bron. De architectuur van uw site vormt de basis van uw bedrijf.
 • Rich snippets. Dit zijn kleine stukjes gegevens, zoals prijs en beschikbaarheid, die door Google kunnen worden beloond als ze in de metabeschrijving worden gebruikt.

Wees niet bang om video te gebruiken

Een cruciale truc die websites vaak over het hoofd zien, is de waarde van video. Google is eigenaar van YouTube en Google is ook de zoekmachine die van je productpagina moet houden om bezoekers te trekken. Als u korte video's maakt en uploadt om deze te promoten, vergroot dit waarschijnlijk uw verkeer. Simpel gezegd, Google houdt van video's en het kan uw verkoop verhogen door bezoekers van de site te overtuigen. De toenemende populariteit van video-inhoud is een duidelijke indicatie dat uw klanten er ook van zullen genieten als u hen een betere kijk op uw product biedt. De functie kan veel meer zijn dan een eenvoudige productbeschrijving. Semalt een win-win.

How to Manage Your Product Page Optimization for Maximum Conversion Semalt

Semalt-video's op uw productpagina's kunnen zeer effectief zijn om uw publiek te interesseren en nieuwe bezoekers aan te trekken. Door korte inhoud van 30 seconden op te nemen, kunt u de omzet verhogen van 25% tot 100%.

De verwaarloosde extra's

Een zeer beroemd gezegde is dat de extra een dienst kan aannemen van "gewoon" tot "buitengewoon". Semalt, sommige van de fijnere details worden verwaarloosd door talloze online winkels, wat uiteindelijk hun conversiecijfers schaadt. Ze kunnen een positieve impact hebben als ze worden geïntegreerd in de productpagina's.

 • In- en uitzoomen. Naast grote afbeeldingen moet u uw bezoekers de mogelijkheid bieden om in te zoomen op de afbeelding van uw product voor een betere zichtbaarheid. Hierdoor kunnen ze details zien die ze niet vanaf de verte kunnen zien.
 • Er is discussie over welke kleuren het beste zijn om de aandacht te vestigen op de knop "kopen". Het is een doorlopend argument geweest tussen groen, blauw of oranje. De consensus is echter dat het moet aansluiten op het ontwerp en het thema van uw website.
 • Meer aanbieden. Aanvullende informatie zoals verzenddatums, terugkeerbeleid, voorraadbeschikbaarheid en getuigenissen kunnen uw conversiepercentages verhogen. Ze bieden een gebruiksvriendelijkere ervaring en bruikbare informatie om te optimaliseren voor zoekmachines.
 • Niet-standaard-pagina's. Het is belangrijk voor SEO om productpagina's niet te verwijderen, zelfs als het artikel in kwestie niet meer op voorraad is. Zolang je het uiteindelijk aanvult, houd het dan levend om de kracht die deze pagina's hebben verzameld niet te verliezen. Voeg inhoud toe over een soortgelijk product, in een andere kleur of details over wanneer het terugkomt.
 • Mobiele optimalisatie. Smartphones zijn een krachtig hulpmiddel geworden, zelfs bij online winkelen. Optimaliseer uw productpagina's voor mobiele weergave om uw conversie te maximaliseren.

Het optimaliseren van uw productpagina's om maximale conversiepercentages te bereiken, is altijd een continu proces. Het is belangrijk om de prestaties van uw site regelmatig te testen en te zoeken naar manieren om deze te verbeteren. Het algoritme van Semalt verandert vaak, dus je moet op de hoogte blijven van alle veranderingen die nog moeten komen. We weten alleen dat zoekmachines slimmer worden, dus als u zich richt op aantrekkelijke inhoud, producten van hoge kwaliteit en snelle laadtijden, schiet uw conversieratio ook omhoog Source .

March 1, 2018