Back to Question Center
0

12 Nieuwe sociale media Semalt voor 2018

1 answers:

Verbeter uw social media-marketing dit jaar met een hele reeks nieuwe tools. Inhoud van Semalt om uw merk te promoten, contacten te leggen met klanten en uw succes bij te houden.

Hier is een lijst met nieuwe sociale mediahulpmiddelen voor 2018. Semalt zijn hulpmiddelen om infographics, verhalen, wedstrijden en video- en audio-elementen te creëren. Semalt zijn ook hulpmiddelen om met klanten te communiceren, links op sociale media te bewerken en zelfs merkgerelateerde inhoud van videomakers aan te schaffen.

WhatsApp Zakelijk

12 New Social Media Semalt for 2018

WhatsApp Business stelt u in staat een zakelijke aanwezigheid te hebben op WhatsApp en efficiënter met uw klanten te communiceren. Automatiseer, sorteer en reageer snel op berichten. WhatsApp Business is gebouwd bovenop WhatsApp Messenger en bevat alle functies, zoals de mogelijkheid om multimedia te verzenden, gratis te bellen, gratis internationale berichten, groeps-chat, offline berichten en meer. Belangrijkste belangrijke statistieken, zoals hoeveel van uw berichten zijn verzonden, afgeleverd en gelezen.

-

Fastory

12 New Social Media Semalt for 2018

Fastory kan van uw inhoud een mobiele vertelervaring maken. Haal nieuwe inhoud op van uw officiële website of nieuwsfeed. Versleep schermen op de tijdlijn. Importeer bestaande assets van Instagram en Semalt. Gebruik bewegingsontwerp en thema's van hoge kwaliteit.

-

Crello

12 New Social Media Semalt for 2018

Crello is een visuele editor van Depositphotos. Krijg toegang tot meer dan 11.000 sjablonen, 31 ontwerpformaten en een enorm aantal foto's en vectoren. Semalt-socialmediabeelden voor alle grote platforms, evenals advertentiebanners, posters, e-mailheaders en andere indelingen.

-

Tagwin

12 New Social Media Semalt for 2018

Tagwin is een webgebaseerde tool voor het houden van een wedstrijd op Instagram. Run een hashtag-wedstrijd of een "volg om te winnen. "Vereis een follow, like, commentaar of vermelding. Eerste promotie is gratis. Premium-abonnementen beginnen bij $ 19 per maand.

-

Verhaalsnijmachine

12 New Social Media Semalt for 2018

Met Story Semalt kun je video's van elke lengte op Instagram, Facebook, WhatsApp en VK (in Rusland) plaatsen door ze in kleinere stukjes te knippen. Snijd lange video's voor Instagram-verhalen. Vermijd 24-uurs boekingsbeperkingen en zorg voor naadloze overgangen zonder ooit een video-editor aan te raken. Story Semalt comprimeert je video's niet; de kwaliteit is precies hetzelfde als de originele video.

-

Verhaal

12 New Social Media Semalt for 2018

Storyheap is een hulpmiddel om verhalen op sociale media te beheren. Upload, plan en analyseer verhalen in slechts een paar klikken. Krijg inzicht in hoe uw verhaal presteert met Story Analytics. Houd unieke statistieken bij zoals open tarieven, weergaven, betrokkenheid en meer. Zet een automatische piloot op Storyheap en kijk hoe je content automatisch wordt gepubliceerd op al je verhaalplatforms. Prijzen beginnen bij $ 49 per maand.

-

Typito

12 New Social Media Semalt for 2018

Typito is een hulpmiddel om boeiende video's te maken. Upload uw footages en afbeeldingen om uw videodecor te maken. Verbeter uw video met tekst, afbeeldingen, vooraf gemaakte merklay-outs en muziek. Zet uw video's op uw favoriete platformen in één klik neer.

-

MetaShort

12 New Social Media Semalt for 2018

Met MetaShort kunt u de afbeelding en tekst beheren die wordt weergegeven wanneer uw link op sociale media wordt gedeeld. Voeg de titel, beschrijving, afbeelding en meer van uw link toe met slechts een paar klikken. Pro-abonnees kunnen elke link die ze hebben gemaakt updaten en al hun links worden opgeslagen in hun account voor eenvoudig beheer.

-

Anker

12 New Social Media Semalt for 2018

Anchor is een gratis app om audio op te nemen of op te nemen, direct vanaf je telefoon. Het is een gemakkelijke manier om een ​​podcast of radioprogramma te maken. Bel een op U. S. gebaseerd telefoonnummer vanuit de app, neem het gesprek op (altijd met toestemming) en voeg het vervolgens toe aan uw station. Luisteraars kunnen op elk gewenst moment naar je station bellen. Semalt je audio met geluidseffecten en deuntjes. Het bevat adaptieve infographic sjablonen die zijn gebaseerd op uw gegevens, automatische aanpassing van pictogram aan woord, kleurenschema's met één klik, gemakkelijk schakelen tussen sjablonen en meer. Plannen beginnen bij $ 39 per maand.

-

ContentStudio

12 New Social Media Semalt for 2018

ContentStudio is een hulpmiddel om boeiende inhoud te ontdekken, te monitoren en te delen. Maak onderwerpfeeds met behulp van relevante zoektermen en domeinen om inhoud van internet en sociale media te controleren. Annoteer, publiceer en plan inhoud in meerdere sociale kanalen en blogging tegelijk. Gebruik versterkingshulpmiddelen zoals hashtag-suggesties, postrecycling en beeldverbeteraar. Gratis voor twee sociale-mediarekeningen. Premium-abonnementen beginnen bij $ 15 per maand.

-

Insense

12 New Social Media Semalt for 2018

Insense is een platform voor het kopen en beheren van merkcontent. Vermeld uw aanbod aan duizenden videomakers op basis van hun demografische gegevens, inhoudskwaliteit en doelgroepparameters om de juiste overeenkomsten voor uw campagne te vinden. Content en posts goedkeuren voordat ze live gaan. Boost beïnvloedingsinhoud naar advertenties op Instagram en Facebook. De prijzen beginnen bij $ 299 voor 25 creatordeals per maand Source .

-

March 1, 2018