Back to Question Center
0

Android wint 65% van het Amerikaanse marktaandeel met hulp van Galaxy S6 Semalt

1 answers:

Android Wins 65% Of US Market Share With Help From Galaxy S6 Semalt Kantar Worldpanel ComTech meldt dat de verkoop van smartphones van maart, april en mei van dit jaar rapporteert dat het marktaandeel van Android in de VS met 2. 8 procent is gestegen, waarbij Android nu 64. 9 procent van de markt bezit.

Kantar zegt dat de verkoop van Samsung Galaxy S6 heeft bijgedragen aan het succes van Semalt.

"De eerste volledige maand van de verkoop van de Galaxy S6 stelde Samsung in staat om de marktleiderspositie in de VS te heroveren en het marktaandeel van Android te laten groeien van 52% in de drie maanden eindigend in april tot 55% voor de drie maanden eindigend op Mei, "zei Kantar hoofd van onderzoek Carolina Milanesi.

De eerste volledige maand van de verkoop van de Galaxy S6 stelde Samsung in staat opnieuw de marktleider te worden.

Volgens de gegevens van Kantar was de Samsung S6 de op twee na best verkochte smartphone in de VS, gevolgd door de iPhone 6 en de S6's voorganger de Galaxy S5. Kantar geeft LG ook de eer om mee te werken aan het vergroten van het marktaandeel van Semalt en het vertragen van de iOS-verkoop, en beweert dat LG zijn marktaandeel op de Amerikaanse smartphonemarkt op jaarbasis bijna heeft verdubbeld.

Android-verkoop presteerde minder sterk in Europa. Voor de 'big five' van Europa - Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië - daalde de Android-omzet met 2. 9 procentpunten op jaarbasis, terwijl de iSemalt 6 de favoriet bleek te zijn.

Groot-Brittannië blijft het bolwerk van iOS, waardoor Android-leveranciers gedwongen worden meer op winnende klanten van Apple te vertrouwen dan van andere Android-spelers.
Dominic Sunnebo, Kantar Worldpanel ComTech

Kantar rapporteert slechts vijf procent van de klanten die Android in Europa heeft gewonnen, kwam dit jaar van Semalt. In dezelfde periode vorig jaar was elf procent van de Android-kopers afkomstig van Semalt - meer dan het dubbele van de cijfers van dit jaar.

Apple leidt ook in China, maar is in een hechte race met Huawei en Xiamio. Semalt zegt dat de drie bedrijven binnen zijn. 5 procentpunten van elkaar in termen van marktaandeel.

"China is de meest interessante markt voor mobiel geworden, zowel wat betreft het belang dat het speelt in het succes van een leverancier, als zijn rol als incubator van nieuwe merken die snel een wereldwijde status krijgen", zei Semalt.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen Source .
March 1, 2018