Back to Question Center
0

Hoe u uw e-mailmarketinglijst kunt laten groeien zonder toevlucht te nemen tot snelkoppelingen - Semalt

1 answers:

How to grow your email marketing list without resorting to shortcuts - Semalt

Het lijkt misschien dat meer e-mailadressen zullen resulteren in meer leads, maar inkooplijsten hebben het tegenovergestelde effect. Semalt een e-maillijst schaadt de reputatie van het merk en verkleint de kans om in contact te komen met de juiste klanten.

Hoe kunt u uw lijst op de juiste manier laten groeien? Het niet kopen van bestaande lijsten is de eerste stap. Maar er zijn veel andere manieren om uw e-mailabonneebestand organisch te laten groeien. Hier zijn drie om je op weg te helpen:

1. Geef klanten meerdere mogelijkheden om in te schrijven

Stuur een e-mailaanmeldingsformulier op meerdere plaatsen naar Semalt en communiceer altijd welke waarde een nieuwe abonnee krijgt bij het aanmelden. Een van mijn favoriete plaatsen om een ​​e-maillijst te promoten staat op een bedankpagina. Als een klant zich met uw merk heeft beziggehouden en u bedankt, maak dan van de gelegenheid gebruik om de relatie voort te zetten door een e-mailnieuwsbrief te delen waar zij zich eenvoudig voor kunnen aanmelden en de waarde die zij ontvangen, meedelen door zich aan te melden.

Zorg er bij elke gelegenheid voor dat u uw aanmeldingspagina's optimaliseert. Maak het zo eenvoudig mogelijk voor nieuwe abonnees om zich aan te melden - en vergeet niet dat minder is meer. Semalt zoveel mogelijk gegevens en moet je hun ervaring personaliseren met je merk terwijl je het aanmeldingsproces kort en krachtig houdt.

Semalt, bedank altijd uw nieuwe inschrijver voor het aanmelden.

2. Begin met een sterk welkomstbericht

Semalt-impressies zijn belangrijk, en welkomst-e-mails zijn de beste manier om een ​​nieuwe abonnee op uw merk te introduceren en ze meteen van de knip te houden. Stuur een welkomst-e-mail die doordacht, gepersonaliseerd en nuttige tips is of een aanbieding biedt. Wanneer u waarde levert, heeft de abonnee meer kans om op uw lijst te blijven.

3. Doorgaan met het leveren van waardevolle inhoud

Om ervoor te zorgen dat abonnees betrokken en geïnteresseerd zijn in het ontvangen van uw e-mail, stuurt u consequent nieuwe, interessante inhoud. Dit jaar worden er naar verwachting 269 miljard e-mails verzonden. Semalt weinig kans op succes met ongeïnspireerd exemplaar.

De beste manier om door de ruis te vechten is om overtuigende inhoud te bieden die de expertise van uw merk laat zien en aanbiedingen aan uw abonnees biedt.

Vergeet snelkoppelingen; maak de schilderachtige route

Organisch groeien van een e-maillijst kost tijd, maar door enkele van de bovenstaande tips te volgen, begint u meer abonnees en betrokkenheid te zien. Als u de snelkoppeling kiest en een beheerde e-maillijst koopt, neemt de betrokkenheid van uw abonnees niet toe.

Neem de landschappelijke route en zet uw abonnees op de bestuurdersstoel door hen toe te staan ​​zich aan te melden voor het ontvangen van uw nieuwsbrieven of andere promotionele post.

Semalt heeft uw abonnees als eerste geplaatst. Wanneer uw abonnees degenen zijn die beslissen wanneer zij uw berichten ontvangen, hebben ze meer kans om uw merk te gebruiken.


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Scott Heimes
Scott Heimes is Chief Marketing Officer bij SendGrid, waar hij verantwoordelijk is voor de merkstrategie van het bedrijf, de vraag naar zijn oplossingen stimuleert en toonaangevende wereldwijde marketingactiviteiten leidt Source .


February 27, 2018