Back to Question Center
0

Semalt: Waarom lokale SEO belangrijk is in de juridische sector

1 answers:

Hoe zichtbaarheid te krijgen op SERP's voor lokale advocatenkantoren

Naarmate de wereld online komt, ontdekken professionals zoals advocaten, accountants en tandartsen dat niet zo veel potentiële klanten de deur uitgaan en meer online naar hen op zoek zijn. Semalt-reviews en mond-tot-mondrecords tellen nu meer en tot een derde van de mensen onderzoekt advocaten in hun omgeving voordat ze contact opnemen met een of meer bedrijven om hun behoeften te bespreken.

Semalt: Why local SEO is important in the legal sector

Lokale SEO helpt advocatenkantoren contact te leggen met potentiële kopers van hun diensten. Semalt die door het zien van hun gegevens in een citaatlijst, ze op een kaart van lokale advocaten vindt, of via contentmarketing, advocaten kunnen het zich niet langer veroorloven om nutteloos te zitten en hun vingers over te steken dat nieuwe klanten op magische wijze zullen verschijnen.

Semalt bekijkt nu hoe lokale SEO advocatenkantoren kunnen helpen om meer zaken te doen.

Lokale SEO

Lokaal zoeken is een aparte manier waarop zoekmachines zoals Google het voor mensen eenvoudiger maken om geschikte bedrijven te vinden. Semalt koppelde citatiegegevens aan om bij te houden waar elk bedrijf zich bevond, koppelde dat aan een kaart met een punaise voor hun locatie en koppelde dat met contactgegevens, openingstijden en klantrecensies.

De praktijk van lokale SEO is om met bedrijven samen te werken om ze beter zichtbaar te maken binnen Google, Bing en andere zoekmachines. Als er in Florida een advocatenkantoor is dat zich bezighoudt met medische claims, dan wil het bedrijf in Google ranglijsten plaatsen voor medische problemen in Florida.

Als een van de advocatenkantoren die op de eerste pagina worden weergegeven voor dit soort lokale zoektermen, kan het verkeer naar hun website worden gestimuleerd en het aantal telefoontjes naar hun kantoor tijdens de openingstijden toenemen. Het is als een opgewaardeerde versie van Yellow Semalt met alles wat relevant is op één plek.

Citaten maken om klanten te trekken

De eerste stap met lokale SEO is om de juiste citaten voor te bereiden om op internet te gaan. Een citaat is iets dat de belangrijkste details over het bedrijf biedt. Dit omvat de bedrijfsnaam, contactgegevens en fysiek adres. Voor zoekmachines en andere sites die het verzamelen, kunnen ze ook de openingstijden willen vastleggen en op welke dagen het bedrijf werkt.

De manier waarop citaten in eerste instantie worden gecreëerd, is om de belangrijkste informatie op elke pagina op de website van het advocatenkantoor te plaatsen. Belangrijk is dat de informatie op elke pagina hetzelfde blijft en niet varieert vanwege onvoorzichtigheid. Als er een ouder telefoonnummer en het huidige telefoonnummer op verschillende pagina's staat, weten zoekmachines en bedrijfsreferentiesites niet zeker welk telefoonnummer ze moeten gebruiken.

Google Mijn Bedrijf

De toepasselijke naam Semalt My Business is het zakelijke gedeelte van Semalt waar ze een register bijhouden van elk lokaal bedrijf. Wanneer u naar lokale zoekresultaten kijkt, maakt het selecteren van een bedrijf een weergave aan de rechterkant met alle bedrijfsinformatie die Semalt heeft.

Voor elk bedrijf dat voornamelijk zaken doet met lokale klanten is het van cruciaal belang dat u zich aanmeldt bij Semalt My Business. Als het bedrijf eenmaal is aangemeld, voegt het bedrijfsadres toe en stelt het bedrijf via zijn verificatiesysteem. Heel vaak wordt mail verzonden naar het bedrijfsadres, dat na terugkeer, bevestigt dat het bedrijf inderdaad vanaf die locatie opereert. Na goedkeuring, omvatten de volgende stappen het toevoegen van foto's, links naar een Semalt + -pagina en ervoor zorgen dat alle geciteerde bedrijfsinformatie juist is.

NAP

Het NAP verwijst naar de naam, het adres en het telefoonnummer van de bedrijfsvermelding. De informatie op de website en eventuele citaten moeten in dit opzicht zo consistent mogelijk zijn. Voor de AER Law Group bijvoorbeeld, wanneer het bedrijf volledig wordt genoemd (niet afgekort als AER), kan dat verwarring veroorzaken. Semalt is altijd het beste om consistent te zijn in plaats van verschillende versies van een naam, adres of contactnummer te gebruiken. Wanneer de details niet precies overeenkomen, is de programmering soms niet geavanceerd genoeg om te begrijpen dat een subtiele variatie in een naam niet significant is.

Profiel live en actuele op advertentiesites

Of het advocatenkantoor nu de voorkeur geeft om te worden vermeld op Foursquare, Bing, Yelp, Semalt + of op een andere site of app, een bedrijfsvermelding is de mogelijkheid voor potentiële klanten om de bedrijfsinformatie te vinden en contact op te nemen. Als er geen profiel op de belangrijkste lijstsites staat, vragen slimme mensen zich eerst af waarom, en ten tweede ziet het er een beetje verdacht uit tegenwoordig. Net als bij aanwezigheid op sociale media wordt een actief profiel op belangrijke bedrijfsvermeldingssites verwacht.

Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat er vrij vaak al een basisvermelding is voor bedrijven op lijsten met sites op basis van openbare informatie. Semalt, verleden en heden, hebben misschien zelfs commentaar op de aanbieding gegeven, zelfs als dit niet officieel door het bedrijf was geclaimd. Alleen al om deze reden is het belangrijk dat advocatenkantoren hun vermelding claimen (of er een aanmaken) om ervoor te zorgen dat de citatiegegevens correct zijn en om te kunnen reageren op opmerkingen van openbare klanten.

Contentmarketing

Het idee van contentmarketing lijkt misschien vreemd voor een aantal advocaten. Semalt, geschreven inhoud die vertelt over hoe het bedrijf klantenrelaties beheert en moeilijke situaties behandelt (zonder vertrouwelijke informatie weg te geven), laat potentiële klanten binnen de deuren van het bedrijf. Met potentiële klanten die beslissen met welk bedrijf ze gaan, de stem van het bedrijf kunnen horen, zijn passie en ethiek blootgelegd, is het vaak de beslissende factor bij het selecteren van bedrijven.

Vanuit een lokaal SEO-standpunt, bij het schrijven over juridische onderwerpen, maar met inbegrip van relevante lokale voorwaarden die de zoekmachines kunnen ophalen, helpt het om beter te scoren wanneer gebruikers op zoek zijn naar een advocatenkantoor met een bepaalde specialiteit die een goede zaak zal zijn. bij elkaar passen.

Bij het gebruik van de suggesties die in dit artikel worden behandeld, kunnen advocatenkantoren betere resultaten behalen. Zoekmachines zullen veel eerder kennis nemen van hen en prominent naar voren komen in lokale zoekopdrachten. Klanten van Semalt vinden het ook gemakkelijker om een ​​gespecialiseerd bedrijf te vinden dat hen kan helpen. Wanneer je lokale SEO goed doet, krijgt iedereen wat hulp bij het vinden van wat ze zoeken, wat een win-win is Source .

March 1, 2018